سلام دوستان
من فقط به خاطر گرافیک بین این و آیفون دودل موندم سی پی یوش که بالاتره ولی شنیدم قدرت گرافیکیش تقریبا نصف آیفون 3GS هست
حقیقتش قصدم مشغول بودن در سفر هست که زیاد میرم به خاطر کارم ، چون باطری لپ تاپم 2 ساعت کار میده و اصلا ارزش از کیف دراوردن نداره
وگرنه از نظر تعداد زیاد نرم افزار و بازی که بعضیا میگن به اون دلیل آیفون سر هست من یادمه 1 سال اول که آیفون اومد من داشتم همه برنامه ها بدرد نخور و ساده ، حتی بازی درست حسابی تا 1 یا 2 سال نبود(هرچند ایفون معمولی من یک دهم قدرت 3GS هم نداشت)
وقتی کم کم گوشیای با این قدرت با ویندوز بیاد مسلما برنامه ها یا حتی بازیهای خیلی خفن هم برای ویندوز میاد (هرچند برنامه الانم زیاده) ، آیفونم از روز اول چیزی نداشت
ولی میخوام بدونم این گوشی Open GL اش و کلا از نظر سخت افزاری در حدی هست که بازیای یکم ضعیف تر یا مشابه آیفون تری جی اس رو بشه باهاش بازی کرد وقتی ساخته شدن؟
بعد اینکه مثلا من فیلمهای 700 مگابایتی DVDRip دارم با اندازه 700 در 390 که با پسوند AVI هستند با بیت ریت Bit Rate 960kbps یا 740kbps خواستم ببینم این فایل avi رو بدون نیاز به تغییری در سایز و بیت ریت میتونه باز کنه این یعنی مستقیم بریزم رو گوشی و ببینم حالا با هر برنامه ای (یکی میگفت فیلم HD هم میتونه باز کنه یعنی واقعا فیلم با اون بیت ریت و سایز و باز میکنه؟)؟
چون میدونین که تبدیل هر فیلم به پسوند دیگه و تغییر تو سایز و بیت ریتش حدود 2 ساعت وقت میبره برا هر فیلم
یک سوال دیگه اینکه آیا کسی میدونه واقعا چند ساعت مداوم میشه با این گوشی فیلم دید (منظورم تست واقعی توسط شخص هست چون چیزی که تو توضیحات گوشی میاد میدونین که Up to هست و زمان واقعی نیست)
عذر میخوام زیاد سوال پرسیدم و مطمئنا در حوصله کسی نیست جواب به این سوالا ولی واقعا ممنون میشم اگه جند نفر جواب بدن تا با کنار هم گذاشتنون منم جوابی بگیرم
بازم سپاسگذار از وقت شما
روزگار به کامتون
یا حق