منم با نظر این دوستمون موافقم ، مافیا بازی بسیارخوبی هستش ، بسیار خوب ، اما فکر نکنم یک تحول عظیم باشه ، البته باید صبر کرد ونسخه نهایی رو دید . تا اینجا که خوب بوده من راضیم نشستم دموی یک گیگابایتی رو دانلود کردم .نقل قول:
Printable View
منم با نظر این دوستمون موافقم ، مافیا بازی بسیارخوبی هستش ، بسیار خوب ، اما فکر نکنم یک تحول عظیم باشه ، البته باید صبر کرد ونسخه نهایی رو دید . تا اینجا که خوب بوده من راضیم نشستم دموی یک گیگابایتی رو دانلود کردم .نقل قول:
دقیقا نمی دونم ولی بعضی از گروه های کرک سابقشون یک ماهست...نقل قول:
نقل قول:
اره خوب توی open world ها قبول دارم
یادم میاد تو مافیا 1 هم وقتی تام با ماشین تصادف میکرد دقیقا مثل همین ویتو میشد که پس از 8 سال در مافیا 2 با یک ماشین برخورد میکنه! به نظرم این یک ضعف بزرگه! نمیخوام مقایسه کنم اما تو GTA IV تصادف با انسانها محشر ساخته شده!
اینجا وقتی میدوی جلوی یک کامیون که با سرعت داره رد میشه فقط چند قدم عقب عقب میره! چیزی که شاید تو سال 2002 در نوع خودش چیز جالبی هم بود، اما الان توقعات بالا رفته!
توی GTA IV وقتی ماشین با سرعت به جایی برخورد میکنه سرنشینا از ماشین بیرون پرت میشن و ماشین از جایی که ضربه خورده نسبت به شدت ضربه آسیب میبینه! اما اینجا من با سرعت میرم تو دیوار ماشین میپره هوا... و ویتو توی ماشین آخ نمیگه، خونه آخرش همونجا تو ماشین در جا و بدون تکون میمیره!
آسیب دیدن ماشین هم اصلا با ضربه تناسب نداره، من گوشه ماشینم مالید به یه ماشین دیگه، تمام کاپوت قر شد و از قیافه افتاد! و وقتی با نهایت سرعت هم به دیوار زدم ماشین اصلا جمع نشد و فقط مقدار خیلی کمی بیشتر از اون مالشه قر شد...
لازم به ذکره که من یکی از طرفدارای پروپا قرص مافیام، به همین علت سعی میکردم این چیزارو ندیده بگیرم، اما بعد مدت کوتاهی تو ذوقم خورد! شاید بازی با داستان قویش بتونه این ضعف ها رو جبران کنه!
راستی چرا دموی بازی با فاصله 12 روز از انتشار بازی باید عرضه بشه!!؟!؟!؟! شاید اگه نمیومد این چیزهام در داستان بازی محو میشدن!!!!
دوستان لطفا یکی بگه چجوری میشه بازی رو اجرا کرد .
من استیم رو درست کردم و دمو هم توی فوادر استیم ریختم بعد روی مافیا کلیک کردم و اجرای بازی رو زدم ولی بازی اجرا نمیشه .
سلام
من بازی رو از این سایت دانلود کردم
وارد بازی شدم ولی وقتی روی Start Demo میزنم همون موقع از بازی میاد بیرونکد:http://www.p30day.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-mafia-ii-4842.html
علتش چیه؟
کاری به مشخصات م نداره
اینه مشخصات:
CPU: IntelR Core (TM)2 Quad CPU Q 9550 @2.83 GHz
Mainboard: ASUSTeK Computer INC .P5 Q
VGA: XFX NVIDIA GeForce GTX 260
RAM: 4GB
HDD: 1 TeraByte
LCD: LG - 22" - W2284F
در ضمن بازی به صورت Portable بود و نصب نمیخواست منم روی MAFIA 2.bat زدم بعد از 30 ثانیه وارد بازی میشه ولی بعدش میندازه بیرون
باید چکار کنم؟
ممنون
پیغامی نمیده؟ یا پنجره ای باز نمیشه؟ بار اول باید آنلاین باشی و خود استیم بازیرو آپدیت میکنه که بهت زمان تقریبی 55 دقیقه رو میده!نقل قول:
باری احتبج به نصب داره!نقل قول:
تا کجای بازی میاد بعد خارج میشه؟
دانلودت شامل چه فولدر و فایل هاییه؟ استیم اونو به عنوان بازی دانلود شده قبول کرد؟
تو چه مسیری ریختیش؟
تا توی منو ها میاد وقتی روی Play Demo همون موقع میاد بیروننقل قول:
روی یه درایو دیگه هم کپیش کردم روی C نیست
Steam هم نصب نکردم
از کجا باید بگیرمش؟
ممنون
سلام برادر.نقل قول:
برا من هم همینجوری شده بود .
وقتی تو اون مسیر که بچه ها گفته بودن قرارش دادم بازم اجرا نشد .
ولی فرداییش رفتم اجراش که کردم راه افتاد و رفتم داخل بازی.
ولی نفهمیدم چجوری !
احتمالا که خودش اتومات بازی رو اپدیت کرده.
حالا شما صبر کن تا چند ساعت دیگه
انشاا... که راه میفته.
سپاسگذارم.
شما تو Steam در قسمت Library روی مافیا 2 کلیک راست کن و Properties رو انتخاب کننقل قول:
بعد در تب LOCAL FILES گزینه سوم یعنی VERIFY INTEGRITY OF GAME CACHE رو بزن
بعد اگه شروع کرد به دانلود چند دیقه صبر کن چون به احتمال زیاد فایل MAFIA2.exe خراب هست که حجمش 22 مگه وقتی دانلود تموم شد میتونی راحت بازی کنی