سلام کسی کیدونه این ارور مربوط به چیه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام کسی کیدونه این ارور مربوط به چیه !
ببین من فکر میکردم مینی منجر واسه کسایی که وب سایت ندارندنقل قول:
من تقریبا نصف بیشتر صفحات تاپیک خوندم چیزی دستگیرم نشد
میخوام وقتی کسی تو سایتم یوزر میسازه با اون یوزر بتونه بره تو بازی
چه ربطی داره ! اونایی که وبسایتم دارند بلاخره با مینیمنجر کار میکنند خوبه از اسمشم معلومه چیکار میکنه !نقل قول:
منم دقیقا یادم نیست چهجوریه چون قبلا با این مشکل روبرو بودم اما منم همین مشکلو داشتم و تو همین تاپیک حل شد شما قشنگ همه صفحات و رو بگرد پیدا میکنی ! اگه حل نشد به حسین یه زنگ بزن کارتو حل میکنه ! اگه جوابتو بده .... ss
ovrsl جان می دونم خیلی دوست داری یک عکس بزاری که نوشته باشه <gm>ovrsl
اما گند زدی به تمام صفحه ها، یا عکس ها رو کوچیکتر و سبکتر کن یافقط اون قیمت که نوشته <gm> ... بگذار !
وقتی می ام اینجارو چک کنم خسته میشم
آدرس دریافت کاملترین اد آن ها :
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
توجه کنین که اگر نمی خواین مینی منیجر رو توو خود سرور نصب کنین و می خواین اون توو سایتتون باشه، نیاز هست یک اکانت ادمین دیگه باز کنین و ریموت اکسس منگوس رو باز کنیین، هم آسیب گذیری رو بالا می بره هم کمی باید وارد باشین. این هست که پیشنهاد می دم با وجود تمام مضرات و معایب، صفحات رجیستر رو توو خود سرور بگذارین
مرسی این پکیج های اددون خیلی توپ بودن دستت درد نکنه حاجی :11:نقل قول:
یک سوال ( سورس منگوس رو چطور میشه به صورت 64 بیت کامپایل کرد ؟ ) وقتی X64 رو توی Visual Stuido میزنم فایل ها Skipp میشه کسی هست اینجا کمک کنه ؟!
باید با ویندوز 64 بیتی کمپایل کنینقل قول:
این اررو میگه نمیتونه وصل بشه بعدً دوباره امتحان کنید اگه ادامه پیدا کرد به ساپورت سر بزنیدنقل قول:
احتمالاً ریلم مشکل داره یا سرور آفه !
مرسی حسین :11:نقل قول:
این اددون هم باحاله اگه کسی دوست داشت بگیره
یه نگاه هم به اینا بندازین هرکدوم رو که دوست داشتین بگیرینکد:http://wow.curse.com/downloads/packs/1365/default.aspx
کد:http://wow.curse.com/downloads/packs/default.aspx