داداش شما چرا بد بینی !نقل قول:
میگم که این آل دیجیتال اولش اینو آورده بود 1 میلیون میداد الان ارزون شده !
در ضمن این فروشگاهو همه تو کرمان میشناسن - این قدر اعتبار داره که نمیاد گوشی مشکل دار به مردم بندازه !
Printable View
داداش شما چرا بد بینی !نقل قول:
در ضمن این فروشگاهو همه تو کرمان میشناسن - این قدر اعتبار داره که نمیاد گوشی مشکل دار به مردم بندازه !
من یه ماه پیش پلی رو دیدم 560 اگه اشتباه نکنم (زیر 600 بود)... از اون موقع این قدر افت قیمت منطقیه...
پس آقا محمد شما اين فروشگاه رو تاييدش ميكني داداش؟نقل قول:
داداش شما چرا بد بینی !
ميتونيم با خيال راحت ازش خريد كنيم؟؟؟؟
آره من خودم کرمانم - این فروشگاهم کرمانهنقل قول:
تا حالا چند بار ازش گوشی خریدم
این فروشگاه چند ساله فعالیت میکنه ولی جدیدا این سایت رو هم زده که خیلی هم استقبال شده ازش
پلی اونور قیمتش 420$ پس قیمتش منطقیه !
آرک هم قیمتش 500$ ! پس 570 منطقیه براش !
دوستان شایعاتی در مورد افزایش قیمت آرک در چند ماهه اخیر هست که دوست دارم با شما در میون بذارم و از صحت یا دروغ بودن این قضیه مطمئن شم. بعضی ها میگن که شرکت ژاپنی سونی Bravia Engine آرک رو درست میکرده و به علت سونامی ژاپن خط تولید Motor Bravia Engine قطع شده و به همین دلیل هم سونی از تولید انبوه ناتوان بوده که افزایش قیمت رو در پی داشته و حالا بجای شرکت ژاپنی سونی شرکتهای چینی این Bravia Engine رو درست میکنن که الان به تولید انبوه رسیده و قیمتش هم داره پایین میاد. ممنون میشم اگه در این مورد هم توضیح بدین .TNX
کسی نبود به سوال ما جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این بالا و پایین شدن قیمتها یه چیز طبیعی هست.من فقط شنیدم برای تولید گوشی های سری پرو و این جدیدای بعد از آرک یکم مشکل داشتن ولی خود آرک رو نشنیدم.
کرمانشاه فول پک با کابل HDMI 625 تومن
شیراز فول پک قیمت 580 تومن