دوستان من منتظرم ها...اومدم ها
Printable View
دوستان من منتظرم ها...اومدم ها
خوش اومدي نويدجان!
چندتا سوال:
1بچه ساکتي هستي يا پر حرفي؟
2بيشتر دوست داري راه بري يا بشيني؟!
3ميخاي چه کاره بشي؟
4از تنهايي خوشت مياد يا جمع رو ترجيح ميدي؟
5وقتي تنهايي چيکار ميکني؟
6وقتي تو جمعي چيکار ميکني؟
7زياد جو ميگيرت؟
8متولد چه ماهي هستي؟
9به شانس اعتقاد داري؟
10خرافاتي هستي؟
11آدم شجاعي نيستي يا با ترس حال نميکني؟
12موهات فره يا صاف؟
13چه رنگيه؟
14دوست داري تا کي زنده بموني؟
15ميخاي چيکاره بشي؟
16 به نوشتن علاقه داري؟
17 اگه علاقه داري وبلاگ داري؟
18 وبلاگت درمورد چيه؟
19 کاري نداري؟
20 باي
دوست داشتی جای چه کسی بودی؟
از این تاپیک خوشت امد توی این یک هفته ؟
چرا در فروم بر و بچ عضو شدی ؟
چرا سیگاری شدی ؟
سلام نويد جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوفي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نيم ساعت نشستم سوال نوشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه ازت بپرسم يهو سيستمم ريست شد و ...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالاي من يه خورده فرق فوكوله ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آماده اي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا نفس عميق بكش و برو تو كار سوالام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
2- منصور ميگه: "وقتي مياي به ديدنم پيرهن آبيت رو بپوش" استقلاليه :blink: ؟
3- متشخص تر از من پيدا نكردي اسم من رو زدي تو امضات ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- اگه منصور باهات تماس بگيره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهت بگه: "بابا دست از سر كچلم بردارد" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چيكار ميكني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- "اينجا غروبه نازنين" اين رو قبول داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxx
7- كسي تا حالا بهت گفته قيافت بيشتر از سنت نشون ميده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- ببيني پي سي واسه هميشه درش تخته شده چيكار ميكني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- توي فروم دوست داري سر به تن كي نباشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ميخواي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشي اينجا جواب نده واسم پي ام بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
10- آخري باري كه گريه كردي كي بود و چرا گريه كردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11- بنظر تو سوتي نوشتن توي تاپپيك سوتي بازار باعث بي آبرويي ميشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12- همين الان ببيني بدون هيچ دليلي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدي چيكار ميكني ؟ (من كه ميگم آخي راحت شديم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
13- بيشتر ميخوري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا ميزني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
14- آخري باري كه بابات درست حسابي تنبيهت كرد كي بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15- حرف اول نام و نام خانوادگي عشقت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (حتما جواب داده شود)
16- چهار رقم آخر شماره موبايلت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17- تا حالا چند تا پيغام خصوصي داشتي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18- تا حالا شده سر سفره آخر غذا آروق بزني و بابات با كف گير دنبالت كنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (خانم ها شنيدم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهشا به من فحش
نديد سواله ديگه !!! ;) )
19- آخرين باري كه توي خيابون زنگ زدي بابات و سركارش گذاشتي كي بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (نگو نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باورم نميشه ... )
20- تو جمع دوستات متخلص به چي هستي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (چي صدات ميزنن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بيستا سوال پرسيدم جواباش بايد مشتي باشه ها يادت نره .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آي لاف يو !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام,مرسینقل قول:
نوشته شده توسط c.gam3r
1.پرحرف البته اگه سوژه باشه
2.راه برم,خیلی دوست دارم
3.مهندس نفت
4.شبها تنهاای و روز جمعیت
5.فکر
6.میگم,میخندم
7.آره,خیلی
8.مهر ماه
9.خیلی زیاد
10.نه خیلی
11.با ترس حال نمیکنم
12.ه دست میکشم فر میشه و هم صاف,یعنی دوتاش
13.سیاه مایل به قهوه ای
14.هر وقت که دلم جوونه و توان کارامو داشته باشم
15.مهندس نفت
16.آره,ولی نه کتاب و اینا
17.نه
18.هیچی
19.قربونت برم
20.بای بای
خودم,باور کننقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
آره خیلی,ولی شرمنده شما دوستان هم شدیم
اول به خاطر نرم افزار ,ولی الآن به عشق متفرقه
عزیز من 15 هستم و نمی کشم و نکشیدم
سلام رامبد جووون,مرسینقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
1.عشقولانه ه با قلب سالم
2.نه ،شعرو منصور که نگفته,پاکسیما گفته
3.شما سرور مایی کتخدا!
4.دیگه سریشش میشم:biggrin: :biggrin:
5.آره,این شعرو خیلی دوست دارم
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxx
7.آره,برو عکسمو ببین,همه میگن!
8.هیچی,بی کار بی عار,معتاد,الاف,تنها
9.میزنم منتظر باش
10.سر بازی فرانسه ایتالیا,دلی هم بگم؟
11.نه اصلا,میتونی تجربه کسب کنی,راسی امروز یوتی خرابی دادم میام اونجا هم
12.من بچه مشهدم,قال میکنم دیگه!
13.هر دو مساوی
14.مارهای هنرمو انجام نمیدام,داغ کرده بود
15.اولش م و نامن خانوادگی ص
16.آقا این ماه میدن]برم امور مشترکین بینم چی میشه
17.20---30 تا اگه اشتباه نکنم
18.آره,ولی فمه دنبالم بودن,آخه خیلی با کلاس بود
19.تا حالا این کارو نکردم...د وسوسم نکن
20.همون کمپرس خودمون
-------
رامبد جان اینا سفارشی بود ماله تو به خدا ;) ;) ;) ;)
بابت جوابهات ممنون خيلي حال كردم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط navid_mansour
دوستان نفر بعدي كيه ؟!
به موقعش اعلام ميشه