نقل قول:
از کجا میدونی من کارمند adsl مخابرات هستم ؟ شاید تو قسمت نگهداری باشم .مثلا پیش سرور ها:n10:
راستی من اجازه ی افشای اسرار مخابرات رو ندارم :n10:
Printable View
نقل قول:
از کجا میدونی من کارمند adsl مخابرات هستم ؟ شاید تو قسمت نگهداری باشم .مثلا پیش سرور ها:n10:
راستی من اجازه ی افشای اسرار مخابرات رو ندارم :n10:
نقل قول:
همونطور که گفتم هنوز تمام یوزرها وارد سیستم جدید نشدن .دقیقا چه اروری میده ؟
نقل قول:
فعلا خیر .صبر کنید تا سامانه رسمی بشه و وضعیت سرعت سرویس ها مشخص بشه.
دوستان نامحدود ها حذف نشده و نخواهد شد فقط تا رسمی شدن سامانه امکان خرید ان وجود ندارد.
نام کاربری یا رمز عبور صحیح نیستنقل قول:
نقل قول:
یوزرها هنوز به طور کامل وارد پارتاک نشده اند.
چطور میتونم بفهمم خطم تا چند مگ جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
تو صفحه تنظیمات مودم ها یه بخشی است به نام status. طبق عکس زیر .max rate را چک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من سرویس نامحدودم آخر ماه تموم میشه !! تکلیف چیه ؟ مثلا اگر یه سرویس معمولی ( 128 ) فقط برای وبگردی بخرم تا چند روز آینده نامحدود در دسترس میشه که ثبت کنم مجدد ؟؟ در آخر نفرمودید که با قیمت جدید برمیگردن یا خیر ؟نقل قول:
سلام .همون طور که گفتم تا زمان رسمی شدن پرتال هیچ چیزی مشخص نیست و هنوز تصمیم نهایی برای قیمت ها گرفته نشده اما تا جایی که من میدونم قرار نیست ارزون بشه و روی همون قیمت های جدید میمونه ولی باز هم باید منتظر باشید تا رای نهایی صادر بشه(البته هنوز این امکان وجود داره که حذف بشن و 100 درصد نیست) .دقیقا مشخث نیست چند روز طول میکشه و شما بهتره فعلا صبر کنید و تعرفه بلند مدت نخرید .ضمن اینکه قراره سرعت های روزانه حجمی هم مثل نامحدود ها واقعی بشه و دیگه مثل قبل 2 برابر سرعت نمیده .نقل قول: