اصلا لاگین نمی کنه
اگه username اشتباه باشه می نویسه ولی همش تو اون
logging intothe game.please wait
می مونه.
Printable View
اصلا لاگین نمی کنه
اگه username اشتباه باشه می نویسه ولی همش تو اون
logging intothe game.please wait
می مونه.
تو پیج Placid تو فروم یکی پیغام گذاشته بود من 41 سالمه و زنم مجبورم کرده بیام این Faction.نقل قول:
یعنی چی خانوادگیه؟
معلوم هم نیست سریع قبولت کنن.اول باید باهات مصاحبه کنن.
من همه ی شرایطی که تو پست اول نوشته رو دارم.
بیخیال برو بگو منو zhubin (هادی) معرفی کرده برات گوسفند هم قربونی میکنن میارنت تو گیلد :27:نقل قول:
الآن تو vista هم امتحان کردم بازم همونطوری بود
ولی یه نکته وقتی از ping استفاده میکنم
Ping perfectworld.com
اینو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون چیه
من یه Barb لول 10 ساختم عجب حالی میده. فکر کنم BM لول 26م رو ول کنم کلا:31:
یکم این Barb رو lvlup کنم بعد میرم یه مذاکره ای میکنم باهاشون. ببینم ایرانی هم داشت توش؟نقل قول:
بیخیال برو بگو منو zhubin (هادی) معرفی کرده برات گوسفند هم قربونی میکنن میارنت تو گیلد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین بعضی از قسمت های PWI مثل PWdatabase آی پی های ایران رو میبندن . الان منم پینگ گرفتم همین مشکل بود . ولی شما موقع لاگین به perfectworld.com که لاگین نمیکنید و فکر نمیکنم آی پی ایران برای این قسمت هم بسته شد باشه چون بقیه دوستان دارن بازی میکنن .نقل قول:
یه احتمال دیگه هم اینه که مشکل از ISP شما باشه .
در نهایت میتونید از نرم افزار های تغییر IP استفاده کنین تا مشکلتون حل شه :46:
من تا حالا BM نداشتم پس در موردش نظر نمیدم . ولی barb داشتم . موجود جالبیه :27:نقل قول:
ایرانی تو اون گیلد فقط یکی بود که اونم آخرش معلوم نشد ایرانی بود یا فقط سلام کردن بلد بود .
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
اینجا یه سری بزنید ! مثل اینکه کلاً PVP ه . یه محصول دیگه از همین PWI هستش .
کد:http://boi.perfectworld.com
استفاده از نرم افزار تغییر IP ممنوعه و باعث ban اتوماتیک میشه.من یبار میخواستم pwdatabase رو ببینم همین کار رو کردم بعد یادم رفت dc کنم رفتم تو بازی و banدر عرض چند ثانیه ban شدم.بعد براشون ticket فرستادم و جریانو توضیح دادم تا بعد 3 روز از ban در اومدم.نقل قول:
در نهایت میتونید از نرم افزار های تغییر IP استفاده کنین تا مشکلتون حل شه
:18: من همیشه از همین نرم افزارا استفاده میکردم !! آخه pwdatabase رو نمیشه طور دیگه ای باز کرد ...
PWI اجرا برام نمیشه
Rohan رو دان کردم و اجرا هم میشه.
قسمت ما اینه دیگه:41:
وقتی بازی می کنید ما هم یاد کنید.
همچین مال هم نیست وبسایته. اسم بعضی آیتم ها و Mob هاش قدیمیه با اسم ها تو پچ جدید جور در نمیاد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من همیشه از همین نرم افزارا استفاده میکردم !! آخه pwdatabase رو نمیشه طور دیگه ای باز کرد ...
من دارم بیلد VIT میبندم ولی با توجه به اسلحه هایی که استفاده میکنم تا حالا Str و dex بیشتر اضافه کردم:27:نقل قول:
من تا حالا BM نداشتم پس در موردش نظر نمیدم . ولی barb داشتم . موجود جالبیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]