تغییر رشته و انتقالی به این راحتی که فکر میکنید نیست !نقل قول:
Printable View
تغییر رشته و انتقالی به این راحتی که فکر میکنید نیست !نقل قول:
سلام ! 22 مهر که کنکور علمی کاربردییه ، کی نتایج مییاد و کی کلاس ها شروع میشه ؟! فکر کنم نتایج آخر آبان و شروع کلاس ها بهمن ماه؟!!
کسی اطلاعی داره ؟:13:
سلام دوستان
برای ثبت نام کارشناسی علمی کاربردی تا کی وقت داره که کاردانی را تمام کنی و فارغ تحصیل بشی؟
من این ترم را دارم و ترم بعد هم معرفی به استاد دارم میتونم شرکت کنم؟!
الان آزادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس با این حساب اگه دو ترمه هم بشم مشکلی نیست؟!
حتما باید نیمسال دوم قبول بشی یا کلا همش نیمسال اوله؟ مرخصی میدن نیم سال اولو؟!
کد:http://www6.sanjesh.org/download/zip/jameksh89.zip
من 22 مهر آزمون کنکور علمی کاربردی ترمی دارم.هنوز دیپلم نگرفتم و ممکنه طول بکشه:20:می خواستم ببینم برای آزمون مشکلی پیش میاد؟؟؟؟یا نمیخواد
کسانیی که کاردانی به کارشناسی پودمانی قبول شدن ، ثبت نام کاردانی به کارشناسی پودمانی هم که از 27 شهریور شروع میشه
حواستون باشه جا نمونید
..............................................نقل قول:
عنوان درخواست :نحوه ویرایش اطلاعات و شرکت در آزمون کاردانی ناپیوسته برای دیپلمه ها کاردانشی و فنی که مدرک پیش دانشگاهی ندارند.!
تاريخ ارسال جواب 1390/06/26-9:30
پاسخ : با سلام باسلام.داوطلب گرامی برای شرکت دردوره های کاردانی ناپیوسته باتوجه به اطلاعیه سازمان سنجش اموزش کشورنیازی به مدرک پیش دانشگاهی نمی باشد.داوطلبان دارای مدرک کاردانی پیوسته میتوانند بصورت فرضی سال اخذ مدرک ومعدل پیش دانشگاهی را وارد نمایند. با تشکر
پانوشت:این سوال رو خودم پرسیدم.پس با خیال راحت یک سال فرضی برای کاردانی ناپیوسته وارد کنید
آقا ما که دیپلم ریاضی هستیم(بدون پیش) چطور؟ اینا کاراشون حساب کتاب نداره فردا قبول بشیم بگن فقط فنی و کاردانش!نقل قول:
چه عجبی بالاخره ما فنی و حرفه ای و کاردانشی ها از طرف سازمان وزارت حمایت شدیم:31:
یه سوال داشتم من رشته ام که دیپلم گرفتم کامپیوتر بوده...می تونم برای آزمون رشته برق را بزنم؟؟
من خیلی به رشته گرافیک رایانه علاقه دارم علمی کاربردی نداره؟؟؟
آره ولی الان فقط برای پودمانی میتونید شرکت کنید.نقل قول:
دفترچش رو بگیرید تا امشب بیشتر مهلت ثبت نام نداره.