فقط یک سوال شما در این تاپیک قابل پاسخگویی هست که اونهم سوال در مورد مادربرد هست !!!:46:نقل قول:
بقیه سوالات باید تو تاپیک مخصوص به خودشون مطرح بشه دوست من !!!:20:
Printable View
فقط یک سوال شما در این تاپیک قابل پاسخگویی هست که اونهم سوال در مورد مادربرد هست !!!:46:نقل قول:
بقیه سوالات باید تو تاپیک مخصوص به خودشون مطرح بشه دوست من !!!:20:
سلام
لطفا دو مادر بورد در حد 70 تا 90 تومن برای دو پردازنده زیر پیشنهاد دهید.
1-AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4200+
2-Intel Dual-Core E2160 - 1.8GHz
برای E2160 من مادربورد p5GC-MX رو پیشنهاد می دم. بهترین از نظر کارکرد و قیمتنقل قول:
ببخشید
این مادربوردا که 2تا کارت گرافیک میخوره چجوریه؟ چه استفادهایی داره؟
SLI فناوری Nvidia برای کارتهای گرافیک Geforce هست که شما میتونید هم زمان از دو یا سه کارت گرافیک بر روی سیستمتان استفاده کنید بنا براین نیازمند یک مین برد با قابلیت پشتیبانی SLI خواهید داشت.نقل قول:
ببخشید
این مادربوردا که 2تا کارت گرافیک میخوره چجوریه؟ چه استفادهایی داره؟
Crossfire فناوری شرکت AMD برای کارتهای ati Radeon هست که با این فناوری شما همزمان میتوانید تا 4 کارت گرافیک را در سیستم استفاده کنید که نیازمند یک مادربرد با قابلیت پشتیبانی از Crossfire را دارید.
براي مادربرد MSI K9A2 CF بد به نظر نمياد (AMD 790X). قيمتشو تو تحليل و نشر زده 126 تومان. بقيه قطعات رو تو تاپيك خودشون مطرح كنيد.نقل قول:
سلام
من يه سيستم جديد مي خوام بخرم شما چه مادر بوردي رو در حدود 100000 تومان پيشنهاد مي كنيدكه خوب باشه و دو ياچند تا كارت گرافيك رو پشتيباني كنه.سي پي يو فكر مي كنم اينتل باشه بهتره.اين مادربوردي كه پيشنهاد خواهيد داد چه كارت گرافيكي باهاش خوب كار مي كنه براي كارهاي گرافيكي و بازي
برای Q6600 چیپست 780 nForce چطوره؟ تو یه Review خوندم که تفاوت چندانی با 680 نکرده...آیا درسته؟
آیا ارزش داره که صبر کنم 790 بیاد؟ ( ارزش از نظر قیمت مادربورد 790 و رم DDR3 نسبت به کارایی این ترکیب )
ممنون می شم ایندفه جواب بدید دوستان من
بودجه ات یه خورده کم هست دوست من !!!:41:نقل قول:
البته میتونی انتخابهای زیادی داشته باشی :46: ولی مادربرد های خیلی خوب که توانایی ساپورت بیش از یک گرافیک داشته باشن معمولا از 180 تومن به بالا شروع میشن !!
من می خواهم به من یک مدل مادربرد از asus ویک مدل از گیگا با قیمت حدود 80 هزار تومان همراه با مشعصات وعکس معرفی کید