اینو که همه میدونن.منظورشون اون استودیی هست که بازی رو میسازه.خود EA یه سری استودیو داره.نقل قول:
دوست عزیز سری بازیهای NFS در انحصار الکترونیک آرتز هستش یا EA
مثلا همین burnout یا battlefield برا استودیو DICE هست که زیر مجموعه EA هست:دی
Printable View
اینو که همه میدونن.منظورشون اون استودیی هست که بازی رو میسازه.خود EA یه سری استودیو داره.نقل قول:
دوست عزیز سری بازیهای NFS در انحصار الکترونیک آرتز هستش یا EA
مثلا همین burnout یا battlefield برا استودیو DICE هست که زیر مجموعه EA هست:دی
من روي Xp با اين سيستم بازي مي كنم و مشكلي ندارم :
intel Dual-core E5300 2.66
EVGA GTS 250 1GB DDR3
OCZ 2*1GB FSB 800
بچه ها يكي يه ترينر بزاره ديگه كه اين ريونتون باز شه !
سلام
کسایی که مشکل افت فریم رو دارن الکی پچو دانلود نکنن هیچ فرقی تو بازی نمیکنه.ولی کرکو نمیدونم!!
منم 3 تا بازی از این Boys Team گرفتم اشکال داشت.آقا بیایین یه قولی بدیم دیگه از این سی دی های بویز تیم نخریم.
(اونا به فکر ما نیستن به فکر جیب خودشونن)
سلامنقل قول:
سی پی یوم amdهستش توی کامپیوتر من اجرا نمیشه.توی کامپیوتر سی پی یو اینل اجرا میشه.
:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:
:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:
رزولیشن 1024 در768نقل قول:
بقیه چیزا هم رو بالا(رزولیشن رو خواستم ببرم بالا اصلا نتونست با مانیتور تدبیق بده.)
میشه شما یه عکس بزارین؟
دوستان من صفحات قبل ذو نخوندم
بازی روی pc هیچ راهی نداره که Free camera کار کنه ؟
منظورم همون حالتی که روی دسته ps3 با right analog میتونی camera رو دور ماشین بچر خونی
تو این بازی نه با mouse و keyboard نه با gamepad نمیشه یعنی اصلا تو قسمت Control همچین گزینه ای نیست
patch رو هم زدم که mouse رو تو menu فعال کرد اما باز هم نشد
با سلام
شاید سوال من مربوط به shift نباشه ولی لطفآ جواب بدید.
من از بعد از بازی شاهکار Most Wanted دیگه بازی اتومبیل رانی بازی نکردم میخواستم بدونم تو مایه های
این بازی فوق العاده که هم رقابت با 15 راننده دیگه بود و هم پلیس و کلآ فقط جذابیت بود بازی دیگه ای
میتونم پیدا کنم.
ممنون
مشکل از سی پی یو نیست!نقل قول:
من ای ام دی دارم بخوبی اجرا میشه...
در حالتی که دوربین بیرون ماشین را نشون میده با کلید های 4 و 6 اینکار را میشه انجام دادالبته با 4 و 6 که سمت راست کیبرد هستن:46:نقل قول:
آره میشه ولی بازم به جالبیه کنسول نمیشه.مثل اینه که خودت داری دور ماشین میچرخی با right analog.نقل قول:
در حالتی که دوربین بیرون ماشین را نشون میده با کلید های 4 و 6 اینکار را میشه انجام دادالبته با 4 و 6 که سمت راست کیبرد هستن