مال من فریم ویرش:
s8003jpil1
زبون فارسی داره ... اس ام اس فارسی عالی و از همه مهمتر تقویم شمسی که خیلی به کار میاد
تاچشم اصلا فمر نمی کردم به این باحالی باشه... خیلی روونه اصلا انگار نه انگار .... :-)
Printable View
مال من فریم ویرش:
s8003jpil1
زبون فارسی داره ... اس ام اس فارسی عالی و از همه مهمتر تقویم شمسی که خیلی به کار میاد
تاچشم اصلا فمر نمی کردم به این باحالی باشه... خیلی روونه اصلا انگار نه انگار .... :-)
آقا یکی بگه فعال کردن gps از چه صحفه ای شروع میشه؟ همه برنامه ها و موارد مورد نیاز رو داره؟؟
دوستان من از gps گوشیم استفاده میکنم و ازش کاملا راضی هستم.الا هم آموزش هایی که خودم و دیگر دوستان در پستها و سایتهای مختلف دادن رو همه رو اینجا واستون میذارم تا استفاده کنید( البته در دو پست ). اگر بعد از این توضیحات و راهنمایی ها هم برنامه trekbudy رو گوشیتون جواب نداد مطمئن باشید مشکل از فریمورتون هست و با تغییر اون میتونید از این برنامه استفاده کنید...
اولین روش : آدرس منبع :1- گوشيتون بايد مموري خارجي داشته باشه. پس يه مموري تو گوشي بذارينکد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=80337&page=64
2- نرم افزار trekbudyرو دانلود كنين
3- نرم افزار هر جور كه امكانشو دارين به داخل گوشي انتقال بدين . چه توسط نرم افزار PC Studio يا بلوتوث يا قابليت mass و ...
4-از پوشه فايلهاتون تو گوشي ، برنامه رو نصب كنين و تو همه سئوالات گزينه اولو انتخاب كنيد.
5- بعد از نصب بريد توي فضاي باز و برنامه رو از ليست بازيها و برنامه ها تو قسمت games … گوشي اجراء كنيد.
6- اگر هر سئوالي شد گزينه اولو انتخاب كنيد.
7- بعد از اجراء يه علامت قرمز رنگ تو محيط نرم افزار ، گوشه سمت راست مي بينيد.
8- كليد Start رو بزنيد و اگه باز هم سئوالي شد گزينه اولو انتخاب كنيد.
9- اون علامت قرمز رنگ بايد آبي شده باشه. منتظر باشيد (زير 10 دقيقه) تا سبز بشه.
10- وقتي سبز شد Gps شما فعال شده و توي نقشه اگه خوب دقت كنيد مي بينيد كه نقشه ايرانو روي اطلس آورده.
11- بعد از همه اين كارو بايد بريد سراغ نقشهها. چون هيچ نقشه خاصي توي نرم افزار نيست بايد نقشه تهيه كنيد.
12- 2 تا راه براي گرفتن نقشه هست يا اونا رو از نقشهايي كه بقيه دوستان زحمت كشيده و تو سايت آپلود كردن مي گيرين يا به طريق پائين كه به نظر من كاملتره انجام مي دين.
13- به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برين و تو قسمت Place om Mapنام شهري رو كه مي خواين به انگليسي وارد كنين و دكمه Place om Map رو بزنيد. و بعد ok كنيد.
14- نقشه مورد نظر شما آورده ميشه.روي نقشه يه خطي شبيه اسكرول و يا سانتي متر هست كه تا 20 قسمت مجزاء شده و در حقيقت روي نقشه زوم مي كنه. شما نقشه رو با دقتي كه دوست دارين (بايد يبن 6 تا 15) باشه انتخاب مي كنين. هر چه قدر به سمت + بريد نقشه بزرگتر مي شه ولي بايد دقت كنيد كه با اينكار تمام نقشه اون شهرو نمي تونيد بگيريد. به عنوان مثال من براي تهيه نقشه رشت با زوم 12 كل شهر رشت، با زوم 15 يك قسمتي از شهر رشت با زوم 9 تقشه رشت و اطراف رشت و با زوم 7 نقشه استان گيلانو را داشتم. پس هر زومي كه مي كنيد هر تكه از تقشه كه تو قسمت به شما نشون داده ميشه در واقع همون تكه از نقشه رو دارين دانلود مي كنين. و براي ديدن نقشه اي كه دارين دانلود مي كنين دكمه MapPreview رو از قسمت پايين صفحه انتخاب كنيد
15- بعد از اين انتخاب يه صفحه باز مي شه و اون نقشه اي رو كه مي بينيد دقيقاً همون نقشه اي كه بعد از دانلود در اختيار شما قرار مي گيره. اگه ديدن نقشه كامل نيست و يا ريزه و ...، زوم نقشه رو تغيير بدين.
16- براي دانلود نقشه از تو صفحه جديد باز شده ، قسمت بالا،كليد Create buddy map رو بزنيد و نقشه رو دانلود كنيد. مي تونين قبل از دانلود اسم نقشه رو با اسم اون شهر و با ذكر زومش عوض كنيد بعد از دانلود يه فايل rar دارين كه اون رو Extract كنين كه 3 تا فايل با شامل يك پوشه و تا فايل با فرمت map و set بهتون مي ده همه رو توي يه فولدركه بهتره به اسم شهر و با ذكر قدرت زومه بذارين. به عنوان مثال rasht14 (يعني نقشه شهر رشت با زوم 14)
17- حالا بايد نقشه رو به گوشي انتقال بدين. يوت مموري كارتي كه تو گوشي گذاشتين يه قسمت با نام trekbudy هست. فولدري رو كه ساختين به پوشه map انتقال بدين. مي تونين از رم ريدر استفاده كنيد يا گوشي رو با كابل به كامپيوتر وصل كنين بعد گزينه 3 mass… رو انتخاب كنيد كه تو تا درايو براتون ساخته مي شه. كه تو درايو مموري كارت بريدو اونطوري كه گفتم نقشه ها رو بريزيد.
18- گوشي رو از كامپيوتر جدا كنيد به فضاي باز بريد و نرم افزار trekbudy رو اجراء كنيد باز هم به همه سئوالات جواب اولو بدين. بعد از اين بريد تو قسمت لود مپ و نقشه رو مي خواين انتخاب كنيد و از نرم افزار استفاده كنيد.
دوستان من از gps گوشیم استفاده میکنم و ازش کاملا راضی هستم.الا هم آموزش هایی که خودم و دیگر دوستان در پستها و سایتهای مختلف دادن رو همه رو اینجا واستون میذارم تا استفاده کنید( البته در دو پست ). اگر بعد از این توضیحات و راهنمایی ها هم برنامه trekbudy رو گوشیتون جواب نداد مطمئن باشید مشکل از فریمورتون هست و با تغییر اون میتونید از این برنامه استفاده کنید...
روش دوم : ( لینک منبع :)کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=80337&page=27
بعد از instalکردن برنامه توی گوشیتون به قسمت game and more برید و روی آیکون برنامه کلیک کنید. هنگام بالا آمدن برنامه هر سوالی که پرسیده شد گزینه اول رو بزنید. برنامه به صورت اطلسی از کره زمین بالا میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت بالا سمت راست برنامه یک چراغ کوچک وجود داره که در ابتدا به رنگ قرمز هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با زدن گزینه start که در پایین سمت راست قرار داره چراغ آبی رنگ میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما برای شروع باید در مکانی باشید که سقف نداشته باشه، اطرافتون ساختمون بلند نباشه و هوا ابری نباشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر در چنین شرایطی باشید چراغ آبی رنگ نهایتا بعد از 10 دقیقه سبز رنگ شده و مکان شما را روی اطلس ابتدایی نشان میدهد.
البته این 10 دقیقه برای بار اول است و دفعات بعدی کمتر از 2 دقیقه سبز میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان عزیز اینم میانبرهای برنامه :
0: تنظیم نور زمینه
با هر بار فشار نور زمینه تم و قطب نما تاریک و روشن میشود برای شب و روز
1: بازیابی و ذخیره اطلاعات مکان
الف: با تک فشار به منوی اطلاعات مکان وارد میشویم
Waypoints : دیدن مکان های ذخیره شده از قبل و انتخاب انها برای نمایش روی نقشه
tracks : دیدن مسیرهای ذخیره شده وانتخاب هر کدام
Record current : ذخیره مکان با اطلاعات و عکس
Add custom : ذخیره محل فقط اطلاعات
Sms meet you there: فرستادن متنی حاوی مشخصات محل با مسج برای دیگران
ب: با نگه داشتن وارد آخرین مکان استفاده شده میشویم
2-4-6-8: تغییرات چهار جهت داخل نقشه
رو نقشه با 2 و 8 بالا و پایین وبا 4 و 6 چپ و راست میرویم
3: نور زمینه
با فشارآن نور زمینه مداوم روشن میماند و با فشار مجدد غیر فعال میشود
5: رفتن به موقعیت فعلی
وقتی با 4 جهت رو نقشه حرکت کردیم با فشار 5 میشه به موقعیت اصلی خودمون برگردیم
9-7: تعیین لایه های زوم تو اطلس
وقتی از اطلس استفاده کنیم میتونیم به لایه های ( زوم های) مختلف دسترسی پیدا و زوم دلخواه را انتخاب کنیم
#: تغییر حالت بین نقشه و قطب نما وتم
با هر بار فشار میشه بین نقشه و قطب نما و تم جابجا شد
*: قفل صفحه کلید
با نگه داشتن این کلید میشه صفحه کلید را قفل کرد و بالعکس
روش بدست آوردن نقشه مکان های مورد نظر با درجه زوم های مختلف جهت استفاده در برنامه ترک بادی :
ابتدا به این سایت میرید :
و اسم شهرت رو مینویسی و گزینه satellite رو انتخاب میکنی تا عکس ماهواره ای اون منطقه رو نشون بده.بعد که نشون داد با نوار سمت راست کم کم زوم میکنی رو منطقه مورد نظرت.تو قسمت پایین صفحه هم گزینه دانلود واسه دانلو نقشه وجود داره.نقشه ای هم که میگیری با فرمت tar که همون فرمت مورد استفاده در trekbuddy هست دانلود میشه.کد:http://gm2tb.awokenmind.de/
پس از انتخاب محدوده موردنظر روی نقشه پایین سمت چب صفحه گزینه map preview وجود داره که نقشه مورد نظر رو نشون میده و در همون صفحه گزینه create trekbuddy map رو که بزنید نقشه رو فرمت مورد استفاده نرم افزار دانلود میکنه.به همین سادگی!
یه سری نکات اساسی در مورد جت:
دزدگیر هم داره ... بنام mobile tracker تو بخش securityکد:http://help.vodafone.co.uk/system/selfservice.controller?CMD=BROWSE_TOPIC&PARTITION_ID=1&CONFIGURATION=1058&TOPIC_ID=19831
باحاله...
من فعلا باتریم زود خالی میکنه که می خوام تا 1 هفته شارژ ..کنم ببینم آب بندی میشه که اگه نشد باتری رو ببرم تعویض...ولی واقعا گوشی باحالیه :-)
بچه ها این کد واسه نشون دادن درصد شارژیه که باتری داره :
*#0228#
اینو یکی از بچه های موبایلستان گذاشته بود ، با تشکر ازش :20:
سلام
ظرفیت های اس ام اس این گوشی چقدره؟
من دوستم یه دونه گرفته ولی واقعا از حجم کم اینباکسش ذله شده
چیکار میتونه بکنه؟
سلامنقل قول:
شما پیشنهاد میکنی از همین استفاده کنم ؟
+++
تشکر برای لینک آموزش
این فریم ویر که رو مال منه فکر کنم جدیده (مال مایکروتله)... خیلی عالیه....فقط کمی صبر کنید من این باتری رو به نتیجه برسونم و مطمئن بشم با آب بندی ردیف میشه یا با تعویض باتری ... و اینکه ضعفش ارتباطی به فریم ویر نداره اگه اینطوز باشه واقعا فریم ویر عالی هست ... زبون گوشی رو کامل فارسی میکنه ... اس ام اس بی اشکال فارسی و از همه مهمتر تقویم فوق العاده شمسی و تاچ واقعا عالیه اصلا فکر نمی کردم همچین تاچی داشته باشه خیلی باحال و حساسه و حس خوبی با کار کردن بهش به آدم دست میده ، واینکه تو این گوشی برای اولین بار دیدم ساعت دریافت اس ام اس بهمراه تفویم شمسی ارسال آن زیر هر مسیجی به شکل دقیق درج میشه که تو گوشی های دیگه اینطور نیست :31:نقل قول: