هم برای تنوع،هم اینکه میخوام ببینم نحوه کارکردش روی سایر ورژن های 7 چطوری کار میکنهنقل قول:
بچه ها اگه کسی داره دریغ نکنه از خجالتش درمیایم
:10:
بازم ممنون
Printable View
هم برای تنوع،هم اینکه میخوام ببینم نحوه کارکردش روی سایر ورژن های 7 چطوری کار میکنهنقل قول:
بچه ها اگه کسی داره دریغ نکنه از خجالتش درمیایم
:10:
بازم ممنون
سلام .
والا تا اونجائی که من میدونم و مهران توضیح داده فکر نکنم این لپ تاپ به غیر نسخه Home Premium نسخه دیگه اکتیو کنه .
من دیشب ویندوز رو با ویندوزی که توی صفحه 108 لینکشو گذاشتم عوض کردم و سرعت لپ تاپ شد در حد بنز :دی اون موقع شبیه پیکان بود :دی
حالا اگه خواستین بگین رایت کنم واستون .
مخلصیم .
کسی می دونه الان قیمت n61 jq چنده؟
دقیقا... :20:نقل قول:
اگر هم کسی بخواد از ویندوز های دیگه مثلا Ultimate و یا Professional استفاده کنه چاره ای جز استفاده از کرک جهت اکتیو کردن ویندوز نخواهد داشت.
در ضمن نسخه ی Home Premium از نظر سرعت و کارکرد خیلی خیلی بهتر از نسخه های Ultimate و Professional است, به دلیل اینکه جهت اجرای ویندوز سرویس های کمتری رو لود میکنه و مثلا سرویس هایی که مربوط به سرور ها و یا شبکه ها میشند در Home Premium وجود نداره و بنابراین سرعت بهتری نسبت به نسخه های دیگه داره. :46:
دستت درد نکنه داداش:10:نقل قول:
الان شما خودت این نسخه رو ریختی روی لپ تاپت ؟
مشکلی نداره ؟
سلام.نقل قول:
من امروز این لپ تاپ راخریدم.
N61 jq-jx010v
قیمت هم 1400
با گارانتی ویستا
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
یه سوال.
میگم چند ساعت باید تو شارژ باشه؟موقع شارژ باید خاموش باشه؟
با همون نرم افزار خورش back up بگیرم کافیه؟
دیگه هر چی میدونید خودتون راهنمایی کنید.
از همه هم ممنون که تواین 120 صفحه خیلی کمک کردند.
کی بود میگفت 4 گیگ رم واسه لپ تاپ کافیه؟ :31:
من دیگه تو این شرایط هیچ کار دیگه ای نمیتونستم بکنم غیر از اینکه بشینم و منتظر تمام شدن extract یک DVD باشم. :5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا تونستم به کارم ادامه بدم. :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
مبارک باشه عزیز. همیشه برات کار کنه. :10:نقل قول:
این چه نرم افزاریه :دینقل قول:
سلام .
نرم افزار نیست :دی شما Alt+Ctrl+Delete رو بگیر و Start Task Manager رو بزن :دی
آقا درایور کارت گرافیک رو بذارید لطفا . اونی که دادین فقط CCC بود و اصلا گرافیک رو آپدیت نمیکنه .
مخلصیم .
پس جواب سوالام چی؟نقل قول:
آپدیتی چیزی لازم نداره؟