خيلي اعصاب خورد كنه!!!آخه يه سري مبارزات تكراري و حركاتي كه بايد انقدر سرعته عمل بالا باشه تا دستت ورم كنه!!!نميدونم هدفشون از اين مرحله چي بوده!!!
اگه لباسه مبلنا نبود اصلا مهم نبود واسم!!!الانم 129 تا رفتم با چه عذابي!!!
Printable View
خيلي اعصاب خورد كنه!!!آخه يه سري مبارزات تكراري و حركاتي كه بايد انقدر سرعته عمل بالا باشه تا دستت ورم كنه!!!نميدونم هدفشون از اين مرحله چي بوده!!!
اگه لباسه مبلنا نبود اصلا مهم نبود واسم!!!الانم 129 تا رفتم با چه عذابي!!!
توی اون سیو گیم ها همه چی انلاک شده. دانلود کن.بعدا میتونی هرکدوم رو خواستی بازی کنی.نقل قول:
اما تموم کردنش یه خوبی داره اینه که با همه کارکترها تقریبا بازی میکنی.بازیت با هرچی بیشتر بازی کردن بهتر میشه :31:
دوسته من 13 سالشه تو هفته ی اول هم چلنج تاور هم استوری مد رو رفت :دینقل قول:
(اعصابش پولادینه ها :دی)
نتونستم فيل شده متاسفانه نميتونم از صافي استفاده كنم سيستم ويروسيه!!!اگه ممكنه واسم آپ كن!!!نقل قول:
راستي ميشه لباس سومي ميلنارو عكسشو بزاري ببينم خوب موتجه نشدم كدومه؟؟؟
من فقط يادمه تو مد استوري كه رفتم يه نفر شبيه ميلنا بود كه لباس نداشت!!!و يه سري بانده سفيد دورش بود!!!يعني ميشه گفت عريان بود!!!همينه؟؟؟
از شماره چند تا چند skip بزني لباس آزاد ميشه؟؟؟
بچه ها برای پی سی اومده یا نه؟
دوستان من الان در تاور مرحله ی 176 اینا هستم و تا حالا خسته نشدم.ولی این خیلی بی رحمیه 300 تا مرحله فقط لباس سوم میلینا خیلی کمه کاش دو کاراکتر جدید میداد در DLC مثل سایبر ساب زیرو
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
فکر کنم نیومدنقل قول:
من هم موافقم!!!
نقل قول:دوستان ببخشید میونه کلامتوننقل قول:
فکر نمی کنید شما هدف رو با وسیله اشتباه گرفتید ؟ :31:
هدف از بازی کامپیوتری لذت بردن از اونه نه اینکه با زجر بشینید هر جاییشو که میبینید تموم کنید .
خب اگه لذت نمیبرید برید یه قسمت دیگه ، یه بازی دیگه یا اصلا یه کار دیگه . دیگه آیه نازل نشده که حتما تمومش کنید ! :31:
اره همون لباسه.نقل قول:
شما اگه سکه داشته باشین میتونین همرو Skip بزنین .کافیه شما به 300 برسین و یا بازی کنید و ببرین یا میتونین Skip بزنین. در هر صورت لباس رو به شما میده.منم نزدیک 7-8 تا رو دفعه اول اسکیپ زدم . بعدا رفتم سراغشون.
واستون توی رپیدشر اپلود کردم . اگه نمیتونین دانلود کنید بگین هرجا راحتین اپلود کنم . حجمش کمه 2.5 مگابایت.
کد:https://rapidshare.com/files/1945159172/PS3_MK9_Saves.rar
اتفاقا موافقم!!!چون اين طوري بازي لذتي نداره!!!نقل قول:
من از قسمتهاي ديگه بازي لذت بردم اما اين قسمتش واقعا سخت بود!!!فقط هم واسه لباسه ميلنا رفتم!!!
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
دستت طلا دانلود كردم حالا برم ببينم جواب ميده!!!نقل قول: