سووووووتي دادم
از اونجايي كه من خيلي پسر سربزيري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم و همچنين خجالتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه روز با خواهر رفته بودم دكتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي وارد مطب شدم ديدم كسي نيست توي مطب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه با خواهر هرچي منتظر دكتر شديم خبري نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديدم در يكي از اتاقها يه خورده بازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پيش خودم گفتم احتمالا دكتره اونجاست كه صداي من رو نميشنوه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين كه پا شدم و رفتم سراغ اتاق و در رو باز كردم !!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه چييييييزاييي ديدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه اون لحظه ميخواستم زمين دهن واكنه من رو قورط بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وااااااي دكتره داشت واسه يه دختره آمپول ميزد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من كه بدجور هول شده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اومدم از اتاق خارج شم همچين شونم خورد به ديوار كه هنوزم درد ميكنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ديگه اين آخر عاقبت فضوليه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خانم هاي فروم ببخشيد ديگه نميشد ازش سانسور كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]