نقل قول:
آره ديگه تجربست چون 10 هزار تومن هم پول نصب گرفتن ولي خودم نصب رو انجام دادم آخه گفتن نميشه بايد پول همه رو بدي رو اين حساب اين كلاه سرم رفت ولي عيب نداره
Printable View
نقل قول:
آره ديگه تجربست چون 10 هزار تومن هم پول نصب گرفتن ولي خودم نصب رو انجام دادم آخه گفتن نميشه بايد پول همه رو بدي رو اين حساب اين كلاه سرم رفت ولي عيب نداره
اره دوست من قبول دارم حرفت رو ، اونا حرف زیاد می زنن ولی خوب چی کار میشه کرد تا بخوایم جوابشون رو بدیم میگن adsl مجانی گرفتی بازم طلب کاری ولی خدا رو شکر تمام مشکلاتی رو که تا الان در مورد اسیاتک خوندم در مورد من صادق نبوده و من از سرویس اسیاتک رازی هستم امیدوارم که در بیشتر جاها هم مثل مال من باشه ولی بازم می گم اگه اینترنت خوب می خواین برین دنبال سپنتا البته اگه قیمت براتون مهم نیستش چون بهترینه چه از لحاظ کادر فنی و چه از لحاظ خود اینترنتش من خودم 3 ماه از خط 128 سپنتا استفاده کردم خیلی کم قطعی داشت حداکثر قطعی هم که داشتم 30دقیقه بود تازه اگه زنگ می زدم خیلی خوب جواب میدادن نه مثل داتک که به جای معذرت خواهی طلب کار بشن ولی حیف قیمتش خیلی بالا بود ولی حالا خدا رو شکر یه بار هم زنگ نزدم به اسیاتک چون از روز اولی که خط رو وصل کردن حتی برای 1 دقیقه کامپیوترم رو خاموش نکردم قطعی نداشته که اینجا می تونم بگم کیفیت خطش مو نمی زنه با سپنتا فقط کادر فنی اون خیلی ضعیف هستن نسبت به سپنتا و اگه مشکلی پیش بیاد شاید مثل سپنتا نتونن زود جمع و جورش کنن
صبانت يه هفته طول كشيد البته من يه هفته بو.د اقدام كرده بودم ولي اونا تازه 3روز بعدش زنگ زدن كه مداركت نيومده ولي بعد اون روز تا آخر هفته وصل شدش يعني بخوان ميتونن يه روزه هم وصل كنن ولي اين ملت ايراني ديديم چطوري كار ميكنن مگه اينكه فوري باشه من خودم تو اداره بزرگ دولتي دارم كار ميكنم ديگه حالا تا يكشنبه صبر ميكنم تا وصل بشه. صبانت هم سرعتش خوب بودش ولي 19 هزار تومن ميدادم براي 5 گيگ نامحدود اسيا ميگيرم 20 هزار ولي خوب اون 256 بودش سرعتش خوب بود واقعا قطعي هم اصلا نداشتش ولي پشتيباني ضعيفي داره هي پاس ميدادن به هم ديگه براي همين زده شدمنقل قول:
اره قبول دارم اکثر شرکت ها کادر فنی شون خیلی ضعیف هستن اخه اکثرا بی سواد تشریف دارن فقط بلدن 2 سیم وصل کنن ولی وقتی یه مشکلی پیش میاد توش می مونننقل قول:
سلام.من براي دايال آپ از خط تلفن تا رايانه ؛سيم كشي كرده بودم والان نميدونم كه ميشه براي اين هم از همان سيم استفاده كنم و سيم مودم را به آن متصل كنم و به رايانه برسونم؟ اگه دوستي در اين زمينه ميتونه مرا راهنمايي كنه.با سپاس
سلام آره عزيز همون سيمي كه برايه ديال آپ استفاده ميكردي رو ميتوني برايه اين مودم هم استفاده كني خيالت راحت
چي بهت گفتن روز ه اول ميشه بگي ما هم بدونيم جريان چيه؟نقل قول:
سلام رفیق با این آدرسی که دادی فکر کنم دقیقا همسایه باشیمنقل قول:
من به شما پیشنهاد میکنم اگر مشکل مالی نداری از پارس آنلاین یا سپنتا سرویس بگیر
اگر هم مشکل مالی داری داتک گزینه بدی نیست آسیاتک هم میتونی بگیری من با داتک 256 دارم سرعت 23 میگیرم
نقل قول:
دادن سرعت 128 به صورت رایگان در ماه اول(من سرعتم در ماه اول 64 هست به پشتیبانی هم زنگ می زنم جواب درستی نمیدن) گارانتی یکساله مدم که زیر بار نمی رن
نقل قول:
اگر پی شونگیری اوناهم کاری انجام نمیدن من خودم 6روزه با پی گیری مداوم اتصال گرفتم. اگر بار اولت هست از خودشون بخواه بیان تا مشکلی پیش نیاد