یادم رفت بگم کارتون واقعا درسته /که ساعت 3 هم جواب مارو میدین / من منتظر این فایل میمونم
Printable View
یادم رفت بگم کارتون واقعا درسته /که ساعت 3 هم جواب مارو میدین / من منتظر این فایل میمونم
سلام / ببخشید که دوباره ..../من یه مشکله نسبتا بزرگ دیگه دارم اونم اینه که وقتی میرم تو بازی (contra007) در قسمت skirish اومیدوارم درست تایپ کرده باشم .. بک مپ 5 نفره به بالا یعنی با خود مپ 5 نفره که میسازم همون اول بازی بعد از ساخت سرباز خانه و برداشت پول یکدفه میپره بیرون و این ارور را میدهد یکم طولانی ببخشیدا...
عنوان ارور technical difficulties
you have encountered a serious error.
serious errors can be caused by many things virues.
overheated hardware and hardware that dose not meet the minimum specifications for the game .....................
کامپیوتر من ویرووس نداره
خواهشا کمک کنید اقای منصوری .........:41:
ببخشید یادم رفت بگم :31: من قبل از contra007 پک 1.04 را روی بازی ریختم و مپ های جدید هم اوردی اما اون اروره دیگه.........:41:
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون. ولی متاسفانه من کسی رو ندارم که باهاش بازی کنم. میخوام برم توی سرور های اصلی مثل AFM&RYAN و GENERALS . ولی وقتی میزنم همون ارور میاد. به غیر از دوتاش، بقیه بستن :(
لطفا راهنمایی کنید
ممنون :40:
ایر اد از مپ او ن مپ با این مد سازگار نیست خیلی از مپ های که شما دانلود می کنید با خیلی از مد ها ساز گار نیستند و اغلب این ارور رو می دهند .... باید از قسمت مپ ها حذفش کنیدنقل قول:
---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------
شما یک شبکه بساز اینجا اعلا م کن من خودم نفر اول با شما بازی می کنم . یک جای رو اشتباه می کنید یا یک خط فا صله یا یک همچین چیزی شده بار ها من سر یک خط فاصله ارور داده و پس از رفع اون مشکل حل شده :46:نقل قول:
احتمال داره بعضی ها شم خود هاماچی نسبت به تر افیک استفاده یا قدیمی بودن حذف کنه ......
اینهم یوزر پسور دهای من :
محسن007 (یوز ر پسورد همین فقط)
AFM-RAYAN(یوز ر پسورد همین فقط)
جنرال009 (یوز ر پسورد همین فقط)
متچکرنقل قول:
هر 3 تای اینا کار کرد :26:
دوستان هرکس خواست بازی کنیم، این ای دی یاهو منه. اد کنه با هم هماهنگ میکنیم
emad_nvm
راستی عید نوروز هم مبارک :11:
ممنون از راهنمایی / ولی کلا کنم تو همه مپ جنرال من فقط 8یا 9 از اونا کار میکنه که از نا 7 تا دونفره و 1 دانه 3نفره و 1 وچار نفره / می خواستم بدونم مپ سازگار با مد contra007 از کجا دانلود کنم ... من که گیج شدم :18:
اکه لینکشو بدید دوباره مارو شرمنده می کنید البته با طرز دقیق نصب انها دیگه.......:11:
این contra007 پچ fr یعنی چی ؟
یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی چی ؟
از کجا مپ contra007 دانلود کنم یکی کمک کنه لفطا :31:
با سلام يه سوال دارم ميشه پروموشن ها رو تغير داد مثلا واسه چين بشه براي آمريكا
اخه من با ارور contra007 چی کار کنم ؟ پس حداقل چند تا مپ سازگار 5 به بالا بزار اقای منصوری لطفا:11: