تبدیل عکس به فیلم دی وی دی رو میخواستم!
Printable View
تبدیل عکس به فیلم دی وی دی رو میخواستم!
نــــــــه ايـــن قـــرارمـون نــبـود!!نقل قول:
شما گفتي اسمش هم بگيد كافيه!
من هم فقط اسمش رو گفتم و معرفي سايت سازندش
ولي اگر در همون سايت سازنده به قسمت دانلود بريد مي تونيد دموش رو دانلود كنيد
وکد:http://www.tb-software.com/download_1.html
کد:http://www.3dcompress.com/web/download.asp
توضيح اينكه لينك مستقيم نمي گذارم چون مطمئن نيستم و اگر دانلودش كردي در قسمت درخواست كرك، سريالش رو درخواست بده:46:
عزیزم ممنون از کمکنقل قول:
اولا درخواست من تکراری هست ولی جای دیگه ای هم که این درخواست رو کرده بودند همین نرم افزار شما رو معرفی کرده بودند اما این نرم افزار نیاز به کرک یا شماره سریال دارد که در اونجا که درخواست کردم هیچ کدومشون رو نداشتند منم اومدم اینجا درخواست کردم تا شاید یک نرم افزار دیگه ای باشه که حتما هم هست
دوما خیلی ها این نرم افزار رو می شناسند واین دلیل خوبی نیست
و اما گزینه بعد
این خیلی امکانش هستنقل قول:
اون برنامه رو مي شناسه و داره ولي حال نمي كنه برات بگذاره
حالا شما اگه شماره سریالی چیزی از این نرم افزار داری یک لطفی بکن
البته کرک در داخل فایل زیپ قرار داشته بیده منتها مشکل سر اینه که نرم افزارش یک کم قاطی داره:13:نقل قول:
نوشته شده توسط javad_raouf_danger [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب حالا که اونو نمی خوای این برنامه رو دانلود کن فقط دیگه نگو حجمش زیاده و اینا..
15 مگ هست گفته باشم!
Apex Video Converter Super 5.87
• Support MOV, MPEG, VCD, DCD, WMV, ASF, RM, RMVB, AVI, DIVX, PPC, iPod, Flash SWF, Flash FLV, Gif Animation, PSP, 3GP, Xbox, PMP video converter;
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to Apple iPod, Sony PSP, Cell Phone 3GP, Microsoft Zune Player, Microsoft Xbox, Pocket PC, Portable Media Player ect. Moblie video.
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to AVI, Divx, Xvid, MPEG, MOV, WMV, RM, RMVB etc. PC Video.
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to Flash SWF, Youtube FLV, Flash FLV .
• VCD Ripper -- Support ripper VCD movies from dat to any pop video formats
• DVD Ripper -- Support ripper unprotected DVD movies from vob to any pop video formats
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to MP3, WMA, WAV, MP2 Audio
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to Gif Animation and GIF, BMP, EPS, JPG, PCX, PSD, PDF, TIFF, WMF, EMF, PNG, J2K IMAGE
کرک:کد:http://www.freedownloadcenter.ir/downloads.php?cat_id=2&download_id=289
کد:http://www.freedownloadcenter.ir/forum/viewthread.php?forum_id=6&thread_id=83&pid=266#post_266
سلام ...
بچه ها کسی برنامه ای میشناسه که بشه باهاش فایل های ویدئویی رو به ASF کانورت کرد و تمام پارامتر ها قابل دستکاری باشه ؟ همچنین بشه تمام پارامتر های فایل های ویدئویی رو خوند توی پند تا برنامه شد خوبه .
یکی از دوستای من یه دونه از این پلیر ها خریده که ASF چخش میکنه ولی من هر کاری کردم نتونستم کانورتوری گیر بیارم که متناسب با اون پخش کنه سیدی چیزی هم نداره دستگاه . ولی فایلی که ضبط میکنه مشخصاتش اینه :
width : 320
height 240
Video
Data rate : 1888 kb
Video sample size : 24bit
stream name : video 2
audio
bitrate : 1940kb
audio sample size : 4bit
channels : mono
audio sample rate : 8 Kh
من همین قدر تونستم مشخصات فایل رو بخونم اگر کسی برنامه ای میشناسه که بشه باهاش اطلاعات بیشتری از فایل بدس آورد و با یه برنامه که همه پارامتر هاش قابل دستکاری باشه بشه کانورتش بی زحمت بگه - ممنون و بای
نقل قول:
البته کرک در داخل فایل زیپ قرار داشته بیده منتها مشکل سر اینه که نرم افزارش یک کم قاطی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب حالا که اونو نمی خوای این برنامه رو دانلود کن فقط دیگه نگو حجمش زیاده و اینا..
15 مگ هست گفته باشم!
Apex Video Converter Super 5.87
• Support MOV, MPEG, VCD, DCD, WMV, ASF, RM, RMVB, AVI, DIVX, PPC, iPod, Flash SWF, Flash FLV, Gif Animation, PSP, 3GP, Xbox, PMP video converter;
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to Apple iPod, Sony PSP, Cell Phone 3GP, Microsoft Zune Player, Microsoft Xbox, Pocket PC, Portable Media Player ect. Moblie video.
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to AVI, Divx, Xvid, MPEG, MOV, WMV, RM, RMVB etc. PC Video.
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to Flash SWF, Youtube FLV, Flash FLV .
• VCD Ripper -- Support ripper VCD movies from dat to any pop video formats
• DVD Ripper -- Support ripper unprotected DVD movies from vob to any pop video formats
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to MP3, WMA, WAV, MP2 Audio
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to Gif Animation and GIF, BMP, EPS,
نوکرتم رفیق حجم زیاد چیه یک شب تا صبح فقط باید کامپیوتر روشن باشه اگه 40 مگابایتم بود دانلود می کردم
سلام.نقل قول:
خيلي ممنونم كه بهم معرفي كردين ولي به نظر شما تو ايران پيدا ميشه؟:18:.
شهوند جون به دادم برس کجایی پس؟ من این نرم افزار AOA dvd ripper رو می خوام اگه ممکنه کرکش رو هم واسم پیدا کن چون من سر کار می رم زیاد وقت ندارم یه دنیا ممنون.
سلام.
یه برنامه بود به نام توتال ویدیو کانورتور که برایه تبدیا به 3 جی پی بود
کسی لینکشو داره بده؟
و اینکه نرم افزاری هست یه فایل تصویری رو تبدیل کنه به mp3 ؟
آقا کرک OsenXPSuite 2007 رو میخوام دارید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک
OsenXPSuite 2007
کرک OsenXPSuite 2007 رو میخوام