كارت ورود به جلسه کنکور ازاد کی میاد؟
Printable View
كارت ورود به جلسه کنکور ازاد کی میاد؟
کارت ورود به جلسه دانشگاه آزاد آومده.نقل قول:
دوستان بشتابند.
:31:خوب دوستان کنکور آزاد که تموم شد.
چیکار کردین ؟
من که .... بیخیال . یه هفته وقت دارم برای دولتی بخونم
ﺭﺋﯿﺲ ﻣﺮﮐﺰ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺁﺯﺍﺩ ﺍﺯ ﺣﺬﻑ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﮐﺎﺭﺩﺍﻧﯽ ﭘﯿﻮﺳﺘﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺧﺒﺮ ﺩﺍﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ: ﺩﺭ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺁﺯﺍﺩ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﮐﺎﺭﺩﺍﻧﯽ ﭘﯿﻮﺳﺘﻪ ﺩﺭ ﻭﺍﺣﺪﻫﺎﯼ ﻏﯿﺮ ﻣﺮﺍﮐﺰ ﺍﺳﺘﺎﻧﯽ ﺣﺬﻑ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ.
به گزارش مهر ﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ سجادی جاغرق ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩ: ﻣﺘﻘﺎﺿﯿﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻭﺍﺣﺪﻫﺎﯼ ﻏﯿﺮ ﺍﺯ ﻣﺮﺍﮐﺰ ﺍﺳﺘﺎﻧﯽ ﻋﻼﻗﻪ ﻣﻨﺪ ﺑﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﺩﺭ ﻣﻘﻄﻊ ﮐﺎﺭﺩﺍﻧﯽ ﭘﯿﻮﺳﺘﻪ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺁﺯﺍﺩ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﮐﺎﺭﺕ ﻣﻌﺎﻓﯿﺖ ﯾﺎ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺧﺪﻣﺖ ﻭ ﯾﺎ ﺍﮔﺮ ﺩﺍﻭﻃﻠﺐ ﺩﺧﺘﺮ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺑﺎ ﻣﺮﺍﺟﻌﻪ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻭﺍﺣﺪﻫﺎ ﺩﺭ ﻣﻘﻄﻊ ﮐﺎﺭﺩﺍﻧﯽ ﭘﯿﻮﺳﺘﻪ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﮐﻨﻨﺪ.
ﻭﯼ ﺍﻓﺰﻭﺩ: ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﮐﺎﺭﺩﺍﻧﯽ ﭘﯿﻮﺳﺘﻪ ﺣﮑﻢ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﮐﻪ ﺑﻼﻓﺎﺻﻠﻪ ﻫﻨﺮﺳﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﺗﻤﺎﻡ ﻣﯽ ﺭﺳﺎﻧﻨﺪ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﻘﻄﻊ ﺛﺒﺖ ﻧﺎﻡ ﮐﻨﻨﺪ. ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺩﺭ ﻣﻘﻌﻄﯽ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﻫﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺍﯼ ﻧﺒﻮﺩ ﮐﻪ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﮐﺎﺭﺩﺍﻧﯽ ﺣﺬﻑ ﺷﻮﺩ.
ﺭﺋﯿﺲ ﻣﺮﮐﺰ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺁﺯﺍﺩ ﺑﺎ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﺑﻪ ﻋﺪﻡ ﺣﺬﻑ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﺩﺭ ﻣﺮﺍﮐﺰ ﺍﺳﺘﺎﻧﯽ ﺗﺎﮐﯿﺪ ﮐﺮﺩ: ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺩﺍﻭﻃﻠﺒﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺩﺭ ﻣﺮﺍﮐﺰ ﺍﺳﺘﺎﻧﯽ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯼ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﻘﻄﻊ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﺭ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﮐﺎﺭﺩﺍﻧﯽ ﭘﯿﻮﺳﺘﻪ ﺷﺮﮐﺖ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﺩﺳﺘﻪ ﺍﺯ ﺩﺍﻭﻃﻠﺒﺎﻥ ﺣﺬﻑ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ.
ﺳﺠﺎﺩﯼ ﺟﺎﻏﺮﻕ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺩ: ﺩﺭ ﺣﺬﻑ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﮐﺎﺭﺩﺍﻧﯽ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺷﺮﻁ ﻣﻌﺪﻟﯽ ﮐﻪ ﺩﺳﺖ ﻭ ﭘﺎ ﮔﯿﺮ ﺑﺎﺷﺪ، ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﺑﻠﮑﻪ ﺭﺷﺘﻪ ﻫﺎ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﻣﺤﺪﻭﺩﯾﺖ ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ.
ﺑﻪ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﻣﻬﺮ، ﮐﻨﮑﻮﺭ ﮐﺎﺭﺩﺍﻧﯽ ﭘﯿﻮﺳﺘﻪ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺁﺯﺍﺩ ﺻﺒﺢ ﺭﻭﺯ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺷﻨﺒﻪ ﺍﻭﻝ ﻣﺮﺩﺍﺩﻣﺎﻩ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻧﻮﺑﺖ ﺻﺒﺢ ﺑﺎ ﺣﻀﻮﺭ 142 ﻫﺰﺍﺭ ﺩﺍﻭﻃﻠﺐ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﻣﺘﻘﺎﺿﯿﺎﻥ ﭘﺬﯾﺮﻓﺘﻪ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ.
بابا کو این کارت سراسری؟ این برادر ما بنده خدا چه گناهی کرده آخه رفته کامپیوتر؟ آخه چرا؟
شما باید خوشحال باشید که امید ی یه کنکور کاردانی به کارشناسی دارید من که خودم رشته برق هستم و ترم چهارم برای من که می خوام رشته برق قدرت ادامه بدهم تو کل کشور فقط120 نفر رو می گیرند بقیه هم رفته زیر دانشگا غیر انتفاعی چی غصه می خوری که این همه خودت رو اذیت می کنی تازه کسانی که در رشته های نظری درس می خوننن ارزو دارند که ای کاش ما هم می رفتیم هنرستان برای همین نمی خواد افسرده بشی فوق دیپلم هم چیزی ندارد فقط به فکر کارشناسی به بالا باش تو تا دکترا هم می تونی ادامه بدی ما یک استادی داریم که مثل ما از طریق هنرستان رفته برق خونده الان دکترای phd شو گرفته رفته کشور آمریکا ادامه تحصیل داده و الان هم چند کتاب هم نوشته که تو همه ای دانشکده های فنی تدریس میشه
بله
افتاد الان:47:
نقل قول:کد:http://srv2000.sanjesh.org/c_kart/index.php/kart_fani/fani/kart
کارتا اومد ...
بسه درس خوندین ..... هیچ کی تو این تاپیک نیست ؟؟؟
اینجا در مورد آموزشگاه های فنی حرفه ایی ازاد در سطح شهر ها هم بحث میشه؟
سلام
دوستان پاسال کنکور کاردانی شهریور بود اما امسال مرداد...امسالم فکر کردم شهریور برای همین از کنکور غقب موندم و زمانش اردیبهشت بوده.......آخه من کلی زحمت کشیدم تا امسال کنکور بدم........تلاش و زحماتم و از همه مهمتر آبروم تو فک و فامیل رفت....آخه چرا درست اطلاع رسانی نمی کنند....اخبار که نشد اول و آخر...
دوستان من یک سوال داشتم زمان ثیت نام کنکور فنی و حرفه ای گذشت!!!:41:(چه دولتی و چه ازاد)من رشتم کامپیوتره.
ایا میتونم بدون کنکور هم وارد دانشگاه علمی کاربردی شوم؟؟؟؟ایا هزینه اش از نسبت به کنکور زیاد تره؟؟؟؟و اینکه اینم باید آزمون بدم تا قبول شوم؟؟؟؟؟
من با دیپلم کامپیوتر هم می تونم وارد رشته نرم افزار در دانشگاه پیام نور شوم یا باید پیش دانشگاهی را هم بخونم؟؟؟؟
من تو بازار فارکس هستم همین شغل اول و آخرم هستد...فقط یک مدرک لیسانس داشتم باشیم نگند بیسوادهست.....به قول دوستان ایندوره یک گواهینامه ب2 هم که بخوای بگیری میگه دیپلمت کو؟:27:
راهنماییم کنید
ممنون