سلام دوستان
من یه سمند lx مدل 84 دارم میخوام شمع عوض کنم چه شمعی خوبه؟ هم عمر خوبی داشته باشه هم جرقه زنی خوبی داشته باشه
کلا چه چیز هایی رو باید تعمیر یا تعویض کنم که قدرت موتور به حالت اولش برگرده؟ البته مصرف سوختش اضافه نشه بلکه کمتر هم بشه
Printable View
سلام دوستان
من یه سمند lx مدل 84 دارم میخوام شمع عوض کنم چه شمعی خوبه؟ هم عمر خوبی داشته باشه هم جرقه زنی خوبی داشته باشه
کلا چه چیز هایی رو باید تعمیر یا تعویض کنم که قدرت موتور به حالت اولش برگرده؟ البته مصرف سوختش اضافه نشه بلکه کمتر هم بشه
سلام.یه مطلبی اظافه کنم.ماشین من سمند EF7 پایه گاز سوزه.وقتی روشن میکنم خودکار روی حالت گازی هست و نیازی به گرم شدن موتور نیست.یه جا خونده بودم (فکر کنم تو دفترچه اش بود یا شاید یه سایت دیگه) که سمند با بنزین روشن میشه ولی اگر بنزین نداشته باشه با گاز رو شن میشه به شرطی که پایه گاز سوز باشهنقل قول:
شمع مارک Bocsh اصلی هست که یه دست 4 تایی حدودا 37 تا 40 هزار توماننقل قول:
شمع اکیوم هست دست 4 عددی حدود 30 هزار تومان
من گزینه اول رو پیشنهاد میدم جنسش با کیفیت و خوبه
[QUOTE=8701488;7480351]من نمیدونم دوستان وقتی اطلاعات دقیق ندارن واسه چی از کلمه "به هیچ عنوان "استفاده میکنن :n13: اتفاقا روشن میشه
توی دفترچه راهنماش اینجوری نوشته و به همون دلیلی که نوشته من تا الان امتحانش نکردم
این از سمند دوگانه سوز کارخونه . در مورد سمند پایه گاز سوز هم مطمئنا با گاز روشن میشه
سلام
میشیه با گاز به طور مستقیم روشنش کرد ولی این روش به دلیل آسیب رسیدن به قطعات گاز سوز ازجمله ریگلاتور و سنسور های گاز توصیه نمیشه بدیدن ترتیب که سوییچ را باز می کنید ( یعنی وقتی که آمپر بنزین و چراغ های اخطار روغن و ..) روشن میشه کلید CNG را 5 ثانیه نگه می دارید تا چراغ CNG روشن بشه . وقتی روشن شد استارت می زنید اگه مشکلی نداشته باشه به راحتی روشن میشه . ولی سعی کنید همیشه بزارید ماشین گرم بشه و آمپر بره بالا بعد بندازیدش رو گاز این جور باعث میشه قطعات گاز سوز آسیب کمتری ببینه.
سلامنقل قول:
در مورد شمع که دوستمون گفتند ولی بوش بهتره و حتما دو پلاتینه باشه.
شما کارکرد ماشینتون چقدر هست . چیز هایی که باید عوض کنید . تسمه تایم و دینام را در صورت نیاز . فیلتر بنزین وایر ها در صورت نیاز کاتالیزور را اگه کثیف شده تمیز و یا عوض. همچنین آپدیت ECu موتور . فیلر گیری
سلام ماشین 333000 تا کار کردهنقل قول:
تسمه تایم و دینام رو همین نزدیکی ها عوض کردم
راستی تعمیرگاهی که من رفته بودم گفت شمع اکیوم z238 بزارم که 100 تومن قیمتشه!!!
برای یخ نزدن آب شیشه شور تو جاده های کوهی و برفی چی کار باید کرد؟
دوست من اصلا نیازی به این نوع شمع ها نیستنقل قول:
همون مارک بوش رو که گفتم تهیه کن و گوش به حرف برخی از مکانیک ها هم نده
مگر یه شمع چیکار میخواد تو موتور سمند انجام بده که 100 هزار تومان براش هزینه کنید
شمعی رو تهیه کن که با کیفیت باشه و جرقه زنی خوبی تو موتور داشته باشه
دوستان سمند se با lx خیلی فرق داره ؟
فرقشون تو چی هاست ؟ و اگه بخواهیم آپشن های lx رو به se اضافه کنیم هزینش چقدر میشه ؟
مشخصات فنی سمند se:نقل قول:
نوع موتور XU7JP/L3 حجم موتور (cc) 1761 حداکثر توان موتور (hp) 100 اسب بخار در 6000 دور در دقيقه حداكثر گشتاور (Nm) 153 نيوتن متر در 3000 دور در دقيقه نسبت تراكم 9.3 تعداد سوپاپ 8 نوع سوخت سازگار بنزين بدون سرب اكتان 87 و 95 سيستم انژكتوري پاشش چند نقطه اي حداکثر سرعت (km/h) 185 شتاب صفر تا 100 (ثانیه) 14.5 سيستم انتقال قدرت 5 دنده دستي (BE3) ترمز ضدقفل ترمز ضد قفل ABS و EBD، ترمز جلو ديسكي،ترمز عقب كاسه اي مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) در شهر (لیتر) 12.07 مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) خارج شهر (لیتر) 6.6 مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) ترکیبی (لیتر) 8.6 طول خودرو (mm) 4502 عرض خودرو(mm) 1903 ارتفاع خودرو (mm) 1460 فاصله بين دو محور چرخهاي عقب و جلو (mm) 2671 وزن خالص خودرو بدون سرنشین با مخزن پر و بدون تجهیزات اضافی (kg) 1215 گنجایش مخزن سوخت (لیتر) 70 حجم فضاي صندوق عقب (دسی متر مکعب) 500
تجهیزات سمند se:
کیسه هوای ایمنی راننده فرمان هیدرولیک سیستم تهویه تنظیم دستي،دريچه تهويه براي سرنشينان عقب سیستم صوتی بلندگوي جلو و عقب،CD خوان چراغها چراغ مه شكن عقب، چراغ خطر سوم آیینهها تنظیم آیینه های جانبی دستی، آينه آرايش چراغ دار شیشه ها شیشه بالابر برقی درهای جلو و عقب دستی تزئینات تريم بژ ، قطعات دکوراتيو طرح چوب تجهیزات ایمنی ایموبیلایزر، قفل مركزي با ريموت راديويي،كمربندهاي ايمني با قابليت تنظيم ارتفاع رینگ و لاستیک رینگ فولادی 15 اینچ صندلی تنظيم اهرمي پشتي صندلي جلو، پشت سري صندلي جلو با قابليت تنظيم ارتفاع و زاويه، پشت سري صندلي عقب يكپارچه با صندلي سایر تجهیزات بازکن درب صندوق عقب از داخل اتاق، كارت طلايي دو ستاره
سمند Se همین یک مدل رو داره که تکسوز هستش ، اما سمند lx چندین مدل داره:
مشخصات سمند lx سال:
نوع موتور XU7JP/L3 حجم موتور (cc) 1761 حداکثر توان موتور (hp) 100 اسب بخار در 6000 دور در دقيقه حداكثر گشتاور (Nm) 153 نيوتن متر در 3000 دور در
دقيقهنسبت تراكم 9.3 تعداد سوپاپ 8 نوع سوخت سازگار بنزين بدون سرب اكتان 87 و 95 سيستم انژكتوري پاشش چند نقطه اي حداکثر سرعت (km/h) 185 شتاب صفر تا 100 (ثانیه) 14.5 سيستم
انتقال قدرت5 دنده
دستي (BE3)مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) در شهر
(لیتر)12.07 مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) خارج شهر
(لیتر)6.6 مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) ترکیبی
(لیتر)8.6 طول خودرو (mm) 4502 عرض خودرو(mm) 1903 ارتفاع خودرو (mm) 1460 فاصله بين دو محور چرخهاي عقب و جلو
(mm)2671 وزن خالص خودرو بدون سرنشین با مخزن پر
و بدون تجهیزات اضافی (kg)1220 گنجایش مخزن سوخت (لیتر) 70 حجم فضاي صندوق عقب (دسی متر
مکعب)500
تجهیزات سمندlx سال:
ترمز ترمز ضد قفل ABS و EBD، ترمز جلو
ديسكي،ترمز عقب كاسه ايکیسه هوای ایمنی راننده فرمان هیدرولیک سیستم تهویه تنظیم دستي،دريچه تهويه براي سرنشينان
عقبسیستم صوتی CD خوان ، بلندگوي جلو و عقب،آنتن
اكتيوچراغها چراغ مه شكن جلو و عقب،چراغ نقشه
خوان،چراغ خطر سومآیینهها تنظيم آيينه هاي جانبي برقي ،آينه
آرايش چراغ دارشیشه ها شيشه بالابر برقي درهاي جلو و عقب تزئینات تريم بژ،قطعات دکوراتيو طرح چوب تجهیزات ایمنی ايموبيلايزر،سنسور دنده عقب،سيستم عيب
يابي هوشمند ( مولتي پلكس )، قفل مركزي با ريموت راديويي، كمربندهاي ايمني با
قابليت تنظيم ارتفاعرینگ و لاستیک كلاس 29330 (رينگ فولادي 15 اينچ)،كلاس
29318 (رينگ آلومينيومي 15 اينچ)صندلی تنظيم برقي صندلي هاي جلو،پر كن گودي
كمر،دسترسي به صندوق از داخل اتاق،پشت سري صندلي جلو با قابليت تنظيم ارتفاع و
زاويه،پشت سري صندلي عقب يكپارچه با صندليسایر
تجهیزاتبازکن درب
صندوق عقب از داخل اتاق و روي سوييچ،كارت طلايي سه ستاره
مشخصات سمند lx دوگانه:
نوع موتور XU7JP/L3 حجم موتور (cc) 1761 حداکثر توان موتور (hp) 100 اسب بخار در 6000 دور در دقيقه
(بنزين)،83 اسب بخار در 6000 دور در دقيقه (گاز)حداكثر گشتاور (Nm) 153 نيوتن متر در 3000 دور در دقيقه
(بنزين)،126 نيوتن متر در 3500 دور در دقيقه (گاز)نسبت تراكم 9.3 تعداد سوپاپ 8 نوع سوخت سازگار بنزين بدون سرب اكتان 87 و 95، گاز
طبيعي سي ان جيسيستم انژكتوري پاشش چند نقطه اي حداکثر سرعت (km/h) 185 (بنزين)،160 (گاز) شتاب صفر تا 100 (ثانیه) 14.5 (بنزين)، 18.8 گاز سيستم
انتقال قدرت5 دنده
(لیتر)13.34 بنزين مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) خارج شهر
(لیتر)6.6 بنزين، 24.9 گاز مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) ترکیبی
(لیتر)8.6 بنزين، 33.4 گاز طول خودرو (mm) 4502 عرض خودرو(mm) 1903 ارتفاع خودرو (mm) 1460 فاصله بين دو محور چرخهاي عقب و جلو
و بدون تجهیزات اضافی (kg)1320 گنجایش مخزن سوخت (لیتر) 75 گاز،70 بنزين حجم فضاي صندوق عقب (دسی متر
مکعب)350
تجهیزات سمند lx دوگانه:
ديسكي، ترمز عقب كاسه ايکیسه هوای ایمنی راننده فرمان هیدرولیک سیستم تهویه تنظیم دستي،دريچه تهويه براي سرنشينان
عقبسیستم صوتی بلندگوی جلو و عقب و آنتن اکتیو، CD
خوانچراغها چراغ مه شكن جلو و عقب،چراغ نقشه
خوان،چراغ خطر سومآیینهها تنظيم
آيينه هاي جانبي برقي ،آينه آرايش چراغ دارشیشه ها شیشه بالابر برقی درهای جلو و عقب تزئینات تریم بژ ، قطعات دکوراتیو طرح چوب تجهیزات ایمنی ایموبلایزر، سنسور دنده عقب و قفل
مرکزی با ریموت رادیویی، سیستم هشداردهنده گویا، كمربندهاي ايمني با قابليت تنظيم
ارتفاعرینگ و لاستیک كلاس 29815 (رينگ فولادي 15 اينچ)،كلاس
29811 (رينگ آلومينيومي 15 اينچ)صندلی تنظيم برقي صندلي هاي جلو، پر كن گودي
كمر، دسترسي به صندوق از داخل اتاق، پشت سري صندلي جلو با قابليت تنظيم ارتفاع و
زاويه، پشت سري صندلي عقب يكپارچه با صندليسایر تجهیزات بازکن درب صندوق عقب از داخل اتاق و
روي سوييچ، كارت طلايي سه ستاره
مشخصات سمند lx با موتور ef7 پایه گاز سوز:
نوع موتور EF7 حجم موتور (cc) 1645 حداکثر توان موتور (hp) 114.83 اسب بخار در 6000 دور در دقيقه
(بنزين) ، 103.74 اسب بخار در 6000 دور در دقيقه (گاز)حداكثر گشتاور (Nm) 155 نيوتن متر در 4500 دور در دقيقه
(بنزين)، 136 نيوتن متر در 3500 دور در دقيقه (گاز)نسبت تراكم 11 تعداد سوپاپ 16 نوع سوخت سازگار بنزين بدون سرب اكتان 87 و 95، گاز
طبيعي سي ان جيسيستم انژكتوري پاشش الكترونيكي چند نقطه اي حداکثر سرعت (km/h) 190 بنزين،180 گاز شتاب صفر تا 100 (ثانیه) 12.5 (بنزين)، 13.2 (گاز) سيستم انتقال قدرت 5 دنده دستي (BE3) مصرف سوخت
(در 100 كيلومتر ) در شهر (لیتر)12.08
بنزين ، 12.63 m3/100 km گازمصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) خارج شهر
(لیتر)6 بنزين، 22.5 گاز مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) ترکیبی
(لیتر)7.8 بنزين، 30 گاز طول خودرو (mm) 4502 عرض خودرو(mm) 1903 ارتفاع خودرو (mm) 1460 فاصله بين دو محور چرخهاي عقب و جلو
و بدون تجهیزات اضافی (kg)1340 گنجایش مخزن سوخت (لیتر) 75 گاز، 70 بنزين حجم فضاي صندوق عقب (دسی متر
مکعب)350
تجهیزات سمند lx با موتور ef7 پایه گاز سوز:
ديسكي، ترمز عقب كاسه ايکیسه هوای ایمنی راننده فرمان هیدرولیک سیستم تهویه تنظیم دستي،دريچه تهويه براي سرنشينان
عقبسیستم صوتی بلندگوی جلو و عقب ، آنتن اکتیو، CD
آرايش چراغ دارشیشه
هاشيشه
بالابر برقي درهاي جلو و عقبتزئینات تريم بژ ، قطعات دکوراتيو طرح چوب تجهیزات ایمنی ايموبيلايزر، سنسور دنده عقب، محصول
29104 (مولتي پلكس) ،محصول 29103و29106 (سيستم گويا) ،قفل مركزي با ريموت راديويي,
كمربندهاي ايمني با قابليت تنظيم ارتفاعرینگ و لاستیک محصول 29106 (رينگ فولادي 15)، محصول
29103 و 29104 (رينگ آلومينيومي 15)صندلی تنظيم برقي صندلي هاي جلو، پر كن گودي
زاويه،پشت سري صندلي عقب يكپارچه با صندليسایر تجهیزات بازکن درب صندوق عقب از داخل اتاق و
مشخصات سمند lx با موتور Ef7 بنزینی:
نوع موتور EF7 حجم موتور (cc) 1645 حداکثر توان موتور (hp) 114.83 اسب بخار در 6000 دور در
دقيقهحداكثر گشتاور (Nm) 155 نيوتن متر در 4500 دور در دقيقه نسبت تراكم 11 تعداد سوپاپ 16 نوع سوخت سازگار بنزين بدون سرب اكتان 87 و 95 سيستم انژكتوري پاشش الكترونيكي چند نقطه اي حداکثر سرعت (km/h) 190 شتاب صفر تا 100 (ثانیه) 12.5 سيستم
انتقال قدرت5 دنده
(لیتر)11.02 مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) خارج شهر
(لیتر)6 مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) ترکیبی
(لیتر)7.8 طول خودرو (mm) 4502 عرض خودرو(mm) 1903 ارتفاع خودرو (mm) 1460 فاصله بين دو محور چرخهاي عقب و جلو
و بدون تجهیزات اضافی (kg)1240 گنجایش مخزن سوخت (لیتر) 70 حجم فضاي صندوق عقب (دسی متر
مکعب)500
تجهیزات سمند lx با موتور ef7 بنزینی:
عقبسیستم صوتی بلندگوي جلو و عقب ،آنتن اكتيو، CD
آرايش چراغ دارشیشه ها شيشه بالابر برقي درهاي جلو و عقب تزئینات تريم بژ ، قطعات دکوراتيو طرح چوب تجهیزات ایمنی ايموبيلايزر، سنسور دنده عقب، محصول
29204 و 29207 (مولتي پلكس)، محصول 29203 و 29208 ( سيستم گويا)، قفل مركزي با
ريموت راديويي، كمربندهاي ايمني با قابليت تنظيم ارتفاعرینگ و لاستیک محصول 29207 و 29208 (رينگ فولادي 15)،
محصول 29203 و 29204 (رينگ آلومينيومي 15)صندلی تنظيم برقي
صندلي هاي جلو، پر كن گودي كمر، دسترسي به صندوق از داخل اتاق، پشت سري صندلي جلو
با قابليت تنظيم ارتفاع و زاويه، پشت سري صندلي عقب يكپارچه با صندليسایر تجهیزات بازکن درب صندوق عقب از داخل اتاق و
مشخصات سمند lx ساده
نوع موتور XU7JP/L3 حجم موتور (cc) 1761 حداکثر توان موتور (hp) 100 اسب بخار در 6000 دور در دقيقه حداكثر گشتاور (Nm) 153 نيوتن متر در 3000 دور در
دقيقهنسبت تراكم 9.3 تعداد سوپاپ 8 نوع سوخت سازگار بنزين بدون سرب اكتان 87 و 95 سيستم انژكتوري پاشش چند نقطه اي حداکثر سرعت (km/h) 185 شتاب صفر تا 100 (ثانیه) 14.5 سيستم
انتقال قدرت5 دنده
(لیتر)12.07 مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) خارج شهر
(لیتر)6.6 مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) ترکیبی
(لیتر)8.6 طول خودرو (mm) 4502 عرض خودرو(mm) 1903 ارتفاع خودرو (mm) 1460 فاصله بين دو محور چرخهاي عقب و جلو
و بدون تجهیزات اضافی (kg)1220 گنجایش مخزن سوخت (لیتر) 70 حجم فضاي صندوق عقب (دسی متر
مکعب)500
تجهیزات سمند lx ساده:
ديسكي، ترمز عقب كاسه ايکیسه هوای ایمنی راننده فرمان هیدرولیک سیستم تهویه تنظيم دستي، دريچه تهويه براي سرنشينان
عقبسیستم صوتی CD خوان، بلندگوي جلو و عقب، آنتن
اكتيوچراغها چراغ مه شكن جلو و عقب، چراغ نقشه
خوان، چراغ خطر سومآیینهها تنظيم آينه هاي جانبي برقي ، آينه
آرايش چراغ دارشیشه
هاشيشه
بالابر برقي درهاي جلو و عقبتزئینات تريم بژ، قطعات دکوراتيو طرح چوب تجهیزات ایمنی ايموبيلايزر، سنسور دنده عقب، سيستم
هشدار دهنده گويا، قفل مركزي با ريموت راديويي، كمربندهاي ايمني با قابليت تنظيم
ارتفاعرینگ و لاستیک محصول 29331 (رينگ فولادي 15 اينچ)،
محصول 29319 (رينگ آلومينيومي 15 اينچ)صندلی تنظيم برقي صندلي هاي جلو، پر كن گودي
زاويه، پشت سري صندلي عقب يكپارچه با صندليسایر تجهیزات بازکن درب صندوق عقب از داخل اتاق و
در کل دوست عزیز سمند se هم که من دیدم در مقابل lx از کیفیت مونتاژ پایینتری برخورداره. بعضی از امکانات رو می شه اضافه کرد مثل لوازم ساده و برخی قطعات رو نمی شه رو Se اضافه کرد. مثل سیستم مالتی پلکس، قطعات موتوری و ...
به نظرم هزینشم نمیارزه. یعنی آدم همون پولو که می خواد خرج کنه برای se بذاره می تونه lx بگیره.
موارد حذف شده در سمند Se:نقل قول:
مه شکن.شیشه برقی عقب.ایینه برقی.چراغ سقف عقب.چراغ مطالعه.سیستم سخنگو.قفل داشبورد، حذف سیستم برف پاک کن و نصب بر روی کاپوت، سنسور دنده عقب ، کنسول وسط (تو برخی موارد)، شیشه های عقب دستی، چراغ نقشه خوانی، چراغ اخطار باز بودن کمربندراننده،