سلام آفيس من Enterprise هست و فقط با همون سريال كار ميكنه و كدي هم نياز نداره.نقل قول:
اگه تهراني هستين آدرس ايميلتون رو بدين تا هماهنگ كنيم يه سي دي براتون رايت كنم بياين بگيرين
Printable View
سلام آفيس من Enterprise هست و فقط با همون سريال كار ميكنه و كدي هم نياز نداره.نقل قول:
اگه تهراني هستين آدرس ايميلتون رو بدين تا هماهنگ كنيم يه سي دي براتون رايت كنم بياين بگيرين
سلام استاد عزیز جناب وردیستنقل قول:
توصیه شما رو میرم انجام میدم
خداییش آدم افتخار میکنه با شما آدمهای با معلومات دوست باشه
قربونت ژولی
نمی دونمنقل قول:
شاید مال شما قدیمی باشه
من سریال ابتدای نصب رو وارد می کنم ، نصب انجام می شه ، بعد از پایان نصب و اجرای آفیس ، باید کد 42 رقمی
وارد بشه
در پی سی ورلد چند نفر دیگه هم مثل من همین مشکل رو دارند
دوست عزیز این هم نسخه و ورژنی که من دارم.شما ورژن دقیق را بنویسید .راستی بگو سی دی که گرفتی مال چه شرکتی است بعضی شرکت ها سابقه دارند!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سه سوال در مورد حاشیه های ورد داشتم که اگه جواب بدین ممنون میشم.
1- میشه به حاشیه های ورد غیر از اونایی که خودش داره اضافه کرد ؟
2- میشه اون حاشیه ها رو بصورت عکس از ورد خارج کرد تا در برنامه های دیگه قابل استفاده بشه؟
3- در هر صفحه بیشتر از یک حاشیه میشه قرارداد مثلاً یک صفحه a4 رو به چهار یا شش قسمت تقسیم کرد که هر کدام حاشیه داشته باشند؟
سلام دوستان
من زماني كه يك متن رو از اينترنت داخل Word كپي مي كنم و فونت متن رو تغيير ميدم كلماتي كه داخل آن حرف "ي" وجود داره بهم مي ريزه و به صورت "ي" نمايش مي ده. چطور مي تونم اين مشكل رو حل كنم.
بعنوان مثال كلمه ليستها
موفق باشيد.
من فونتهای فارسی مریم رو نصب کردم . تعدادی فونت فارسی هم از پرند گرفتم. توی ورد2003 و اکسل 2003 بجز تقریباسه چهار فونت ( مثل زر و بدر ) هیچکدوم از فونتها فعال نیستن. ضمنا آفیس 2003 رو با نرم افزار جانبی مایکرو سافت کاملا فارسیش کردم.
ممنون می شم اگر کسی بهم جواب بده.
سلامنقل قول:
من هم از نسخه ی 12.0.4518.1014 استفاده می کنم
سی دی هم مال شرکت خودمه چون خودم از مایکروسافت گرفتم البته با خطوط پر سرعت اینترنتی :34:
سلام
دوستان من می خام در برنامه ورد روی کاغذ a4 یه مطلب رو بنویسم ولی نه از طرف طول کاغذ از طرف پهنای کاغذ
از طرف عرض کاغذ بنویسم ولی نمیدونم چطوری این کار رو انجام بدم چون پیش فرض از طرف طول هست در برنامه ورد
در ضمن هاشیه چطور بندازم اطراف کاغذ
لطفا مسیری که باید طی کرد رو بگید در برنامه
با تشکر فراوان
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
احتمالا يا فونتها درست نصب نشده يا اصل اونا خراب بوده
بگو چطوري اونا رو نصب كردي تا بهتر مشخص بشه
اينم لينك فونتهاي B
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميتوني اينا رو هم دانلود كني و امتحان ، ببيني كارت حل ميشه
موفق باشي