سلام به دوستان
من چند وقتی بود سرویس 512 برنزی نامحدود آسیاتک رو استفاده میکردم ، و بدک نبود اما چند وقتیه اساسی قاطی کرده ! سرویس مشابه رو کدوم ISP با کیفیت بهتر ارائه میده ؟!
Printable View
سلام به دوستان
من چند وقتی بود سرویس 512 برنزی نامحدود آسیاتک رو استفاده میکردم ، و بدک نبود اما چند وقتیه اساسی قاطی کرده ! سرویس مشابه رو کدوم ISP با کیفیت بهتر ارائه میده ؟!
سلام دوستان
من چند روزیه حس میکنم سایتهای خارجی برام خیلی دیر باز میشه.... نمونش سایت ebookoid دات نت که قبلا مث چی باز میشد! الان اصلا باز نمیشه لامصب! چند روزه این مشکلو دارم
شما هم به چنین چیزی شک کردید؟ میترسم گندگاری قبل از میلی شدن اینترنت باشه! نمیدونم ربطی داره به اون یا نه! طبق شنیده های من میخوان سرعت دسترسی به سرورهای داخلی رو ببرن بالا و سرعت دسترسی به خارجیا رو خیلی خیلی کم کنن! در حد قضای حاجت
این یه نظر شخصیع و من اصلا دنبال شایعه پراکنی ینستم! زمانی شکم بیشتر شد که دیدم میهن دانلود داره سروراشو میاره داخل!
بهرحال، میخواستم ببینم دوستان دیگه هم چنین مشکلی رو حس کردن؟
دقیقا موافقم 100 درصد منم با این که مخابراتم ولی تاییدت میکنم!نقل قول:
از این استفاده کنید مشکلتون 100% حل می شه :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنده باد روحانی:n16:
این لینک درست بشو نیست:n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که حاضرم 10تومن بیشتر بدم به شرطی که شبانش سرعت اسمی باشه:n02: یعنی حداقل با 200 تا دانلود میکنه؟؟:n23::n23:نقل قول:
راستی این شهراد تو مشهد سسرویس میده؟؟:n03:
دوستان کسی تاحالا پسووردش رو عوض نکرده؟
(یه سوال ، الان کسی که مشترک آسیاتک هست...میتونی با یوزر و پسوورد من لاگین کنه و از نت من استفاده کنه؟)
من عوض کردمنقل قول:
اره اگر کسی یوزر و پستو بدونه میتونه استفاده کنه!
خودت عوض کردی؟
من زنگ زدم گفتن ما براتون میتونیم عوض کنیم من رمز جدید رو به طرف گفتم ، گفت عوض کردم بعد اومدم تست کردم دیدم همون رمز قبلیه!