آپلود که مجانی بود دوباره پولی شده و جز ترافیک حساب میشه؟ :n27:
Printable View
آپلود که مجانی بود دوباره پولی شده و جز ترافیک حساب میشه؟ :n27:
درودنقل قول:
قانون کلی هست و برای همه اجرا شده
دستور از بالا اومده که مجانی نباشه
سلام
IP کامپیوتر من هر بار میره رو یه کشور بدون استفاده از فیل شکن.کسی میدونه علتش چیه؟
بقیه وسایل همچین مشکلی ندارن
سلامنقل قول:
من طرح حرفهای ها دارم. هنوز تا این لحظه برای من رایگانه.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
درود از من هم اینطوریه.با خاموش روشن کردن مودم موقتی حل میشهنقل قول:
کسی از مسیولین مخابرات اینجا هست؟
یا ایدی تلگرام مسیولین مخابرات فروغی را داره؟
سلام رفقا
۱-چند ماهه از طرح حجم انبوه ماهیانه ۵۰ گیگ استفاده میکنم.
اگه کسی اطلاع داره کدوم طرح الان به صرفس لطفا یه مشاوره ای به ما بده. دانلود شبانه رایگان برام اهمیت و اولویتی نداره.
۲- در تعرفه ها که نگاه میکنم بعضی طرحها هزینهٔ راه اندازی سرویس ۱۵ هزار تومنی رو نداره. واقعا اینطوریه یا اگه اون طرحو بخریم بعدا میگن سایت اشتباه بوده و هزینشو ازمون بر میدارن؟ (در طرحای پس پرداخت منظورمه)
۳- به نظرتون بهتر نیست طرحای مختلف به صرفه رو بخریم و چند تا طرح داشته باشیم و هر کدوم تموم شد به جای شارژش که هزینهٔ هر گیگش گرون در میاد یه طرح دیگه رو فعال کنیم ؟ مثلا طرح یلدا قیمت هر گیگش به صرفس اما حجمش کمه برای من نوعی. اینو بخرم و هر وقت تموم شد بجای شارژ کردنش برم طرح مانا رو بخرم و تا اون تموم شد یه طرح دیگه و ... به همین صورت الی آخر!
۴- این طرحایی که هزینهٔ راه اندازی سرویس ندارند، وصل شدنشون چقدر طول میکشه؟ آیا با توجه به اینکه هزینهٔ راه اندازی براشون درج نشده میشه نتیجه گرفت که تا بخریم فعال میشه طرح مربوطه؟
سلام
دوستان من هر بار که طرحم تغییر میدم باید دو هفته وایسم این اقای پشتیبان بیاد و طرح برام فعال کنه،این دیگه واقعا مسخره است!این امکان وجود نداره که من خودم طرح جدید که خریدم برای خودم فعال کنم؟
حضوری برو مرکز مخابراتیتون با یک کپی کارت ملی.اونجامیتونن برات فعالش کنن.نقل قول:
سلام
برای خط جدیدم بهترین طرح چیه از مخابرات بخرم؟
که هم سرعت بالا باشه هم قیمت مناسب
ترجیحا 6 ماه