سلام
برای خط جدیدم بهترین طرح چیه از مخابرات بخرم؟
که هم سرعت بالا باشه هم قیمت مناسب
ترجیحا 6 ماه
Printable View
سلام
برای خط جدیدم بهترین طرح چیه از مخابرات بخرم؟
که هم سرعت بالا باشه هم قیمت مناسب
ترجیحا 6 ماه
سلامنقل قول:
صد دانه یاقوت خوبه
Sent from my HUAWEI NMO-L31 using Tapatalk
سلام
من جدیدا سر زدم به سامانه مشترکین دیدم که توی بخش گزارشات کارکرد، حجم مصرفی اینترنت و اینترانت را میده. این حجم مصرفی اینترانت مال چیه؟؟
سلام
من طرح زرین دارم و سال 95 ماهانه 2 گیگ بطورخودکار شارژ میشد. توی فروردین امسال دیدم 3 گیگ شارژ شده و فکر کردم که قراره دیگه هر ماه 3 گیگ بدند. اما امروز که سامانه مخابرات را چک کردم دیدم که برای اردیبهشت 2 گیگ شارژ کردن و یک 1 گیگ هم دو روز پیش خودکار شارژ کردن (بااینکه حجمم صفر نشده بود!) و با قیمت گیگی 3500 تومان!!. حالا نکته جالب اینجاست که این 1 گیگ 3500 تومنی اصلا به حجم من اضافه نشده. وقتی هم میخوای میزان مصرف را مثلا برای یک ماه اخیر در بخش گزارشات به دست بیاری اصلا این عدد و رقم ها با باقیمانده حجم و حجم دریافتی جور در نمیاد. من نمیدونم این سامانه را کی طراحی کرده که اصلا نمیشه چندتا چیز ساده را ازش بفهمی.
سلام. ترافیک کوتاه مدت فوتون 30 گیگ 15 روزه برای همیشه حذف شده؟
سلامنقل قول:
بله ظاهرا
من تماس گرفتم خیلی اعتراض کردم.
اگه شما و بقیه دوستان هم همین کار رو بکنین ضرر نداره شاید برگشت. چون خیلی به صرفه بود.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
امان از این اینترنت
پاک بشه لطفا
ممنون. راستش منم تماس گرفتم اپراتور اطلاع نداشت که اصلا چنین چیزی بوده چطور حذف شدهنقل قول:
یا برمیگرده یانه, حالا راست یا دروغ... متاسفانه باید تغییرش بدم جوابگو نیست اینطور هزینه ترافیک...
حیف شد بد نبود این قضیه فوتون... الان دیگه گرون در میاد..
اصلا محاسبه ترافیک در شرکت مخابرات هیچ نوع حساب و کتابی نداره . میری میبینی 300 مگ داری ، چند تا پیام تلگرام چک می کنی یهو میبینی تمام شد ! دوباره چک می کنی میبینی نوشته 50- مگ !!!نقل قول:
اصلا معلوم نیست چطوره . این وسط اگه یه مقدار ترافیک هم غیب بشه نباید تعجب کرد !
کلا روی گزارشات سامانه حساب نکن . خیلی مزخرف و ناکاراست .
نکته جالب توجه اینه که این وضع درباره اپراتور همراه اول هم صدق میکنه . یعنی ترافیک دزدی و بی حساب کتاب بودن ، در دستور کار شرکت مخابرات هست:n02:
-------------------------------------------------------------------------------
پ . ن : ولی خداییش سرعت رو خوب بردن بالا و قطعی به صفر رسیده:n05:
والاه واسه من ک برنامه هایی ک نیاز دارم کلا خابیده..نقل قول:
اینستاگرام به هیچ وجه بدون فیلتر باز نمیشه..افتضاح
Sent from my HUAWEI NMO-L31 using Tapatalk