ممنونم بابت توضيحاتت .نقل قول:
Printable View
ممنونم بابت توضيحاتت .نقل قول:
با سپاس فراوان از شمانقل قول:
سلام دوستان اون قدیما که سیستم داس بود من 1 بازی دیدم تحت داس که دوتا تانک بود که هر کدام پشت 1 ساختمان بود بعد ابن دو تانک باید هم دیگر رو با گلوله میزدن شما باید زاویه و سرعت گلوله رو انتخای میرکدی تا به هدف بخوره
این بازی یا مدل این بازی رو میخوان ولی ایمش رو نمیدونم برای موبایل 1 همچین بازی پیدا کردم ولی برای کامپیوتر نه
ایم بازی 1 شبیه هش رو میخوام
ممنون
بازی دیگری به غیر Uplink در ژانر Hacking Simulation (شبیه سازی هک) پیدا نمیشه... شرمنده!نقل قول:
نقل قول:
فربود جان بازیش خیلی خیلی قشنگه من خودم به شخصه 4 بار هم تو لورد وهم تو انمی ها تا اخرش رفتم وبا سیستم شما راحت اجرا میشه:46::20:
سلام دوستان اون قدیما که سیستم داس بود من 1 بازی دیدم تحت داس که دوتا تانک بود که هر کدام پشت 1 ساختمان بود بعد ابن دو تانک باید هم دیگر رو با گلوله میزدن شما باید زاویه و سرعت گلوله رو انتخای میرکدی تا به هدف بخوره
این بازی یا مدل این بازی رو میخوان ولی ایمش رو نمیدونم برای موبایل 1 همچین بازی پیدا کردم ولی برای کامپیوتر نه
ایم بازی 1 شبیه هش رو میخوام
ممنون
من در playstation 1, 2 بازی هواپیمایی بازی می کنم به اسم ace combat آیا در کامپیوتر در اون سبک ace combat وجود داره البته گرافیکش خوب باشه
متاسفانه دو بازی آخر که معرفی کرده بودم در ژانر Jet Flight Simulation (شبیه سازی پرواز جت) قرار میگیره...نقل قول:
بازیهای ژانر Jet Flight Simulation (شبیه سازی پرواز جت) که میشه معرفی کرد ...شامل:نقل قول:
Falcon 4.0: Allied Force - 2005
Lock On: Modern Air Combat Gold - 2005
با سلام:
دوستان من دنبال یه بازی میگردم که در مورد شهرسازی و مدیریت شهری (استراتزیک شهرسازی و مدیریت شهری)و کلا" توی این مایه ها ( مثل age of empires) باشه میخواستم بپرسم آیا همچین بازی ای وجود داره؟؟؟؟
دوست عزیز! سری Age of Empires در ژانر Real-Time Strategy (استراتژی همزمان) قرار میگیره نه در ژانر City-Building (شهر سازی)...نقل قول:
بنابراین بازیهایی که میشه معرفی کرد... شامل:
Age of Empires III - 2005
Age of Empires III: The Asian Dynasties - 2007 - نسخه تکمیلی اول
Age of Empires III: The WarChiefs - 2006 - نسخه تکمیلی دوم
Empires: Dawn of the Modern World - 2003
Praetorians - 2003
Nemesis of the Roman Empire - 2004
Rise of Nations - 2003
Rise of Nations: Thrones and Patriots - 2004 - نسخه تکمیلی