خب باید از دستور findRecord استفاده بشه، حالا یا در ماکرو یا در کد VBA . البته بهتره تغییر مشخصات دانشجو رو جداگانه در یه فرم مخصوص خودش انجام داد.نقل قول:
Printable View
خب باید از دستور findRecord استفاده بشه، حالا یا در ماکرو یا در کد VBA . البته بهتره تغییر مشخصات دانشجو رو جداگانه در یه فرم مخصوص خودش انجام داد.نقل قول:
ممنون از پاسختون.یه خواهشی ازتون داشتم.اونم اینه که اگه میشه یه نمونه کار از خودتون بذارید تا ما با نگاه کردن به کارهایی که کردید ازش درس بگیریم.البته نمونه کارهای خود آفیس هست ولی پیچیدس و ازش نمیشه چیزای زیادی فهمید.ممنون میشم اگه خواهشم رو اجابت کنید.نقل قول:
-دو تاسوال دیگم داشتم:
1-چطور میشه نتایج حاصل از کوئری رو که به صورت جدول هست، در فرم (form) نمایش داد.
2-چطور میشه یه فرم داشت که داخلش یه تکست باکس داشته باشه که هرچی تو اون وارد کردیم ، مبنای جستجومون تو کوئری برای یه فیلد خاص قرار بگیره.
بازم ممنون
من یه فرم توی اکسس ایجاد کردم
چه جوری میتونم جوری تنظیم کنم که اگه بعضی از فیلد ها خالی باشه اطلاعات در بانک اطلاعاتی ذخیره نشه.(یعنی فیلد اجباری یا همون ستاره دار چه جوری میتونم ایجاد کنم)
سلام موقع تعریف فیلدهای بانک اطلاعاتی یکی از گزینه هایی که در قسمت field properties ( در بخش پایینی صفحه) وجود داره Requierd هست که باید اون رو yes کنینقل قول:
موفق باشید:11::11::11::11::11:
پیغام خطایی که در وصرت وارد نکردن اطلاعات میدهرو نمیشه به دلخواه تغییر داد؟؟نقل قول:
یه سوال دیگه.می خواستم یه combo box درست کنم که یه سری گزینه توش وارد کنم.تا اینجا درست.می خوام یه گزینه توش بزارم با عنوان "سایر موارد" که اگه اون انتخاب بشه یه کادری زیرش فعال یا پدیدار بشه که بشه اونو اطلاعات وارد کرد
چه جوری این کار رو بکنم؟؟؟
با سلام خدمت سروران گرامی. شاید مطرح کردن این پست اینجا درست نباشه ولی از اونجایی که بیشتر افرادی که با اکسس کار میکنن به این تاپیک مراجعه میکنن وبا توجه به کمبود زمان این پست رو اینجا زدم.
با توجه به اینکه نمایشگاه کتاب تهران تازه باز شده و مدت زیادی هم باز نیست و تا سال دیگه ما شاهد چنین رخدادی در این سطح نیستیم از اساتید محترم و اونایی که با کتابهای خوبی کار کردن خواهش میکنم کتابهای خوبی رو که استفاده کردن بگن ( ترجیحا فارسی باشه)تا دوستان بتونن اونا رو تهیه و استفاده کنن. فقط خواهشی که دارم دوستان از دادن پست بیهوده در این رابطه خودداری کنن تا این تاپیک از موضوع اصلی دور نشه و مدیران سایت مجبور به بستن اون نشن.
دوستانی هم که اسم کتاب رو میگن ،خواهشن اسم نویسنده و انتشارات رو بگن که پیدا کردنش تو نمایشگاه آسان بشه و اگر سطح کتاب رو هم بگن (مبتدی-متوسط-حرفه ای)که دیگه خیلی عالیه.
من خودم از دو تا ایبوک استفاده کردم که خیلی عالیه فقط به زبان انگلیسی هست(هرکی خواست بگه تا آپلود کنم): 1-اولی Teach Yourself VISUALLY Access 2010 هست که به صورت تصویری آموزش داده و حتی اگه زبانتون هم خوب نباشه به صورت ابتدایی و در کمترین زمان ممکن مسائل اساسی اکسس رو آموزش میده که برای افراد متوسط و مبتدی خوبه. دومی کتاب Access 2010 Inside Out از انتشارات خود مایکروسافت هست که بدرد افراد حرفه ای میخوره و در ضمن زبانتون هم برای خوندنش باید تقریبا خوب باشه. البته کتاب دومی شامل سی دی مثالها هم هست ولی من هرچی تو اینترنت گشتم نتونستم مثالها رو گیر بیارم. اگه کسی مثالهای این کتاب رو داره ، برای استفاده بذاره لطف بزگی در حق من و همه اکسس آموزان کرده. شرمنده که خیلی طولانی شد.ممنون
سلام.یه کار واجب داشتم.چه جوری می تونم که فرم جستجو توی اکسس درست کنم؟؟خواشا کمکم کنید.کارم گیره.ممنون
منتظر هستم
چرا کسی جوابمو نمی ده؟این سوالو دیگه جواب بدین
من 2 تا table دارم و دو تا فرم.اطلاعات table 1 به وسیله فرم1 و table 2 وسیله فرم 2 وارد میشه.حالا می خواستم ببنیم که چه جوری می تونم مقدار یه فیلد از table 2 رو توی فرم 1 نمایش بدم؟؟
با تشکر منتظر هستم
با سلام خدمت همه اساتيد اين فروم
من يك بنك اطلاعاتي براي صورتجلسات براي شركتي كه در اون مشغول هستم درست كردم ، حالا ميخوام زمان اجراي فايلم فقط فرم اجرا بشه و كسي جداول و كلا اطلاعاتقسمت شمت چپ بانكم رو نبينه .
سوال دومم هم در رابطه با انداختن يك عكس بصورت water mark پشت subform داخل فرممه.
ممنون ميشم اگه منو راهنمايي كنيد.:46:
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
دوست عزيز براي اين كار حتما بايد يك نقطه مشترك بين دو تا جدول ايجاد بكني يعني اگر خواستي مثلا شماره فاكتور رو از جدول يك بخوني اول بايد اين فيلد رو روي جدول دو ايجاد بكني بعد در قسمت relationship اين دو فيلدو به هم مرتبت كني:5:
سلام
ديتابيس تحت برنامه Access داشتيم
الان كه قصد استفاده از آن را دارم با پيغام زير مواجه مي شوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]