mamnoonنقل قول:
dar safe mode moshkeli nabood va dorost neveshteh mishod
ba estefade az gozine last known good ham dorost nashod
safhe kelid digei ham nadaram
aya ba upgrade windows moshkel hal mishe
Printable View
mamnoonنقل قول:
dar safe mode moshkeli nabood va dorost neveshteh mishod
ba estefade az gozine last known good ham dorost nashod
safhe kelid digei ham nadaram
aya ba upgrade windows moshkel hal mishe
نه هیچکذوم از اینا نیست...من خوذم همه این راهها رو رفتم می گم که حتی Upgrade کرذم اما باز ذرست نشذ الان من فقط ذ (از جنس بی نقطشو) نذارم...مصیبتیه ها...نقل قول:
اگه کارهایی که توی تاپیک زیر گفتم را کامل انجام داده باشید نباید این مشکل پیش بیاد . نگاه کنید ببینید قسمتی از این تنظیمات تغییر نکرده .
شما برید کنترل پنل تنظیمات زبانها تب دوم language بعد details ببینید اونجا کیبوردتون غیر از انگلیسی و فارسی زبانینقل قول:
دارد که به احتمال زیاد زبان عربی باعث میشه این کار پیش بیاد اگر arabic بود remove کنید
نقل قول:
پس اگه تو safe mode کلمات درست نوشته میشند پس کیبورد اشکالی ندارد ولی باید با همون
Last known درست میشد برو کنترل پنل قسمت زبانها تب language قسمت details
ببینید غیر از انگلیسی و فارسی زبان دیگری هست اگه بود فعلا remove کنید
اشکال حتما از ویندوزه شاید با repair درست بشه
نقل قول:
آره عربی بوذ پاکش کرذم حالا به جای ذ(ذ بی نقطه) می نویسه پ ...
برید safe mode ببینید اونجام اینطوریهنقل قول:
سلام به همگی.
می خواستم بپرسم که آیا برنامه ایی هست که بشه توی Workgroup برای مثلا 5 یوزر قسمت های خاصی از هاردیسک خودم را برای اونا اختصاص بدم که هر کدومشون نتونه وارد فضای هاردیسک تعیین شده دیگری بشه.
یا اینکه مجبورم ویندوز سرور رو سیستمم نصب کنم؟
یه سئوال دیگه: پریمیر پرو روی ویندوز سرور جواب می ده؟
من باید چیکار کنم که با بالا اومدن ویندوز این برنامه ها دیگه اجرا نشن؟ (تصویر پایین)
سلامنقل قول:
باید از پرمیشن ها استفاده کنید . یا از برنامه هایی که ایجاد محدودیت می کنند استفاده کنید .
موفق باشید .
سلام
یدونه مشگل دارم کمکم کنید ثواب داره این- folder option/view/do not show hidden.... سیستم من show hidden نمیشه . وقتی انتخاب می کنم show hidden بر می گرده به حالت do not کمک کنید
راستی انتی ویروس nod 32 ورژن آخرشه آپدیت به روزه شده
قربون همتون نماز روزه هم قبول