به نظر من اقا lavson1361 دچار توهم شده
به نظر من اقا lavson1361 دچار توهم شده
پژو206 گزینه بهتریه براخرید تواین رنج
دوستان به نظرتون از هر نظر هم از نظر قیمت هم از نظر سواری و هر چیزه دیگه بهترین ماشین موجود و در ضمن خوش قیمت ترین ماشین بازار چیه ( کمترین قیمت و بهترین کیفیت به جز پراید و پیکان )؟؟؟
روي دوو ماتيز هم فكر كنيد يا يدونه ريسر تميز...
الان تو نظر سنجی 206 تیپ 5 اوله تندر و 405 و سمند lx دومند. دوستان اگه لطف کنن بگن منظورشون از سایر خودرو کدام هاست ممنون میشم.
ورنا فوق العاده پرمصرف هستش...نقل قول:
فرمان فوق العاده نرمي داره
از نظر فني و دوام هم سالهاي سال بدون خرج اضافي و مشكل كار ميكنه...
تعادل و پايداري خوبي داره و رانندگي باهاش خيلي لذت بخشه
منم فکر می کنم 206 بهترین گزینه است
اخه باید بدونیم واسه چی میخواد اگه واسه اسپرت و گاز دادن میخواد 206 وگرنه برای خوانواده که 206 بدرد نمی خوره .
آقا همونطور که گفتم تردیدی در کیفیت موتور لوگان وجود نداره . در مورد کلیپ که گذاشتی این داچیا لوگان هست که در رومانی اروپای غربی مونتا÷ میشه ولی با آرم داچیا بجای رنو . تو آخرین شماره مجله ماشین هم این خودرو رو بررسی کرده . ابن لوگان با لوگان موجود در ایران مشابه نیست کیفیت قطعات و مونتا÷ کلی فرق داره و به گفته تستر این ماشین حتی قطعات داخلی از لحاظ کیفیت کاملا فرق دارن . همینطور من کلیپ رو دیدم pejo 1600 نیست 1400 هست و در آخر هم با هم به خط میرسن . این هم متذکر بشم همونطوری که میدونید حتی تیپ 5 هم در ایران با نمونه اصلی حداقل 20 تا 30 درصد افت کیفیت براثر دستکاری قطعات و مونتا÷ بد پیدا کرده اگر تیپ5 مدل 82 رو با 85 مقایسه کنی و حتی یکبار پشتش بشینی کاملا این اختلاف چه موتوری چه بدنه محسوس هست . اما امکان نداره لوگان چه در سرعت چه در شتاب از 1600 پ÷و پیشی بگیره که این امر طبیعی هست چون این 2 تا اصلا در یک کلاس نیستن منظور هاچبک و سدان هست .
206 خودرویی هست که میشه روش به لطف ECU پیشرفته طیف وسیعی از امکانات الکترونیکی رو از جمله دسته کروز سوپرچیپ السیدی تایپ B & C و غیره رو نصب کرد . درمورد لوگان اطلاعی ندارم بشه اینکارروکرد یا نه .
Glx ترو تمیز مدل 75 تا 77 گیرت اومد بگیر.(فرانسوی)
دوو اسپیرو و ریسر هم بد نیستن ولی فروششون مشکله و لوازمشون نیست