من ذهنم به جایی قد نمیده جز اینکه سخت افزار خراب باشه! یا توانش کم باشه و مثلا خوب نتونه با سون کار کنهنقل قول:
دوستانِ دیگه اگه میدونن کمک بدن
Printable View
من ذهنم به جایی قد نمیده جز اینکه سخت افزار خراب باشه! یا توانش کم باشه و مثلا خوب نتونه با سون کار کنهنقل قول:
دوستانِ دیگه اگه میدونن کمک بدن
دوستان من یه فیلم دانلود کردم که توی 4 پارت هست که 01 - 02 - 03 - 04 هست ....
چه طوری باید این ها رو به هم بچسبونم .....
ممنون.
با برنامه HJ-Split میتونی انجام بدی،از لینک زیر بگیر:نقل قول:
کد:http://www.freebyte.net/download/hjsplit.zip
این فایلی که پسوند .nfo داره و با بعضی از فیلمها دانلود میشه ، چه نوع فایلی است ؟ :11:
باید حذف بشه یا خیر ؟
اطلاعات آپلودر و سایت مبدا و از اینجور اباطیله.نقل قول:
پاک کردنش هم بلااشکاله و برخی گفتن که مستحب هم هست !
این فیلمها که تو عنوانش dual audio نوشته یعنی به دو زبون صدا داره ؟
سلام بچه ها من فیلم notting hill رو با فرمت عجیب a00 a01 ....a05 دانلود کردم حالا نمی تونم بزش بکنم . کسی میتونه کمک بکنه :31:
ممنون:11:
یحتمل با برنامه hj split استنقل قول:
---------- Post added at 09:29 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------
؟.............نقل قول:
+
فیلم مانی بال رو گرفتم.. به صورتی بود که ظاهرا باید با hj split وصل میشد ولی نمیشه . پارتهاش عجیبه . به این صورت:
Mnybll-2011-720p_IMDB-DL.Com.mkv.001
Mnybll-2011-720p_IMDB-DL.Com.mkv_2
Mnybll-2011-720p_IMDB-DL.Com.mkv_3.003
Mnybll-2011-720p_IMDB-DL.Com.mkv_3
Mnybll-2011-720p_IMDB-DL.Com.mkv_4
چرا اینطوریه ؟ تو hj هم که میخوام پارت اولش رو باز کنم اصلا نشونش نمیده (جزو فرمتی که hj باید بازش کنه نیست یعنی)
آره، احتمالا هم یکی صدای اصلیش هست و اونیکی دوبلش به زبون دیگه.نقل قول:
پسوند آخرشون همینه یا چیز دیگست؟( از folder and search options تیک Hide extensions for known file typesنقل قول:
رو بردار ببین همینه پسوندشون؟)
اگه همین بود یحتمل:31: با برنامه HJ-Split باید باز بشه، پسوند فایل ها رو به 001 و 002 و ... تغییر بدید ببینید مشه یا نه!
سلام دوستان ...
من چند تا فيلم دانلود كردم ... از جمله فيلم هاي جديد مثل War House و ... نسخه ي Blue ray & 720 كه اينا رو من ريختم روي USB و وصل كردم به تلويزيون تا توي تي وي ببينمشون ... اما خب اينا اصلا هيچ زيرنويسي نداره خود فايل اصلي !
من حتي خود فايل اصلي رو با يه زيرنويسش ( هماهنگ ) داخل يه پوشه ريختم و باز امتحان كردم كه تلويزيون هيچ زيرنويسي رو نشون نداد.
مي خواستم ببينم راهي هست كه اين فايل ها رو با زيرنويس و روي فلش در تلويزيون ببينم يا نه كلا بايد بيخيالش بشم.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد ...