سلام
بی زحمت یکی از دوستان لینک دانلود درایور کارت صدا این دستگاه را برای دانلود بزاره !
ممنون
Printable View
سلام
بی زحمت یکی از دوستان لینک دانلود درایور کارت صدا این دستگاه را برای دانلود بزاره !
ممنون
سلام
من یه اشکال پیدا کردم :41:
کارت صدا نصبه ولی هیچ صدایی از سیستم در نمیاد !
نه از اسپیکر نه از خروجی هدفون ! :41:
کمک !
سیستم رو یک بار ریستارت کن ببین درست می شه یا نه یک بار برای منم پیش اومد اینطوری حاش کردم
ویندوز رو از نو هم نصب کردم ، درست نشد :41:
خاموشش کردم الان ، شاید قاطی کرده !
مرسی
آقا درست شد !
2 دقیقه خاموش کردم درست شد :دی
اینم درایور کارت صدا + نرم افزار SRS Premium :11:نقل قول:
کد:http://ftp.us.dell.com/audio/R280657.exe
سلام بر تمانی دوستان منم دیروز به جمع 5010ها پیوستم...........:20:من این 5010رو بااین کانفیگ 880000هزار تومان خریدم البته +کیف +موس +کاور کیبرد+نصب ویندوز +نصب درایور +درایورهاش هم فروشنده بهم داد وبه نظر شما چطوره؟
cpu:2.4_corei3/ram:4gb?gerafik ati1gb/hdd:320gb+ /color:black
راستی دوستان چند تا سوال دارم 1_این بلوتوثش دقیقا چطوری کانکت میشه؟
2_میشه ویندوز xpعلاوه بر seven نصب کرد یعنی دو ویندوزه بشه ؟ اگه میشه چطوری
3_میشه دوتا ویندوز را روی یک درایو نصب کرد؟
4_اگه xpنصب کردیم باید درایور هاشم روش نصب کنیم آیا این درایورها روی xpهم نصب میشه اگه نمیشه چکا باید کرد ؟
لطفا کمکم کنید چون من به این موارد که اشاره کردم خیلی نیز دارم. ممنون از شما:20:
شماباید روی لنگویج بار توی نوار استارت راست کلیک کنی و ستینگ رو بزنی.بعد تب سوم روadvanced key setting بزنی بعدازاون همون بالا گزینه سمت چپ و بزنی وتمام.نقل قول:
این srs نرم افزاریه که باید توی start مشخص بشه؟نقل قول:
آدرسش در کامپیوتر دقیقا کجاست؟
سلام
من همین لینک رو قبل از اینکه شما بگید دانلود کرده بودم !
ولی چون نصب کردم یهو دیدم کلا صدا در نمیاد از لپ تاب ! :31:
کار به جایی رسید که ویندوز عوض کردم :20: باز دیدم درست نشد :46: خاموش کردم درست شد :2:
من فکر کردم شاید درایور کارت صدا را اشتباهی نصب کردم برای همین درخواست لینک دادم ، بازم مرسی.
در کل این برنامه SRS چی هست !؟ چطور بهش دسترسی داشته باشیم!؟
راستی اون مشکل کپس لاک هم حل شد با نصب دوباره ویندوز :5:
یه سوالی داشت درباره بلوتوث !
من روی آیکن بلوتوث که راست کلیک می کنم نمیدونم چرا گزینه های Send File با Receive رو نداره ! آخرین ورژن درایور رو هم از سایت دل دانلود و نصب کردم ولی .... اون 2 تا گزینه نیست :10: