من هم با اینا تنظیم کردم با 59 هم تنظیم کردم وصل شد.نقل قول:
Printable View
من هم با اینا تنظیم کردم با 59 هم تنظیم کردم وصل شد.نقل قول:
شما با هر دو وصل میشی؟
مشکل من اینه که با 59 وصل نمی شه!
8گیگ - Pol 256 داداش :20:نقل قول:
اقا ساعت پارس یک ساعت کشیده عقب امشب 12.30 شروع کنیم یا بذاریم 1.30 دقیقه چون اگه 12.30 شروع کنیم فکر کنم 1.30 دانلود غیر مجانی میره تو پاچمون دیشب چون اروپا 3.5 با ما اختلاف ساعت داره نصف شب ساعت سرور عقب کشیده شده و چیزی ازمون کم نکرده ولی امشب رو نمیدونم
اگه نصف شب ساعت عقب كشيده شده باشه كه فقط ديروزو يه ساعت رايگان بود. الانم هنوز ساعتش عقبه فكر كنم امشبو بايد از 1:30 بذاريم دانلود تا 8نقل قول:
اقا ساعت پارس یک ساعت کشیده عقب امشب 12.30 شروع کنیم یا بذاریم 1.30 دقیقه چون اگه 12.30 شروع کنیم فکر کنم 1.30 دانلود غیر مجانی میره تو پاچمون دیشب چون اروپا 3.5 با ما اختلاف ساعت داره نصف شب ساعت سرور عقب کشیده شده و چیزی ازمون کم نکرده ولی امشب رو نمیدونم
منم همین سرویس رو دارم و برا شرکت هم همینو فعال کردم که خیلی با هم فرق داره خونه و شرکت هم فاصله زیادی ندارن که بخوان بگن این دو مرکز با هم فرق دارن . واسه شما خیلی بهتر از منه .......نقل قول:
البته چند وقته خیلی بهتر شده شرایط پینگ . فقط برای شرکتمون هنوز افتضاحه .........
این واسه الانه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چی؟
مگه مسخره بازیه ؟
اینهمه مردم الاف پارس سگ افلاین هستند ؟
ساعت باید یکی باشه
مثل بقیه جاها
پس چرا سرعت من کمه همیشه...؟ :41:نقل قول:
فقط 1 مگ نداشتم که ببینم سقف سرعتش چنده کسی هم که نمیگه چیزی.....
چیکار کنیم الان ؟
کسی زنگ نزده پشتیبانی ؟
سلام بچه هانقل قول:
من الان زنگ زدم گفت نفر 7 تو صف هستم از شهرستان زنگ زدم طهران ...دیدم نمیصرفه قطع کردم...یکی از بچه های تهران زنگ بزنه ازشون بپرسه الان ساعت تو پارس آنلاین چنده؟