ميانگين 379 ميلي ثانيهنقل قول:
آنا اينترنت
Printable View
ميانگين 379 ميلي ثانيهنقل قول:
آنا اينترنت
نقل قول:ممنون دوستان ولی 3 ,4 تا از چیز پی ان های مختلف امتحان کردم هیچکدوم جواب نداد :41:نقل قول:
اینو با مکس نت گرفتم . همیشه اینطور نیست . در مواقع دیگه 400 میده
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\>ping 174.34.231.143
Pinging 174.34.231.143 with 32 bytes of data:
Reply from 174.34.231.143: bytes=32 time=255ms TTL=41
Reply from 174.34.231.143: bytes=32 time=245ms TTL=41
Reply from 174.34.231.143: bytes=32 time=244ms TTL=41
Reply from 174.34.231.143: bytes=32 time=239ms TTL=41
Ping statistics for 174.34.231.143:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 239ms, Maximum = 255ms, Average = 245ms
ای تو روحت پارس آنلاین :41::41:
الان 2 هفتس اینترنت درست حسابی ندارم , هرازگاهی پینگ درست میشه و بقیه ساعات زیر 800 نمیاد :2:
الان ساعت 13:30 اینم وضع پینگمونه
زنگ میزنی هم میگن مشکل از طرف مخابراته و دارن شبکه رو فلان فلان می کنن :13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگر بار گران بوديم و رفتيم!
بخاطر يكسري درگيريهاي شديد بين بنده و يكي از بظاهر مديرهاي فروم احتمال اينكه بن بشم خيلي خيلي زياده، واسه همين اومدم بگم اگه ديديد روي urumchi يه خط ممتد كشيدن ميدونم ناراحت كه نميشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لااقل تعجب نكنيد !!!
راستي امروز رفتم دفتر پارس آنلاين و راجع به سرويسهاشون سوال كردم گفتن كه:
* روزانه بورست تمام سرويس ها 2مگ هستش و شبها ميشه همون سرعتي كه خريدين مثلا 512 روزها 2مگه شبها در 2 ساعت اول دانلود رايگان ميشه 512 ولي بعد از حدود ساعت 3 سرعت دانلود دوباره ميشه مثل روز
* سرويسهاي ستاره دار به مركز مخابراتي ايثار داده نميشه ولي ساير سرويسها به مدت 3ماه قابل واگذاري به كاربران اين مركز هستن
* هزينه راه اندازي 15 تومنه كه با گفته هاي يكي از دوستان در همين تاپيك تناقض داره
* پورت خالي هم ندارن و گفتن در بهترين حالت بعد از 1هفته ممكنه با شما تماس بگيريم
* مسئول فروش يه خانوم بود كه اصرار عجيبي داشت تا فارسي رو با لهجه و دستورزبان غلط بلغور كنه!!!
من 2 روزه نمیتونم به اینترنت وصل شم
همش ارور 651میده(مثله اینکه مشکل از مودم هست) کسی براش این مشکل پیش نیومده من هرچی تو اینترنت گشتم یه راحل درست پیدا نکردم
به نظرت چرا ما مرکز ایثاریا انقد بدبخت هستیم ؟ :19: فکر کنیم بدترین مرکز مخابراتی استان آ.غ همین ایثار ـه :2:نقل قول:
* سرويسهاي ستاره دار به مركز مخابراتي ايثار داده نميشه ولي ساير سرويسها به مدت 3ماه قابل واگذاري به كاربران اين مركز هستن
ارور651 يكي از باگهاي ويندوزه كه ظاهرا راه حل مشخصي نداره 2 تا پيشنهاد دارم:نقل قول:
1- من 1هفته كامل درگير اين ارور لعنتي بودم آخر سر با اين روش مشكلم حل شد، اول يه بار مودم رو دستي رست كن بعد مودم رو بذار رو حالت PPPoE
نكته: در تمامي مدتي كه مودم رو رست و از نو كانفيگ ميكني سيم تلفن رو از مودم جدا كن
2- در ويندوز XP فايل raspppoe در مسير ( C:\WINDOWS\system32\drivers ) تعويض بشه(اين فايل رو از يه سيستم ديگه كپي كنيد يا از اينترنت دانلود كنيد) ولي بعضي وقتها حتي جايگزيني اين فايل هم مشكل رو حل نميكنه
پسر خاله منم مودم TP-Link داره. شماره مودلش یادم نیست ولی فقط یه پورت شبکه و یه دونه USB داره. دیروز که رفته بودم اونجا دیدم که وصل نمیشه ارور Error 651 - Your modem (or other connecting device) has reported an error رو میداد زنگ زدم مخابرات 2229190 ولی اشغال بود چند بار کانکت رو زدم تا بالاخره وصل شد. دوباره بعد از قطع شدن این ارور رو میداد. مودم رو ریست کردم ولی بازم مشکل حل نشد. مودم روی بریج بود و اکانت از مخابرات بود.
گزینه دوم رو تو بعضی سایت ها دیده بودم و امتحان هم کردم ولی جواب ندادنقل قول:
تو حالت pppoe بعد تموم شدن کانفیگ مودم برای وصل شدن به اینترنت چه کار باید بکنم چون من رو این حالت هم گزاشتم ولی نمیدونستم برای وصل شدن چه کار باید بکنم
در ضمن شما از مخابرات اکانت داشتی برای چک کردن مقدار حجم مصرفی چه کار می کردید اگه سایتی داره لطفا معرفی کنید