به من جواب بدید:
ecare فارسی لاگ میزنه ولی چند روزه که حجم باقی مونده کم نمیشه و باید خودتون محاسبه کنید.توی ecare قدیمی برای من شبانه هم حساب کرده.این وسط معلوم نیست باید چکار کنیم...نقل قول:
Printable View
به من جواب بدید:
ecare فارسی لاگ میزنه ولی چند روزه که حجم باقی مونده کم نمیشه و باید خودتون محاسبه کنید.توی ecare قدیمی برای من شبانه هم حساب کرده.این وسط معلوم نیست باید چکار کنیم...نقل قول:
هیچ کاری دادا...به قول خودت سه تریلیون تومن و بنالید و بمیرید!!!!نقل قول:
طرح CB1102 هستنقل قول:
دوست عزیز شما کدوم طرح با کدوم سرعت داری روزانه چقدر دانلود میکنی .منم موافق دانلود روزانه ام تا شبانه با کلی اعصاب خردی و قطعی سرویس
اسم طرح اشتراکی اینهRP_CB1102_1024_UNL_1_month
والا روی 125-120 تقریبا ثابته.از 8:40 دقیقه صبح تا الان حدود 4.4گیگ دانلود کرده.فکر میکنم با این اوصاف روزانه کمی بیشتر از 5 گیگ دانلود میکنه.
دادا 125 ؟؟؟؟ 512 میگرفتی هم فک کنم همین میشد .... من قبلا شبا با 512 سرعتم این بودنقل قول:
ما که در حسرت سرعت 2 مگ موندیم با طرح مصرف متوسط.نامردا طرحاشون افتضاحه
الان چک کردم همانطور که یکی از دوستان گفت میزان مصرف شده و ترافیک باقیمانده ، در E-care جدید وقدیم کاملا با هم متفاوت است
من زنگ زدم گفت برای 1 گیگ با مالیاتش 6300 باید بریزی الان من ریختم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان میزان اعتبار موجود در حساب : 63000 ریال شد ولی میزان حجم باقی مانده همون 270 مگابایت هنوز کی به اون 1 گیگ اضافه می شه ؟
اضافه نمیشه همون قد که ریختیه 1 گیگ حساب میشه :(((نقل قول:
اینم یه جور کلاه برداریه دیگه... مبین = کلاه بردارنقل قول:
الان چک کردم همانطور که یکی از دوستان گفتمیزان مصرف شده و ترافیک باقیمانده ، در E-care جدید وقدیم کاملا با هم متفاوت است
همه میدونن.... یادتونه وقتی دان جمعه رو نگفته قط کرد؟؟؟؟؟ یه عذر خواهی چیزی !!!!
نقل قول:
این ecare قدیم رو از کجا بیاریم ؟!
بارها ذکر شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان قبلاً فیض بوک حتی با https هم مسدود بود، اما الان نیست!