اره.
این مخابراط خیلی پدر سوختست.
اون اویل که اومد adsl بده همه گفتن این واسه این که همه بیان از مخابراط adsl بگیرن قیمت های شرکتای دیگه رو آورده بالا و توشون لولیده که همه بیان مثلا از مخابراط با قیمت ارزون تر و بهتر بگیرن.
Printable View
اره.
این مخابراط خیلی پدر سوختست.
اون اویل که اومد adsl بده همه گفتن این واسه این که همه بیان از مخابراط adsl بگیرن قیمت های شرکتای دیگه رو آورده بالا و توشون لولیده که همه بیان مثلا از مخابراط با قیمت ارزون تر و بهتر بگیرن.
حالا هر شکری:whistle: که دارن می خورن؛ تو این وسط فقط ما لا کار شدیم:angry::angry::angry::angry::angry:نقل قول:
نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم 3 شبه هر شب بیشتر از 400 مگ دانلود ندارم!!!
تازه بعد از ظهر هم قطع بود
نمیدونم کی میخوان این وضع اینترنت ایران رو درست کنند
همه ی این شرکت ها دزد شدن
فقط فعلا مخابرات و اینترنت ماهواره ای جواب میده!
سلام
تو بیست ثانیه اول دانلود سرعت حداکثره پس اگه هر 20 ثانیه دیس کنیم وبعد ریکانکت کنیم سرعت حداکثر باقی میمونه
مشکل اینجاست که اگه با برنامه دیگه ای ریکانکت کنم 20 ثانیه طول میکشه idm ادامه دانلود را انجام بده ولی اگه خود
idmریکانکت کنه همون لحظه ادامه میده ولی نمیدونم چرا همیشه نمیتونه ریکانکت کنهکسی میدونه باید چه کار کنم که idm همیشه ریکانکت کنه؟ممنون
2 هفته پیش توی خبرگزاری ها نوشته بود "رفع محدودیت سرعت اینترنت به زودی در مجلس تصویب میشود" , الان بیشتر از 2 هفته از این خبر میگذره خبری نشد ؟؟ کی قراره تصویب بشه ؟؟
دوستانی که تو فکر گرفتن adsl از مخابرات هستن قبل از هر اقدامی از مخابرات منطقشون سوال کنن که پورت خالی دارن یا نه ! چون اکثر مراکز مخابراتی خصوصا تو تهران پورتاشون پره
من که از ساعت 3 شروع به دانلود می کنم تا 4 صبح سرعتم اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از 4 به بعد هی کمتر میشه تا میرسه به25 کیلوبایت
من سرویس 1 مگ دارم
من شبی 2گیگ دانلود داشتم قبلا اگر این وضعیت همینطوری ادامه پیدا کنه منم بیخیال صباتر میشم و میرم شاتل سرویس ویژه را میگیرم
کسی خبری از آخرین وضعیت نداره؟
شبانه اصفهان درست شد؟؟؟؟
من یه سرچی زدم اینترنت ماهواره ای خیلی گرونه از 50 به بالا برای 1 ماه با محدودیت 2gb اصلا نمی ارزه،کسی قیمت بهتر نداره؟؟؟؟؟؟
الان مخابرات 128 kb از نظر سرعت دانلود وشبانه و هزینش چه طوریه ؟