ستاره اون پایین چیکار مکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا بالا خجالت نکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ستاره اون پایین چیکار مکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا بالا خجالت نکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجيد تورونشوندن روصندلي داغ ، داري جيليز ويليز ميكني ، داري ميسوزي ، بازم دست از اينكارات برنميداري:27::46:نقل قول:
الان آوامياددعوامون ميكنه ها :31:
خوب زودتر برس دیگه :دی
راستی یه سوال دیگه:
از کی درخواست کردی که بشینی رو صندلی داغ؟!
ممنون.
.نقل قول:
ها! سلام به tm جان!
خوفی پسرم!
به به سلام سهیل خان
نیستی ؟ کجایی ؟
ازین آوا خبر نداری؟ فک کنم داره سوال طرح میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم چند تا سوال!
بله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- استقلال یا پرسپولیس؟
پرسپولیس
2-من یا اکوا؟:27:
بدون شک تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-adsl or dial-up؟
ADSL
4-کاربر فعال یا مدیر؟
کاربر فعال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- اصفهان یا تهران؟
اصفهان
6-اسپم یا پست مفید!؟
اسپم از مفید ترین پستهاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینا رو جواب بده!
همینارو جواب دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیز دیگه امضام قشنگه:27::27:؟
روزی 6 تا امضا عوض میکنی کدومش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اها یه سوال دیگه !چرا تو پروفایل هر کی اسم من جز Recent Visitors هست؟:27:
چون یک سهیل ایسمارت هستی :27:
بای بای
بای بای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دیگه چه جونوریه ؟ :31:
نمیدونم چرا . مگه دلیل میخواد.نقل قول:
یه چند وقتی هست و دختررو هم میشناسم. دختره خوبیه. خیلی از این مجید سر تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بسه دیگه زیادی لو دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین بهناز خانم شیطونی نکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کی ؟ کجا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا پشت سر بچه مردم حرف در میاری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا احساس کردم تهدیده این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اوکی نمیگم. شتر دیدی ندیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره خدایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امیدوارم تا آخر این هفته وصل نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مامانش مگه چند سال پیش تو یه درگیری کشته نشد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا ...
دقیقا بدین اخراجش کنن !نقل قول:
ممنون از حسن یرخورد شما :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پماد آنتی سوزش مالیدم :27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه نیستش فعلا انگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی راهه ، کم کم میرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یک سری از دوستان با عملیاتی ناجوان مردانه اینکارو کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست احساس کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: