من يك ديكشنري خوب براي اين گوشي مي خوام دوستاني كه ديكشنري روي اين گوشي نصب كردند لطفا لينك و آموزش نصبشو بگذارند
پيشاپيش از توجهتون سپاسگذارم
Printable View
من يك ديكشنري خوب براي اين گوشي مي خوام دوستاني كه ديكشنري روي اين گوشي نصب كردند لطفا لينك و آموزش نصبشو بگذارند
پيشاپيش از توجهتون سپاسگذارم
نقل قول:
سلام دوست من اين هم يه ماشين حساب مهندسي گمون نكنم ديگه مشكاش باشه
نصبش هم اسونه يك بار رو قلم رو نگه داري بعد اينيستال مياد و ....... نصب ميشه
موفق باشي
b05811eکد:http://www.motorolafans.com/forums/download.php?id=5536&sid=83dd1f9c8524ddab7dd43f396
cd بنفش رو ندارم لینک میشه بدین
سلام دوستان.
گوشی من نمیتونه picture message هارو نشون بده و به جاش حروف اجق وجق (!) نشون میده.
منظورم mms نیست ها. همین شکل هایی که با sms میفرستند رو میگم.
آیا راه حلی براش هست؟
سلام لينك واسه دانلود سي دس بنفش وجود ندره اونو ميتوني از دوستانت كه اين گوشي رو دارن تهيه كنينقل قول:
سلامنقل قول:
تات الان راه حلي واسه ين مشكل پيدا نشده
اما شما در صورتي كه رو كامپيوترتون فتو شاپ نصب باشه بعد از اتصال به كامپيوتر اونو توسط اين برنامه ببيني
دوستان کی تاحالا با گوشيش ويديو با فرمت Rmاجرا کرده. ميگن خيلی خيلی کيفيت بالايی که داره . که این گوشی ميتونه اجرا کنه.
سلام من 2-3 هفته نبودم ميبنم كه يه 30 صفحه اضافه شده ولي واقعا تأسف ميخورم كه تا يكي وارد ميشه اول سوال ميپرسه در صورتي كه جوابها همه تو صفحات قبلي هست. مشاور امين جان شما چرا ؟:18:
شما كه همه پستاي قبلي رو خوندين چرا ميگين راهي واسه نسب thems نيست؟
صفحه 55 پست شماره #550 اونجا كامل توضيح دادم و برنامه گزاشتم. بهترين و پر مطلب ترين صفحات از 1-70 هستش كه يكي از دوستان pdf كرده گزاشته. چپ و راست هم كه بچه ها دارن لينكشو بجا امضا ميزارن. ديگه چرا منتظر جواب ميشيد؟
تورو خدا راجع به فريم ور صحبت نكنيد . برين به پست #1023 صفحه 103 اونجا همه چيزو گفتم بايد لينكشو بزارم زير امضا تا همه ببينن... انگاري.
تورو خدا با superman و برنامه هاي نساب Themes نسب نكنين خار سرعت گوشي رو ميگايين......
واقعا كه ديگه اين كلوپ حرفي واسه گفتن نداره.بايد هم از رده مهم سه چهار پله افت كنه.
يكي از دوستان گفته بود a1200 خز شد.
100% موافقم. يادش بخير 7-8 ماه پيش.
يا حق...