اه دو ساعت تایپ کرده بودم پاک شد.
نقل قول:
علی همونطوری که کوروت 80 هزار دلاری شده 400 میلیون اینم 20 هزار تا بیشتر نیست .
شدنی نیست رامین.
نقل قول:
دیروز با خود فرشاد حرف زدم خیلی ازم گلایه کرد که با اعضا تند برخورد میکنم در مورد بخش گفتم بهش گفت تاپیک که معرفی یا سوال جواب داشته باشید کمه منم این به نظرم رسید
مهم شدن تاپیکها هم با من شما فقط اامه بدین
تو اگه میتونی در مورد ماستنگ بنویس سعید اگه دوس داره چلنجر و چارجر یه کارایی بکنه منم اول اف بادی رو شروع میکنم یا هر جور دوس دارین .
راستی سعید از سوالات و نظر دوستمون یه چیزی فهمیدم بیشتر بچه ها متاسفانه اطلاع زیادی از ماشینهای آمریکایی ندارن .
البته من خودم دقیقا نمیدونم چیا توی این مملکت پیدا میشه چون گاهی مثل اون کانتیناتال 66 که توی یه اوراقی دیده شده بود چیزهای پیدا میشه .
کاش یکی آمار کامل گمرک اون دوران رو داشت.
فعلآ دست نگه دار. اصلآ کجاس این اقای مدیر.روز اول اومد یه خورده گیر داد دیگه پیداش نیست.
کجایی فرشاد دلمون برات تنگ شد.
به نظر من وقتی انجمن تفکیک بشه کار اصولی تر و قشنگ تر میشه ولی اگه الان این کار رو کنیم زحمات به هدر میره.
نقل قول:
علی جان من تا صفحه 60 این تاپیک رو رفتم و اون ایپمپالا 64 رو پیدا نکردم.. قبل 60 هم یادمه نیس.. تو تیونینگ تاک هم می رم می گردم..
دوستان اگه آگهی شما اون ایمپالا 64 رو دیدید لطف کنید به ما هم بگید من یادم نیس
مشخصات : ایمپالا 64 اتاق کثیف.. کنار یه دیوار افتاده.. رنگ آبی آسمونی..
ممنون پیداش کردی یه ندا بده
نقل قول:
علی بد هم نمیگه رامین.. ماشین بخوای وارد کنی فقط دم در گمرک 160 درصد قیمت ماشین عوارض شیرین ازت می گیرن.. پول جابجایی اش به ایران هم حساب کن.. مطمئنا باید خیلی جاهای دیگه هم پول بدی...
برای اینکار فقط باید حد اقل یه اشنای گردن کلفت تو سفارت داشته باشی به بالا.
ماشین سفارتی خریدن یکی از راحت ترین کاراس.اقای سفیر ماشین مورد نظر شما رو از دوبی میخره میاره.(میتونه بوگاتی ویرون باشه) میاره 1 روز که گذشت از طریق یه مزایده سوری واگذار میشه به شما.به همین سادگی.