به خریدت اصلا شک نکن و این سیستم عالیست. اتفاقا من هم که گرفتم یکی از سیمای باند عقب قطع بود و سیم جدید خریدم و مشکل حل شد
برای من که rs30 است اگر روی کنترل دکمه پایین پاور که فکر کنم ----- را نوشته بزنی یک سری از دکمه های کنترل فعال می شود از جمله باس و تریب که دکمه های سفید پایین است . یکی از دکمه هایی که فعال می شود تست باند و ساب است که تک تک باندها را تست می کند و روی صفحه نام هریک را می زند این تست را انجام بده و نیاز شد باز هم به نمایندگی زنگ بزن
مبارک باشه[/QUOTE
ممنون دوست عزیز .امروز زنگ زدم و مشکل صدا رو که فقط از دو تا باندای جلو می اومد حل کردم با دکمه advance وقتی بری روی action این مشکل حل میشه . ولی دوست عزیزم با یه سری مشکلات جدید روبرو شدم. اولا که عصر رفتم و یه کابل اپتیکال خریدم البته به اتفاق دوست عزیزم dada-zebel دو متری خریدم 17000 تومن مارکش همون . daior اگه یادم مونده باشه که میگفت ژاپنی ولی مالزی میزنه . آوردیم خونه و دی وی دی رو از طریق کابل اپتیکال به آمپ وصل کردم .یه مشکل من همون چیزیه که شما نوشتین یعنی نه میتونم تریب و نه باس رو کم و زیاد کنم وکلا یک سری از دکمه ها اصلا کار نمی کنن که به گفته شما فردا امتحان میکنم چون یه دکمه پایین پاور داره که رسیوره . دومین مشکل من اینه که تو منوی اصلی از طریق صفحه تلویزیون میشه رفت؟ من از تفکیک صدای سیستم خودم اصلا خوشم نیومد.منظورم تفکیک ساز هاست نه تفکیک سینمایی . حالا نمی دونم که تنظیماتش رو بلد نیستم یا اینکه همین طوریه . آهان یه چیز دیگه وقتی ما از usb استفاده کردیم کیفیت به نظرم بهتر شد . مگه usb از اپتیکال بهتره ؟ ولی اصلا نتونستیم track ها رو عقب یا جلو کنیم . اینم یه مشکل . تو اکو لایزر سیستم ما میتونیم خودمون ست بدیم ؟ منظورم اینه که خودمون مید و زیر و بم رو تنظیم کنیم یا نه فقط باید با تنظیمات پیش فرض کار کرد ؟ دوستان تواولین فرصت که من بدبخت طرز کار سیستم رو بلد شدم یه تست درست و حسابی میکنم و برای همه عزیزان ریویو میذارم . متاسفانه وقت خوندن دفتر چه اش رو هم ندارم . لطفا اگه از دوستان این سیستم رو دارن به من هم یاد بدن . من تو این جور زمینه ها یه کم بیسوادم.:27:
پاینده باشید