یادمه تو تاپبک کاردانی به کارشناسی بچه ها کارنامه هاشون رو می گذاشتن یا درصدهاشون رو با رتبه هاشون می گفتن.
فکر خوبیه که اینجا هم بچه ها کارنامه شون رو بزارن تا سال بعدیا ببینن برای گرفتن رتبه دلخواهشون چه درصدهایی باید بزنن.
Printable View
یادمه تو تاپبک کاردانی به کارشناسی بچه ها کارنامه هاشون رو می گذاشتن یا درصدهاشون رو با رتبه هاشون می گفتن.
فکر خوبیه که اینجا هم بچه ها کارنامه شون رو بزارن تا سال بعدیا ببینن برای گرفتن رتبه دلخواهشون چه درصدهایی باید بزنن.
نقل قول:
لطفا اگه کسی می دونه ...
هر سه تا سوال غلط که جواب بدیم یک نمره کم می شه؟ ؟؟
من خیلی از نتیجه شوکه شدم فکر میکردم خوب زدم . :n27:
منم فکر میکردم مجاز بشم . درصد درسام کم بود ولی منفی نداشتم و فقط ریاضی سفید گذاشته بودم . با نرم افزار تخمین رتبه پارسال تست کردم من مجاز اعلام می کرد و احتمال قبولیم توی تکمیل ظرفیت می دادم ولی نمیدونم چرا اینطوری شد:n13:نقل قول:
تازه سرجلسه بعد از پخش دفترچه دوم بنظرم فقط 70 درصد حاضر بودن بلکه کمتر.
دنیا که به آخر نرسیده .یا سال بعد یا آزاد و یا خدمت :n09:
خدمت ما داریم می آییم :n02:نقل قول:
بچه ها چرا جواب سوالامو نمی دین اینا سوالاتی هستن که اکثرا می دونن...واقعا اینا برام سواله.هر کی جواب بده براش like می زنم :n02:گل بش می دم .
یکی راجب ضریب منفی هر تست.. ایا به ازای هر 3 تا جواب غلط یک نمره کم می شه تو کنکور؟
و راجب جدول وقتی زده اخرین نفر قبولی 4900 یعنی کلا 4900 نفر تو کل کشور پزیرش می کنن ؟ و من که 6000 هزار بودم یعنی نفر 6000 بودم؟؟ این خیلی افتضاحه؟
تست های امسال واقعا فریبنده بوده من فکر کردم تخصصی 30 درصد زدم!
آخرين رتبه مجاز در سهميه در رشته MBA پيام نور وغيرانتفاعي 16112
با این اوصاف بنظر شما آخرین رتبه ای که میتونه تو MBA امید به قبولی داشته باشه چه رتبه ای هست!؟
بلی، هر 3 غلط یه سوال صحیح رو حذف می کنهنقل قول:
اون مورد دوم هم فکر کنم آخرین نفر مجاز رو میگه که باید برحسب ظرفیت اعلام بشه + یه درصد اضافه تر که به دلیل احتمال عدم ثبت نام یه عده هست (فکر کنم اینطوری بود - دقیق مطمئن نیستم)
قسمت رتبه خودتون دقیقا جایگاهتون رو مشخص میکنه (حداقل برای زیر 100 مطمئن هستم)
رشته ها معمولا چندین گرایش دارند مثلا کنکور فیزیک زیرگروه هاش میشه: فیزیک ، نانو فیزیک و آموزش فیزیکنقل قول:
بچه ها من مجاز نشدم ولی می شه یکی این جدولشو توضیح بده؟؟ رتبه کل داوطلب بدون سهميه و این عدد ها چه چیزی رو نشون می ده؟ رتیه خود من کجاست که بتونم بمقایسه کنم چقدر دیگه تلاش می کردم قبول می شدم؟ اصلا هر چقدر جدول رو نگاه می کنم اصلا متوجه نمی شم چی می گه. لطفا یکی حوصله کنه یک توضیح بده[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زده اخرین نفر قبولی 4900 نمره کل داوطلب رو هم زده 6990 این یعنی خیلی بد؟یعنی 2 هزار نفر از من بهتر زدن یا واحدش فرق داره و مثلا برای قبلو شدن تو دانشگاه اصفهان باید چقدر باشه
تو هر زیر گروه هم ممکنه ضرایب دروس فرق کنه و به همین دلیل رتبه هر زیر گروه با زیر گروه دیگه فرق میکنه
شما باید تو دفترچه ببینید مثلا گرایش یا زیرگروه اول چی هست و بعد تو کارنامه ببینید تو همون گرایش رتبه تان چقدر شده - یعنی بر حسب رشته شما چندین رتبه دارید ... مکانیک 9 تا داره !
رتبه شما دقیقا به ترتیب آدمایی هست که جلوتر از شما قرار گرفته اند پس اگه رتبه اتان 7 هزاره یعنی 6999 نفر عملکرد بهتری داشته اند اما فقط 4900 نفر مجاز به انتخاب هستند
رتبه هر دانشگاه تو رشته و گرایش خاص رو باید از بچه هایی که مال همون رشته هستند به دست بیاورید و همچنین ببینید سال قبل آخرین رتبه قبولی چند بوده ... که برای حالت روزانه و شبانه فرق می کنه
:n16::n16::n16::n16: ما سر حرفمون بودیم اینم از گل :دینقل قول:
اقا اون قسمت اول گفتید زیر 100 احیانا..منظورتون 1000 بود دیگه؟؟؟ چون 100 نفر اول که ادم باید نابغه باشه!! خیلی سخت می شه که!:n28:
اقا من واقعا ناامید شدم ... می تونم رتبمو تا 3000 هم برسونم ولی بیشتر از اون یعنی باید 2-3 سال پشت کنکور بمونم:n27:
دوستان من امسال بدجوری افتضاح دادم (به کسی نگید 8000 نرم افزار :n02:) مجاز هم شدم :n05:
یه سوالی دارم من رنبه اول کارشناسی نرم افزار تو ورودی های خودمون هستم با معدل 19.20 ، در مورد سهمیه شاگرد اولی سوال دارم :
1- اینکه من برای پذیرش تو دانشگاه مقصد ، توسط سنجش بررسی می شم یا دانشگاه مقصد؟
2- فقط شاگرد اولی درنظر گرفته میشه یا رتبه +شاگرد اولی؟
3- من تصمیم دارم اگه قبول نمیشم یه سال بخونم ، چون از چند وقتی هست شروع کردم، بهتر نیست از این سهمیه برای سال دیگه استفاده کنم؟