دوستان درایو دی وی دی من دیگه دیسک رو نمی خونه:41: تو 100 بار که دیسک میزارم توش شاید یکبار بخونه.خراب شد دیگه خدا رحمتش کنه.
Printable View
دوستان درایو دی وی دی من دیگه دیسک رو نمی خونه:41: تو 100 بار که دیسک میزارم توش شاید یکبار بخونه.خراب شد دیگه خدا رحمتش کنه.
مگه شما چند وقته این لپ تاپو داری؟نقل قول:
چجوری باهاش کارکردی که به اینروز افتاده؟
بفرستش گارانتی
نقل قول:لطفا کامل تر توضیح بدید.نقل قول:
من کارایی که گفتید رو انجام دادم ولی بازم روشن میشه.
راهنمایی کنید لطفا
2 3 ماهی میشه:31:.1 رایت هم نزدم جمعا 3 تا ایمج گرفتم و ویندوز زدم.اوه گارانتی ولش کن کی حال داره لپتاپ پست کنه برا اونا.یعه وقت کارم افتاد تهران میبرمش.شهرستانمنقل قول:
انالله وانا علیه راجعون:41:نقل قول:
با سلام خدمت دوستان و اساتید سایت
بنده یک مشاوره میخاستم که اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
بنده در حال حاضر یک Acer 5741G با کانفیگ CPU:Corei5 Graphic:geforce320M Ram:4DDR3 HDD:640 دارم و حدود 7/8 ماه پیش حدود 915 تومن گرفتمش و خیلی هم ازش راضیم تو این چند ماه کلی بازی مثل Call Of Duty BlackOps _ Medal Of Honer _ Battlefield Bad Company 2 _ Pes11 رو روش نصب کردم و بدون مشکل باهاش بازی میکنم و کاملا از این نوتبوک راضیم...
الان یکی 2روزی میشه که یکی از دوستام کلید کرده که نوتبوکت رو به من بفروش من برای دست به سر کردنش گفتو 800 تومن میدم که اونم گفت خیالی نیست و اطلاعاتت رو خالی کن و امشب میام میبرمش و پول نقد بهت میدم
حالا میخاستم بدونم نطرتون در مورد ACER 5742G با کانفیک CPU: INTEL i5 480M RAM: 4GB DDR3 VGA: GEFORCE 540 HDD640 چیه ایا با 820 تومن این نوتبوک رو بگیرم ایا نوتبوک مقاومی هست و جوابش رو روی بازیهای گرافیکی و نرم افزارهای گرافیکی پس داده؟
تو یه جا خوندم این نوتبوک دارای 1 اسپیکر هست و پخشش بصورت مونو میباشد ایا صحت داره از دوستانی که این مدل رو دارن ممنون میشم نصرشون رو در مورد صداش بدن
و ایا این نوتبوک با سری اولی که وارد کشور شدن فرقی دارن که افت قیمت داشتش و ایا کیفیت سری دومش پایین نیومده؟
از دوستان تشکر میکنم مه نطر خودشون رو در مورد سوالات بنده بدن و منو برای خرید 5742 راهنمایی کنند
من دو هفتست که خریدم و ازش راضیم.در ضمن اسپیکرش درسته که مونو هست ولی مونوی بدی نیست.البته برای من اصلا صداش مهم نیست و مهم خروجی صداشه که باهدفون خوب جواب میده.گرافیکشم خیلی خیلی خوبه.نقل قول:
من فکر میکنم شما درست گفتین و این لب تاب تو 2 سری پخش شد.یه سری با درایور جی فورس و یه سری بدون درایور جی فورس.که مال من درایور جی فورسش همراش نبود.
راستی 800 تومان خیلی خوبه حتما ردش کن بده بره پی کارش.:21:
دوست عزیز ممنون از راهنماییتوننقل قول:
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
حالا نطر دیگر دوستانمون رو هم میشنویم
با سلام خدمت دوستان و اساتید سایت
بنده یک مشاوره میخاستم که اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
بنده در حال حاضر یک Acer 5741G با کانفیگ CPU:Corei5 Graphic:geforce320M Ram:4DDR3 HDD:640 دارم و حدود 7/8 ماه پیش حدود 915 تومن گرفتمش و خیلی هم ازش راضیم تو این چند ماه کلی بازی مثل Call Of Duty BlackOps _ Medal Of Honer _ Battlefield Bad Company 2 _ Pes11 رو روش نصب کردم و بدون مشکل باهاش بازی میکنم و کاملا از این نوتبوک راضیم...
الان یکی 2روزی میشه که یکی از دوستام کلید کرده که نوتبوکت رو به من بفروش من برای دست به سر کردنش گفتو 800 تومن میدم که اونم گفت خیالی نیست و اطلاعاتت رو خالی کن و امشب میام میبرمش و پول نقد بهت میدم
حالا میخاستم بدونم نطرتون در مورد ACER 5742G با کانفیک CPU: INTEL i5 480M RAM: 4GB DDR3 VGA: GEFORCE 540 HDD640 چیه ایا با 820 تومن این نوتبوک رو بگیرم ایا نوتبوک مقاومی هست و جوابش رو روی بازیهای گرافیکی و نرم افزارهای گرافیکی پس داده؟
تو یه جا خوندم این نوتبوک دارای 1 اسپیکر هست و پخشش بصورت مونو میباشد ایا صحت داره از دوستانی که این مدل رو دارن ممنون میشم نصرشون رو در مورد صداش بدن
و ایا این نوتبوک با سری اولی که وارد کشور شدن فرقی دارن که افت قیمت داشتش و ایا کیفیت سری دومش پایین نیومده؟
از دوستان تشکر میکنم مه نطر خودشون رو در مورد سوالات بنده بدن و منو برای خرید 5742 راهنمایی کنند
بابا گناه داره بنده خدا ! الان با 800 تومن می تونه همین 5742 رو بخره ! 800 نده خیلی نامردیه !تازه دست دوم هم هست اون بیچاره نمی دونه شما بهش غالب نکن. اگه میومد این روم عمراً اگه ازت می خرید.یه ذره انصاف هم خوب چیزیه !نقل قول:
وای خدا به داد ما برسه :دی !!!! حالا میخوای چیکار کنی ؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
گرافیک 5742 به مراتب قوی تر تر از 5741 هستش و راحت میتونی بازی های جدیدتر رو روش بازی کنی.
5742 نوت بوک خوبیه. ولی اگه از نسل جدید پردازنده ها بگیری بهتره یعنی مدلهای 4750 و 5750.
دوست من رفیق شما از قیمت لپ تاپ خبر نداره ولی دلیل نمیشه که شما هر قیمتی خواستی لپ تاپتو بهش بفروشی! اگر هم به فرض با همین قیمت 800 تومن فروختی و این بنده خدا بعد چند روز قیمت اصلیشو فهمید چیکار میخوایی کنی؟ جز اینکه رابطه دوستستون بهم بریزه چیز دیگه ای نداره.
اگه بخوایی قیمت اصلیشو بدست بیاری برو مغازه بگو میخوام بفروشم و هر قیمتی گفت شما 50 تومن بزار روش و به رفیقت بفروش.
این جوری نه سیخ میسوزه و نه کباب .