اینم از تست speed اینترنت 512 من :
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم از تست speed اینترنت 512 من :
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویست 1مگ یا 512نقل قول:
دوستان لطف کنید از باکو و منچستر پینگ بگیرید ببینیم برای شماها چطوره :10:
من سرويس 256 مبين نت را دارم ملاحظه بفرماييد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خیلی ممنون از اینکه تست گرفتید:10:
سلام من وایمکس با مودم بیرونی رو خریداری کردم چون گفتن مودم درونی آنتن نمیده میخواستم بدونم سرعت مطلوب دانلود برای سرویس 256 و 128 چند باید باشه ممنون از هرکی پاسخ بده:20:
سلام دوستان سرعت دانلود 256 و 128 وایمکس چند باید باشه بسیار لطف میکنید
دوستانی که سرویس مبین نت رو دارن و با اون مشکل دارن. یعنی سرویسشون افت سرعت داره می تونن با آی دی یاهو من در تماس باشن شاید که اطلاعات ناچیز من بتونه کمکشون کنه.:10:
آی دی یاهو: hosseinyz
عرض شود كه ديروز زنگ زدم ببينم اين فرم پيگيري رو كه پر كردن برام به كجا رسيده. طرف كلي معطل كرد مارو و هي اينور اونور رفت آخرشم گفت مودمت خاموش بوده. مارو ميگي كلي شاكي كه اين صاب مرده خوب خرابه كه نميتونين ببينينش ديگه. خلاصه گفت فردا بزنگ كه امروز باشه. صبح دوباره زنگ زدم و كلي شاكي كه چه خبر از فرم پيگيري. دوباره كلي معطلي و پرس و جو و دوباره گفتن مودمت خاموشه. منم ديگه شاكي شدم گفتم لابد خرابه و ي كارشناس بفرستين و كلي غر غر. آخرش اين شد كه همين امروز كارشناس (همون نصاب خودمون باشه از نوع محترمانه ترش!!) رو فرستادن. بس كه غر زدم كه يكي بياد ببينه يا درستش كنين يا پس ميدم پولم رو بدين ديگه قانع شدن. طرف اومد و جهت مودم رو عوض كرد و فعلاً كه كار ميكنه (اگه دوباره بعد از يك روز خراب نشه !!) و سرعت دانلودم هم طرفاي 100 تا 130 ميره. البته يكي دوبار از عصر در حد چند دقيقه قطع شد و سرعت به صفر رسيد ولي در مجموع خوب شده.
گفتم بيام بنويسم كه فقط موقع خراب بودن نباشه و حالا كه درستش كردن برام هم بنويسم. اينم بگم كه 1868 رو زنگ نزدم و پشتيباني خود مبين رو گرفتم كه بنظرم هم بهتر جواب ميدن و اقلاً ميشه گيرشون آورد.
ping هم گرفتم و عددش همچنان بالاست ولي سايت ها رو ي نمه از قبلم بهتر باز ميكنه.