پست اصلاح شد ببخشيد .
پست اصلاح شد ببخشيد .
دوستان این رام 9000JPJG8 ربطی به فارسی تل نداره و از زبان های زیر پشتیبانی میکنه :
Arabic
English UK
English USA
Francais
Korean
Persian
Urdu
Bah bah :8:نقل قول:
Samsung Galaxy S lands in two more countries, Brazil and China
Samsung Galaxy S made it to Brazil and it seems that along the way it has picked up a strange appendix pointing from its top. Yup, it's a digital TV antenna
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز.:5:نقل قول:
شما ظاهرا تازه عضو سایت شدین یا فعالیتتونو توی کلوپ سامسونگ تازه شروع کردین
اول این گوشی که من معرفی کردم نسخه کیبورددار گالاگسی اس بنام گالاکسی پرو هست
پس به بحث تایپیک ربط داره.
در ثانی هنوز خبر قطعی منتشر نشده که فقط برای امریکا عرضه میشه و ممکنه در اینده به دیگر بازارهای جهانی هم راه پیدا کنه حالا ممکنه نسل چهارمش برداشته بشه.
مورد سوم اینکه قرار نیست توی این تایپیک یا کلا انجمن موبایل فقط راجع به گوشیهایی که وارد ایران میشه صحبت بشه و بلکه هدف اشنا کردن کاربران با کل رنج محصولات تولیدی( منظورم گوشی هست) یک برند هست و اشنایی با نواوریها و جدیدترین محصولات یک شرکت.
مورد چهارم اینکه قرار نیست که خبری که برای شما جالب نیست برای دیگران هم جالب نباشه.:5:
ما داریم کل کاربران این تایپیکو پوشش میدیم .
سلیقه ها متفاوت هست
نمیشه چون مثلا یکی از این خبر خوشش نیمده دیگران رو هم از گذاشتن این خبر محروم کنیم.
mahrooجان دوستت داریم
شما هر خبری میخوای بذار ما همیشه کنارتیم
همیشه سبز باشی:5:
سلام:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Epic 4G is the most superior Galaxy S version that features a physical QWERTY keyboard and 4G connectivity, in addition to regular Galaxy S features.
منبع:
کد:http://www.samsunghub.com/2010/08/06/sprint-releasing-epic-4g-on-august-11/
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
سلام دوست مننقل قول:
تشکر از شما:11:
ولی تازگیا تعداد تشکرهای شما کاربران این تایپیک از خبرایی که براتون میذاریم کم شده که ادمو دلسرد میکنه:31:
سلام
ممنون
راستش به خاطر مشغلیه کاری خیلی کم میتونم کانکت بشم
ولی هر وقت مطلب مفیدی به چشمم بخوره تشکر میکنم
راستی این همه این جا کاربران میخواستن گوشی رو بخرن پس چی شد ما که خریدیم و فروختیم
ولی دوباره میخرم به نظر من بیشتر از اینا میارزه از روزی که i9000 رو دیدم دیگه دل و رمغ دیدن i8000 ندارم
راستی i8000 رو میفروشم اگه کسی خواست پ.خ بده
امین جون ما که همیشه هواتو داریم که:31:نقل قول:
سلام بچه ها
در مقایسه جالب gsmarena گلکسی آیفون 4 رو میخوره با امتیازاتی به مراتب بالاتر
به قول امیر good enough is not enough:31:
اینم لینکش(پیشنهاد میکنم همه امتیازات رو ببینین)
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s_vs_apple_iphone_4-review-500.php