حالا تو فریمویو جدید که خیلی بهتر شده شما اگه با فریمویو قبلی یه فیلم میگرفتی صداش که واقعا افتضاح بود.:13:
من خودم 8 گیگ این گوشی رو خریدم با یه رم 16 گیگ.که شده 24 گیگ.(به دوستان هم پیشنهاد میکنم رم میکرو رو که به گوشی میگرند 16 گیگ رو بخرند چون سرعتش نسبت به هارد خود گوشی سرعت بالا و هم راحتی داره)
یه چیزی هم بگم الان با وجود هاردهای اکسترنال و لپ تاپ و کول دیسکهای 32 گیگ دیگه بعد از فیلمبرداری زود میتونی فیلمهای گوشی رو بریزی اونها و مشکلی نداره واقعا خود همین 24 گیگ فضای زیادی هست واسه خودش.مساله اینجاست که شما با باطری فول شارژ این گوشی نهایت تا 1.30 الی 2.30 ساعت بتونی فیلمبرداری کنی که بعدش احتیاج به شارژ داره که شما نمیتونی تو عرض 2.30 ساعت همین 24 گیگو پر کنی.:20:
اگه یک دقیقه فیلم 60 مگ حجم داشته باشه شما مثلا با 20 گیگ حافظه میتونی 6 یا 7 ساعت فیلم hd بگیری که خودش یه مقدار خوبی هست.
من خودم صبر کردم تا نظرم رو بعد از نظرات دوستان بدم.
اگه بخواهیم صدای فیلمبرداری این 3 گوشی رو مقایسه کنیم صد در صد برگ برنده ماله n95 8gb هست و سپس i8910 hd و بعدا n97.
کلا از نظر من :
1:n95 8gb
2:i8910 hd
3:n97.
کیفیت صدای n97 تو فیلمبرداری خوبه ولی خیلی پخش ضعیفی داره و این باعث میشه i8910 بهتر از اون باشه ولی کلا n95 8gb تو این زمینه برتری قاطع خودش رو معلوم کرد.
البته من لزومی نمیبینم شما دلسرد بشین چونکه کیفیت فیلمبرداری i8910 بهتره و شفافیت خوبی داره و این خودش هم یه حسن براش حساب میشه.
با آپدیتهای بعدی هم دیگه فکر نکنم کیفیت صدای فیلمبرداری از این بهتر بشه چون دیگه مجبورن فریم بر ثانیه رو پایین بیارن که امری محال هستش ولی ببینیم تو فریمویو بعدی چی میشه.
موفق باشید.