دوستان من جدیدا اس ام اس می فرستم همش میره تو outbox و همش هم sending failed میشه و همش unsent هست...یه نظرتون ایراد از گوشیه؟بعد جالبیش در اینه که وقتی مسیج رو edit می کنم و دوباره send میکنم این دفعه فرستاده میشه...
Printable View
دوستان من جدیدا اس ام اس می فرستم همش میره تو outbox و همش هم sending failed میشه و همش unsent هست...یه نظرتون ایراد از گوشیه؟بعد جالبیش در اینه که وقتی مسیج رو edit می کنم و دوباره send میکنم این دفعه فرستاده میشه...
نه ایراد از خطه، گاهی اوقات پیش میاد. service center رو عوض کنی شاید مشکلت حل شه.نقل قول:
بچه ها مواظب باشید ... شید ... شید ... شید ... د ... د ...
به تازگی g700 تقلبی در بازار مشاهده شده به قیمت 200 هزار تومن. ایراد اصلی هم توی دوربینشه که بالا نمیاد یا سخت بالا میاد...
اگه سیم کارت ir-tci هست، بسوزونین تا بشه mci تا مشکل برطرف شه ;)نقل قول:
مرسی دوست عزیز دقیقا فکر کنم مشکلش همینهنقل قول:
بچه ها تاچ من از تنظیم در رفته گوزپیچ شده . تا حالا 3-4 بار هم کالیبره اش کردم ولی باز هم باید دو میلیمتز بالاتر کلک کنم تا درست کار کنه. اعصابمو خورد کرده حسابی . چیکار ش کنم؟
بازم کالیبره کنش
نشد ریست کن :دی
نشد آپدیت کن :دی
نشد گوشی رو ازت میخرم 50 تومن :دی:دی (این آخری شوخی بود)
نشد که نشد.نقل قول:
اصلا انحرافش یکنواخت نیست. وقتی سمت راست بالا صفحه خط میکشم تا 5 میلیمتر خطا داره ولی وسط صفحه خطا نداره دوباره پایین سمت چپ دو میلیمتر خطا داره.!!!!!!!!!
خیلی عجیبه نه؟:13:
اقا یه سوال
این دوربین g900 در حد دوربین p990 هم نیست؟ مگه میشه اینقدر ضعیف؟
ميگم وحيد جون تو كه تو كار تعويض دوربين گوشي و انگولك كردن و اين حرفايي( :31:) نميدوني ميشه دوربين گوشيهاي uiq رو جاي هم ديگه استفاده كرد يا نه؟نقل قول:
يعني مثلا نميشه دوربين P1 يا همين جي900 رو مثلا گذاشت رو p990 ؟
موفق باشي.