نقل قول:
کسی نمی دونه چیکار باید کرد که ماشین چپ اصلا نکنه؟
اثرات مخرب خرخونی در زبان اینگلیسی !!!!:31:نقل قول:
البته بگم خودم شبیه سازی هست .
Printable View
نقل قول:
کسی نمی دونه چیکار باید کرد که ماشین چپ اصلا نکنه؟
اثرات مخرب خرخونی در زبان اینگلیسی !!!!:31:نقل قول:
البته بگم خودم شبیه سازی هست .
کرک کردم هنوزم پرو نیست
خیلی ممنون خودم یه کاریش کردم.
هر کاری کردم نتونستم این ایمیج افکت های زیبا رو ببینم.:19::41:
این آموزشای design 3 خوبن یا نه؟
3d buzz بهتره آموزشاش... البته C# یاد میده...
سلام!
دوستان چطوری باید سوم شخص بشه چون وقتی محیط را اماده می کنم و بعد اجرا فقط مثل اول شخص هست باید چه کار کنم لطفا از پایه جواب دهید
از پکیج character controller (از منوی Assets -> Import package -> character controller ایمپورتش کن) prefab (اونی که ایکون مکعب داره) 3rd person controller رو بکش رو صحنه.(از قبل هم باید first person controller prefab رو روی صحنه داشته باشی)(کاراکتر پیشفرضشم یه کارگره با آچار):46:
اگر که دوست دارید بک بازی سئم شخص داشته باشید ، آموزشش از یک پست و دو پست و ... اینا گذشته ، سایت 3Dbuzz یک سری فیلم آموزشی جامع برای ساخت بازی سوم شخص تهییه کرده.نقل قول:
فرشتهی مهربون : نیازی نیست از قبل first person controller prefab زو برای استفاده از اون مکانیک روی صحنه قرار بدید ، فقط کافیه یک دوربین با تگ Main Camera روی صحنه باشه ، چون در اسکریپت این اکتور ، سین رو جست و حو میکنه و دنبال یک دوربین با تگ Main Camera میگرده.
موقع نصب این مشکل وجود دارد هر کار کردم نشد لطف بگید چه کار کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون نمیدونستم.نقل قول:
نیازی نیست از قبل first person controller prefab زو برای استفاده از اون مکانیک روی صحنه قرار بدید ، فقط کافیه یک دوربین با تگ Main Camera روی صحنه باشه ، چون در اسکریپت این اکتور ، سین رو جست و حو میکنه و دنبال یک دوربین با تگ Main Camera میگرده.
مال منم همینطوری میشه و منOK رومیزنم.نقل قول:
موقع نصب این مشکل وجود دارد هر کار کردم نشد لطف بگید چه کار کنم