شما دوپرشه رو قوی کردی شاید مشکلت اون باشه چون من خیلی راحت پریدم حتی راه برگشت هم میتونم بیام تازه بعد از اون یدونه سه تایی هم هست
باید رد کنی بعد تازه میرسی به اون سوییچ که باید با شمشیر بزنی تا چراغا روشن بشن
Printable View
شما دوپرشه رو قوی کردی شاید مشکلت اون باشه چون من خیلی راحت پریدم حتی راه برگشت هم میتونم بیام تازه بعد از اون یدونه سه تایی هم هست
باید رد کنی بعد تازه میرسی به اون سوییچ که باید با شمشیر بزنی تا چراغا روشن بشن
من وقتي ميپرم و با دستم اون قوی اولي را ميگيرم منو ميبره بالا بعد كه ميخوام بيفتم دوباره دستمو ميبرم و اونيكي را ميگيرم و اونم كمي پرت ميكنه اونورتر ولي اونور در نميپرهنقل قول:
هر كاري ميكنم نميشه ديگه نميدونم مشكل از چيه همچنین در اینجا قویها ثابت هستند
در ضمن تا اينجا چندين مورد از اين پرشها بود اگه بلد نبودم كه نميتونستم بيام
فكر ميكنين اشكال از چيه ؟ چجوري بپرم ؟
سلام دوستان
شرمنده ام اوقات بیکاری بازی هم می کنم سوالم اینه که سیو های که شما عزیزان گذاشتید من تو ویستا تو چه قسمتی بریزم آخر جاشو پیدا نکردم
ممنون میشم کمکم کنید چون فعلا توی اواسط بازی دارم درجا می زنم
با تشکر
user/hossein(user)/Documents/capcomنقل قول:
سلام..بچه ها مرحله 13 با دانته رو چه جوری میشه رد کرد و از اون هاله های بنفش رد شد؟..من همینطوری سرگردونم!..مرسی:12:
عزیز من مشکل شما رو فک کنم متوجه شدمنقل قول:
شما باید از تو Powe Up بعدش Skill Up قسمت مربوط به Devil Bringer رو دو بار Upgrade کنین فک کنم
اگه proud Soul لازم رو ندارین باید از خیره یه سری از آپگریدای دیگتون بگذرین و کنسلشون کنین
موقع پرش هم کلید پرش رو نگه دارین تا بالاتر بپره
اگه کنار دیوار میپرین و می خواین ازش بالا بپرین همین کارو بکنین و توی هوا دوباره کلید پرش رو بزنین و نگه دارین تا از رو دیوار بپره:11:
این مرحله پایانش خیلی جالب و ملودراماتیکه به قوله دانته
هرچه زودتر تمومش کن :دی
اونی که دوبار می پره رو(چی گفتم :دی) باید از قسمت ability گرفتنقل قول:
با اون راحت می پره ولی فکر نکنم اونو بخواد
درسته !نقل قول:
اونی که دوبار می پره رو(چی گفتم :دی) باید از قسمت ability گرفت
با اون راحت می پره ولی فکر نکنم اونو بخواد
نیازی به اون نیست من بدون اون رد کردم.
یه چیزی رو باید در نظر بگیری.موقعی که میخوای آخریش رو بگیری بزار تا میتونی بیای پالیی بعد دستت رو دراز کنی و اونو بگیری.اینجوری هر چی بیشتر به سمت بالا پرتاب میشی.تقریبا اینجوری:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط قرمز مسیر حرکتت هست!
یه چی میگم بقیشو خودت پیدا کن برعکس سایه برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام..بچه ها مرحله 13 با دانته رو چه جوری میشه رد کرد و از اون هاله های بنفش رد شد؟..من همینطوری سرگردونم!..مرسی