نه..این سازمان سنجش کلا همینطوری هست.. حالا اینا که خوبه جوک ترین حرفشون این بود که گفتن سوالا به صورت مفهومی و موجود در کتب درسی طرح شده بود ! شک نکینید نفر اول معین فلاحتگره .. میگین ریاضی و فیزیک رو 100 زده..
Printable View
نه..این سازمان سنجش کلا همینطوری هست.. حالا اینا که خوبه جوک ترین حرفشون این بود که گفتن سوالا به صورت مفهومی و موجود در کتب درسی طرح شده بود ! شک نکینید نفر اول معین فلاحتگره .. میگین ریاضی و فیزیک رو 100 زده..
الان که گفتن بهشهریه دیگه جای هیچ شبهه ای باقی نمونده.جمع اهوازیه هم احتمالا احسان عباسیه.راستی مشهدیه من پریشاد کریمی رو یادم رفت بگم.نقل قول:
احتمال 80 درصد نفر اول رشته ریاضی که از بهشهر مازندران است معین فلاحتگر است.
البته من با احتمال %90 ميگم از مشهد وهاب زارعيه!نقل قول:
حالا مارو نگاه كن مثه بيكارا داريم رتبه 1 تا 10 جور ميكنيم.يكي نيست بهمون بگه آخه تو فضولي؟!اصلا رتبه خودت چند ميشه؟!:5:
اين دانشآموز مازندراني اهل شهرستان بهشهر است و در مركز شهيد بهشتي ساري مشغول تحصيل است.
افتخار ديگر در استان مازندران رقم خورد و اين نخبه مازندراني توانست يك بار ديگر پله كنكور در استان مازندران را ارتقا دهد.
نفر نخست كنكور در گروه آزمايشي رياضي و فني براي نخستين بار در كنكور شركت كرده است.
اینکه تکمیل ظرفیت ندارن به ضرر ما تنبل ها نیست؟
اين دانشآموز مازندراني اهل شهرستان بهشهر است و در مركز شهيد بهشتي ساري مشغول تحصيل است.
افتخار ديگر در استان مازندران رقم خورد و اين نخبه مازندراني توانست يك بار ديگر پله كنكور در استان مازندران را ارتقا دهد.
نفر نخست كنكور در گروه آزمايشي رياضي و فني براي نخستين بار در كنكور شركت كرده است.
چه با حال
از فردا و پس فردا همه رتبه هاشون میگن
من چون 4-5 رقمی هستم نمیتونم بگم:13:
لطفا پستهای پشت هم رو در یک پست ارسال بفرمایید.
کسی نمیودونه سنجش پارسال چه زمانی رو برای اعلام نتایج مشخص کرد و بعد اینکه خود نتایج چه ساعتی رو سایت اومدن؟
من پارسال رو یادم نیستنقل قول:
چون کنکور داشتم و سال دومم هست
اون سال مثل امسال بیخیال بودیم و عصر رفتیم دیدیم :31:
ولی یادش بخیر 5 سال پیش برای خواهرم رفتیم
شب اعلام کردن امده
اما سیستمشون میریختن به هم
بلاخره 4 صبح براش گرفتم
اون زمان سرور درست حسابی نداشتن
الان عالی شده
نزدیک شب میدن 100 درصد
مگه بقیه نفرات برتر چندمین بارشون بود شر کت میکردن؟نقل قول:
این فلاحتگر کارش خیلی درستهنقل قول:
مشاورم 6 ماه پیش میگفت این اول میشه . توی ازمونهای کانون بدون استثنا جز 3نفر بود و ترازش از 8000 پایین تر نیومد