از این موارد زیاد هست ولی در اشکال مختلفنقل قول:
Printable View
از این موارد زیاد هست ولی در اشکال مختلفنقل قول:
پست اشتباه..
سلام
بعد 3-4 روز تازه آنلاین شدم
به کارهای انجمن برسم میام سراغ تاپیک ;)
سلام
من هم کلا خوشم نمی اد جواب هر کسی را بدم
پست من را نقل قول نگیرند..به پست من اشاره نکنند
من دخالت نمی کنم
سلامنقل قول:
داوود کلا کم آنلاین میشه
من که نمی بینمش اصلا
سلامنقل قول:
همونجا رسیدگی شد :31:
سلامنقل قول:
خواهش میکنم
شاد باشین
سلامنقل قول:
فدات
سلامنقل قول:
آواتارم سیگار میکشه
من خودم ضد سیگارم :27:
------------------------------
دوستت دارم
نحوه فعالیتت رو البته
واسه همین موردی دیدم حتما بهت میگم که کارت بی عیب باشه
:10:
سلامنقل قول:
خواهش میکنم
شاد باشین
سلامنقل قول:
عزیز هر دو مورد رو قبلا تو تاپیک توضیح دادم
مرسی که اووومدی
شاد باشی و سبز
نقل قول:سلامنقل قول:
ممنون عزیز
لطف داری
موفق و پیروز باشی
سلامنقل قول:
آره خب
اما فقط به اسمم مربوط میشه نه خودم :31:
inma قسمتي از يه تيمه فكر كنم
این ما و اینم شما !
سلامنقل قول:
TanX!
سلامنقل قول:
چطوری حسین جون
آره دیگه همه فیفایی ها رو به راه راست هدایت کردیم دیگه سوژه نداشتیم تو انجمن بازی
راستی من بیل قصابه بودم :27:
سلامنقل قول:
MerC عزیز
لطف داری
سلامنقل قول:
گفتم بودم که چند روز تو هفته نمیتونم بیام
سلام به همهنقل قول:
من هم امیدوارم نقد شما حاصل کار گروهی نباشه
به هر حال
چیز جدیدی توش ندیدم
1- توضیح دادم چند صفحه پیش
نقل قول:
سلام
خوبیه سخن سعدی اینه که هر کس به اندازه عقل و فهم و درک و شعورش میتونه باهاش ارتباط برقرار کنه
و حتما لازم نیست درک ادبی بالایی داشته باشیم
--------------------------------------------------------
خوب شد در مورد حکایت پرسیدی
جند نفر بهم پی ام زدن یا تو یاهو پرسیدن که منظور از سگ!!! تو اووون حکایت کی بوده
اول باید بگم که وقتی یه حکایت تعریف میشه ...قصد اینه که ازش نتیجه گیری کنیم ... و نتیجه رو به خودمون و اطرافیانمون برگردونیم
نه اینکه عینا شخصیتهاش با شخصیتهای بیرونی قیاس بشه
اگه نیگاه کنید اووون حکایت در جواب همکار انجمن فیلم نوشته شده
پس مربوط میشه به مشکلات ما در انجمن فیلم که هر ماه چند نفر عضو میشن فقط به قصد تخریب و توهین به بچه های انجمن فیلم و تضعیف روحیه مدیران و همکاران و کاربران اووون قسمت (یا توی انجمن یا توی پیغام خصوصی)
حالا اگه خیلی ها اصرار دارن که با اووون سگه هم ذات پنداری کنند (حتما واسش دلیل دارن ... مثل یافتن وجوه مشترک) به خودشون مربوط میشه نه من
کسی که خودشو به خواب میزنه هیچوقت نمیشه از خواب بیدار کرد
حالا یا شما تا حالا مثل و حکایت نشنیدین
یا اینکه موضوع چیزه دیگه ای هستش
2- تاپیک یه هفته ای هستش که بازه عزیزم
كار نداريم كه سوتي بود يا نبود
چرا کار نداری عزیز؟
اتفاقا مهمه
اگه سوتی بود که همه میخندیدن
حتما سوتی نبوده که به زور میخندیدن !! و باقی کاربرا بهت زده بودن این وسط !
شما مطمئن باش هر یوزر دیگه ای بود برخورد میشد
راستی دلایل بن شدن افراد مورد نظر شما ربطی به اووون تاپیک نداره
به تاپیک "کاربران اخراج شده" مراجعه کنید می بینید که برخورد با اسپمرها و کسانی که تاپیک ها رو منحرف میکنند آغاز شده بود
3- احتمالا خیلیها فکر میکنند عکس و العمل ها و برخوردهای افراد در قبال خیلی چیزها نمیتونه بر اساس عقل و منطق باشه
حتما باید به دنبال این باشیم که : این با من خوبه ... این قبلا گفته از من خوشش میاد ... این قبلا ازم تشکر کرده ... این یکی قبلا ساندویچشو بهم تعارف کرده !!! و ...
حتما باید باند بازی
رفیق بازی
مرام گذاشتن تو کار باشه
البته
کافر همه را به کیش خود پندارد
اما خیر
همچین مسئله ای در کار نیست
4- مرسی
واقعا مرسی به خاطر یادآوری این موضوع
اولا یوزر مورد نظر شما *PiNk PaNTHeR* هیچگونه نسبتی با من ندارن !
فکر کنم کلا 2-3 بار با ایشون تو پی ام حرف زدم ... اووونم در مورد انجمن بازی
اما در مورد همون تاپیک مجلس
که توش تیم کشی و یارکشی و من من ... تو تو ... انجام شده بود
از قرار معلوم با یوزری تو همون تاپیک مشکل پیدا میکنند
و خیلی قشنگ به فکر تصفیه حساب میفتن (کشوندن بحث های متفرقه به تاپیکها و انجمن های دیگه)
یه سری پستها رو با هم مرور کنیم
از تاپیک دموی بازیها
این پستها الان پاک شده
نقل قول:
نوشته شده توسط Braveheart
نقل قول:
نوشته شده توسط fery joon
نقل قول:
نوشته شده توسط Enter_The_Love
نقل قول:
نوشته شده توسط Braveheart
نقل قول:
نوشته شده توسط IcY
نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi nba
نقل قول:
نوشته شده توسط ramyar.v
نقل قول:
نوشته شده توسط گوسفند
جالبه ... نه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط navid_mansour
در صورتیکه فایل سالم بود
میدونین اگه کسی نمیدونست این فایل نسبتا حجیم واقعا ویروسی نیست باید کاربر مورد نظر بن میشد ؟
بعضی از دوستان اولین پستشون رو به این واسطه تو انجمن بازی ارسال کردن !!!
و بعضی از دوستان اصلا نمیدونستن چی رو دانلود کردن (یا قرار بوده دانلود بکنند) !!!
بازی !
فیلم !
دمو!
...
اما به هر حال ویروسی بوده !!!
البته بگم این موضوع تموم شده
و چند تا از دوستان پی ام دادن و معذرت خواهی کردن
اما
شما فکر میکردین تاپیک مجلس به توپ بسته شده
دلایلش کاملا واضح بوده
این موارد زیاد پیش اووومده توسط این به اصطلاح احزاب
شدتشون فرق داشته
فکر کنم کافی باشه
ببخشید من یه سوال دارم :
شما مدیر کل هستید یا مدیر بخش فیلم؟ :19:
اگه مدیر کل هستید که هیچی ... ولی اگه مدیر بخش فیلم هستید لطفا به بخش خودتون رسیدگی کنید...نه اينکه بيايد متفرقه تاپيک قفل کنيد ، توهين کنيد ، و يا حتي به قول خودتون به انجمن بازي ها سر بکشيد...اینا مسئولیت بابکه
راستی بنظر ما که اون تيکه سوتي که ازت گرفته شده بود خيلي هم خنده دار بود ...:31:
این بود نقد من :20:
سلامنقل قول:
100% بین شما و کاربر جدید فرق قائل میشم
شما و مهدی و امیر و سعید و مسعود و ... از بچه های انجمن فیلم
من رو شما عزیزان حساس ترم ... مطمئنا هیچکس نمیتونه زحماتتون رو با یه سری پست زیر سوال ببره
منظورم پست تشکر و تبریک که شما از دادنش اجتناب میکنی نیستا !
البته این مورد کاملا خصوصی بود
نباید تو انجمن مطرح میشد
و نباید پیغام خصوصی ما هم گفته میشد
اما برای اینکه خیالت بشه
تا اووونجا که یادمه 90% پستهایی که از شما پاک شده
از این قرار بوده که
پستی خلاف قوانین داده شده
شما پست مورد نظر رو نقل قول گرفتین و مطلبی رو گفتین
وقتی من پست اصلی رو پاک میکنم
نمیتونم بزارم پست شما بمونه که
اووونوقت شما از کدوم پست نقل قول گرفتین ؟ پست پاک شده ؟
سلامنقل قول:
توهین ؟
دیگه بس کنیم
خودمون رو به اووون راه نزنیم
امامدير خوب بايد بيش از اونكه بتونه كاراشو خوب انجام بده اطرافيانشو راضي نگه داره
اووون مدیر 100% نمیتونه عدالت و نظم رو رعایت کنه
سلامنقل قول:
چقدر بده آدم از رفاقتش سو استفاده بکنه
مگه نه ؟
عکسهایی که شما گذاشتین با بیکینی بودن
واسه همین حذف شدند که برای سایت مشکلی به وجود نیاد
یدونه سوال ؟نقل قول:
شما میتونی 2 تا سوال بپرسی !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرح وظایف و سلسله مراتب به ادمین ها و مدیران مربوط میشه
ممنون
خوب با اجازه ما هم بنقديم:
نقد بنده به دو بخش تقسيم ميشه:1- خصوصيات مثبت فعاليتها 2-چيزايي كه به نظر من بهترشم وجود داره
اول دو رو ميگم:
-قبول دارم كه كارت خيلي سخته و با افراد زيادي در ارتباط هستي اما من به هركس ديگه اين همه پ خ و.... داده بودم الان اينقدر با هم رفيق شده بوديم كه داشتيم توي كافي شاپي چيزي فوتبال بازي ميكرديم يعني در اين حد رفاقت بالا گرفته بودا.
-يه پ خ بهت حدود 6 ماه پيش دادم البته از خيرش گذشتم اما هنوز هم جوابي جز اين دريافت نكردم: هر وقت وقت كردم يه نگاهي بهش مياندازم (قبول دارم كه وقت نداري ولي خوب قول نده مردم رو الكي دلخوش نكن)
-اين نقد بيشتر برميگرده به اطرافيانت...البته اصلش به خودت برميگرده فرعشم به خودتا....ولي دوستاي زيادي كه داري بهش دامن زدن اونم اينكه يه جمله عجيب گفته بودي توي يه تاپيكي كه من هرچي فكر كردم نتونستم هضمش كنم كه با چه استدلالي گفته شده؟عجيبتر اينكه جز يكي يا نهايتا دو نفر كه مخالف شما بودن بقيه فرت و فرت جمله شما رو نقل قول كرده بودن و عبارتايي مثل: 100% ، تاييد ميشه ، كاملا ، موافقم و....رو زيرش چسبونده بودن البته دليل اينكه من با شما در اون تاپيك مخالفت نكردم و اينا رو اونجا نگفتم اين بود كه وقتي رسيدم تاپيك قفل شده بود جمله هم اين بود:
"عزيز نماز خوندن و روزه گرفتن ربطي به مذهبي بودن نداره":18:
-درسته كه كارات زياده اما چرا توي انجمن فيلم فعاليت علمي و تئوري چنداني نداري؟مثلا بياي مبحثي رو در سينما آموزش بدي و...البته بعد نرمافزاري فعاليتت استثناي خيلي خوبيه.
-يه نقد ديگه كه بعيد ميدونم قبول كنه...(از امضاش معلومه)اينه كه ميتونه توي عكسايي كه توي پستها يا امضاهاش قرار ميده ... يه تجديدنظي انجام بده (البته بدون اينكه ديگران رو متهم كنه كه :بچهاند و...(يه چنين عبارتي يا چيزي شبيه اينو ازت ديدم اگه اينطور نيست ببخشيد)
-چرا اينقدر در پي سي فعالي؟همه نگران كمرنگ شدن فعاليتتن اما من خوشحالم باور كن!!!درسته پي سي يكي از اركان خودشو از دست ميده اينو تعارف نميكنم اما پسر جون(چون ازم كوچيكتري اينطور گفتما)فكر زندگي خودت باش فكر آينده ...(البته تناقضي با نقداي قبلي ممكنه احساس كني كه من همينجا شفاف سازي ميكنم : نقد اصلي همين بنده حالا اگه اينو گوش نميدي و ميخواي به فعاليتت ادامه بدي خوب نقداي بالا رو هم مد نظر داشته باش و به قول شاعر همچنان كه هستي در فعاليتت:"مردانه باش")
-
حالا اولي رو ميگم:
-يك اعتراف كه تا حالا نگفتم و اونم اينكه اصلا دليل فعاليت من بخش فيلم بود و اون زمان كه اينترنت پر سرعت داشتيم بهرهي خوبي ازش بردم و واقعا انجمن رو خيلي خوب و مفيد داري اداره ميكني ممنون از اين بابت.
-هيچ پ خايي رو بي جواب نميزاره واقعا اخلاق خوبيه و معمولا كوتاه و مختصر جواب ميده
-انجمنش نظم خيلي خوبي داره
-اعتماد به نفس فوقالعده ايي داره توي مسابقات عموما اينطور شركت ميكنه: "جواب:..."
-رفتار ايشون نشون ميده خيلي ها از مديراي با جذبه خوششون مياد چون فوق العاده طرفداراي زيادي داره ...ما كه بخيل نيستيم اينو ميذاريم توي بخش اول نقدمون
-درسته كه مديره و خيلي سرش شلوغه اما به خيلي از تاپيكا و انجمنا سر ميزنه و شركت ميكنه و توي اونا پست ميده...مثلا عكس بچگيهاي اعضا پي سي كه من عكس گوگوري مگوري و خوشگل دوران بچگيش رو سيو كردم پس در بخش اول خوشتيپي رو هم اضافه ميكنيم.
-احساس ميكنم اصلا خودشو به عنوان مدير نميگيره
-خيلي چيزاهاي ديگه كه بقيه دوستان گفتن
البته چون در مورد مسئوليت هاي ايشون توي انجمنهاي ديگه ميخواستم صحبت كنم اما در پست قبلي دهن مارو بستن ديگه صحبتي نميكنم و فقط لقب:"مامورمخفي پيسي" رو بهش ميدم.
اميدوارم چيزي رو جا ننداخته باشم
اين از نقد ما اميدوارم مفيد بوده باشه و باعث رنجش خاطر نشده باشه كه:
نكتهها چون تيغ پولاد است تيز
گر نداري تو سپر ، واپس گريز
پيش اين الماس بي اسپر ميا
كز دريدن تيغ را نبود حيا
مولانا
با توجه به اينكه نقدهاي امين يكم متفاوت بود اگه نقدها با توهين همراه بوده به شخصه به عنوان مسئول تاپيك ازت عذرخواهي ميكنم البته باور كنيد پست هيچ كدوم از دوستان منظورم نيست چون من خيلي از نقدها رو نخوندم خصوصا اونا كه طولاني بود فقط چون جناب آكوا خبر بي سابقهايي در طول فعاليت اين تاپيك داد و اونم قفل شدن اون براي چند ساعت بود احساس كردم ممكنه مشكلي بوجود اومده باشه
خوب حالا منتظر افشاگري من باشيد.!!!:21: