پشتیبانی به من گفت مرکزتون اختلال داریم تا شب حل میشهنقل قول:
امیدوارم حل شه
Printable View
پشتیبانی به من گفت مرکزتون اختلال داریم تا شب حل میشهنقل قول:
امیدوارم حل شه
من تماس گرفتم مشکلی نبودنقل قول:
با بقیه سایت ها مشکلی ندارم
این یکی نمیدونم چرا اینجوری شده_دیروز خوب بود ها با 800 دان میشد
از نظر سرعت دانلود مشکلی نیست :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما پینگ متاسفانه بالاست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من که امروز هیچ مشکلی ندارم !! سرعت کماکان عالی
معلوم نیست تو این های وب چی کار میکنننقل قول:
یه روز میبینی اینترنت واسه همه کاربرای های وب تو کل کشور خوبه بعد فرداش واسه همه خراب میشه
معلومه که از مرکز خودشون مشکل دارن و مربوط به شهر و مرکز مخابراتی نیست
من قبلا اینترنت مخابرات داشتم سرعتش از های وب (تو حالت ایده ال) کمتر بود ولی ثابت بود و اینجوری کم و زیاد و قطع و وصل نمیشد
اگه وضعیت تا آخر همین ماه اینجوری باشه میرم شاتل یا پارس آنلاین... جهنم ضرر
افت سرعت چندان زیاد نیست (به خصوص سرور داخلی) و با دانلود منیجر شاید زیاد احساس نشه ولی پینگ خیلی بالا رفته (هم داخلی و هم خارجی) که بیشتر در استریم ویدیو و... به چشم میادنقل قول:
دوستان یه راهنمایی فوری می خوام . تا دو روز دیگه اینترنت یک ساله من تموم میشه . اینم بگم که دو سال پیاپی هست از های وب استفاده می کنم !! اینترنت یکساله می گیرم همیشه
امسال از طرحی که تو این دو سال استفاده می کردم خبری نیست و طرح های جدیدی اومده .
همیشه هم بالاترین سرعت که 8 مگ هست رو می گیرم .
خوب این دو تا طرح این ها هستن
1- طرح اقیانوس یک ساله 12 فشفشه 15 گیگ 15 روزه 200000 تومان ( تو پنل کاربریم نوشته مخصوص استان بوشهر ) نمی دونم واسه استان های دیگه هم این طرح یا طرح مشابهش هست یا نه !!
2- طرح طوفان یک ساله به همراه 12 فشفشه 30 گیگ 30 روزه 252000 تومان
.................................................. .....................................
من خودم حساب کردم همه جوره طرح طوفان برام ارزون تر می افته !!! فکر کنم از دغل بازی های وب هست که نوشته مخصوص استان بوشهر که همه اون طرح رو انتخاب کنن !!
آخه اگه درست حساب کنیم هر فشفشه 15 گیگ 15 روزه در میاد 15 هزار تومان
بعد این طرح اقیانوس هزینه کامل به اضافه مالیاتش در میاد 218 هزار تومان
و طرح طوفان هزینه کامل با مالیات در میاد 274 هزار تومان
.................................................. ...........
خودم که حساب کردم اختلاف بسیار زیادی بین این دو تا طرح هست !! چیزی نزدیک به 90 هزار تومان !!
.................................................. .................................................. ...............
والله خودم هم سخته برام باور کردنش چون می دونم غیر ممکنه های وب این طوری دلش واسمون سوخته باشه !! نظر شما چیه ؟ اگه میشه راهنماییم کنید چون نهایتش تا پس فردا اینترنت یکساله ام تموم میشه و باید بین این دو تا یکی رو انتخاب کنم !!!
به نظرم اینکه میگن از مرکزتون که سرکاریهنقل قول:
منم قبلا هر وقت مشکل پیدا میکرد زنگ میزدم میگفت مشکل از مرکز مخابراتی شماست ولی بعد که اومدم تو این انجمن فهمیدم همه با هم مشکل پیدا میکنن پس به شهر و مرکز مخابراتی کاربرا مربوط نمیشه
شما از های وب تو این دو سال راضی بودی؟نقل قول:
من که 2 ماه نمیشه های وب گرفتم افتضاح افتضاح بوده (فقط بعضی وقت ها پیش میاد که خوبه وگرنه خیلی مشکل بالا رفتن پینگ، افت سرعت، قطع و وصل و... داره)
حالا میخواستم بدونم جدیدا این مشکل رو پیدا کرده یا قبلا هم همین طوری بوده؟
همین الان دارم از یوتیوب یه فایل 40 دقیقه ای رو می بینم همزمان که این پیام رو می نویسم. بدون این که یک ثانیه مکث داشته باشه !!!نقل قول: