سلام دوستان
کراتین گاسپاری عیب نداره 1 روز زیر آفتاب باشه؟
Printable View
سلام دوستان
کراتین گاسپاری عیب نداره 1 روز زیر آفتاب باشه؟
بچه ها من حدود 9 ماهه کار میکنم ولی خیلی کم عضلاتم رشد کرده.میخواستم ببینم چه چیزی میتونم بخورم که بتونه زورم رو بیشتر کنه و در نتیجه دیرتر خسته شم و ورنه های سنگین تری بزنم؟
قدم 185 وزنم 71
سلام
یه برنامه غذایی عالی میخواستم که زود هم حجم بگیرم هم وزنم بیاد بالا.
تمرینم خوبه، انرژیم هم خوبه.
وزن 67
قد 177
سن 22
1 ساله که دارم کار میکنم.
اصلا مکمل نمیخوام، فقط غذا.
ساعت تمرینم همیشه: 7:30 تا 9 شب.
ساعت خواب: 1.
بیدار باش صبح: 8.
توی طول روز وقت واسه خوردن دارم، پس هرچی نیاز هست رو بهم بگید.
ممنون.
داداش، این تجربه ی شخصی منه، نمیدونم خوبه یا نه یا واسه تو اثر میکنه یا نه ولی من راضیم.نقل قول:
واسه انرژی قبل تمرین:
1 ساعت قبل اینکه تمرینت رو شروع کنی یکی از این رشته های نودالیت درست کن بخور، همه مغازه ها دارن.
یه ربع قبل تمرینت هم یه دونه بستنی بخور، یه کیم.
بعد هم برو داروخونه یه بسته قرص well man بخر، ویتامین های مردونست، خیلی خوبه. هم واسه انرِژِی پیدا کردن، هم سلامتی، هم تقویت جنسی و ...
یه دونه هم قرص جوشان ویتامین c بخر.
در حین تمرین یه بطری آب بردار و قرص جوشان رو بنداز توش و در حین تمرین بخور. ویتامین c باعث اکسیژن رسانی بیشتر به خون میشه، کمتر نفس کم میاری و خسته میشی ولی کلا این خستگی و کم آووردن نفس در طول تمرین طبیعیه.
اون well man هم رو هر روز روزی یکی بلافاصله بعد ناهار با آب زیاد بخور. یکم ادرارت زرد میشه ولی طبیعیه.
واسه بعد باشگاهت هم یه برنامه غذایی نیاز داری که کار من نیست.
موفق باشی...
کسی نیست جواب بده؟؟
دوستان فیلمی هست که در ان نحوه صحیح حرکات را نشون بده؟
در ضمن برای کسی که 170 قدش هست و 58 کیلو وزنش چه برنامه ای دارید؟ جهت افزایش وزن
چقدر زمان قبل و بعد تمرین باید غدا خورد . یعنی 30 دقیقه قبل از تمرین یا زودتر یا دیرتر
قبل تمرین اگه غذاهای کربوهیدرات دار میخورین باید حدودا1.5ساعت از خوردنش گذشته باشه وبعد برین باشگاه اما 20دقیقه قبل باشگاه بستنی یا اینجور چیزا ها را میتونی بخوری که قند بدنت بره بالانقل قول:
بعد باشگاه هروقت رسیدی خونه هر غذایی میلته میتونی بخوری اما ازغذاهای پروتئین دار استفاده کن
نقل قول:
ممنون
غذاهای کربوهیدرات دار مثلا پیا ؟
مثلا اگه غذاتونو با نون بخورین یا داخل غذاتون کاهو یا گل کلم یا اسفناج یا گوجه فرنگی باشه یا اگه میوه خورده باشین مثله سیب یا موز یاپرتقال یا انگورنقل قول: