هم 1ب4 داره هم 1 ب 10 که 1ب10 اصلا توصیه نمیشهنقل قول:
Printable View
هم 1ب4 داره هم 1 ب 10 که 1ب10 اصلا توصیه نمیشهنقل قول:
کسی میتونه راهنمایی کنه
نقل قول:
بچها من میخوام طرحمو تغییر بدم..
الان ۲مگ دارم میخوام ۱ مگ نامحدود بگیرم
اگه تغییر بدم خوشم نیومد میتونم دوباره برگردم به طرح خودم ؟
درضمن ۲ مگ ۱ ساله هست
سرعت اسمی رو بهت میده؟ شبا چطور؟ اخه به اسپید تست نمیشه زیاد اعتماد کردنقل قول:
دوست عزیز ،من امروز صبح فعال کردم و طرح 12 ساعته اس و شامل دانلود شبانه دیگه نمی شه.یعنی از 8 صبح تا 8 شب!! دانلود شبانه نداشته باشه به نظرم بهتره.اول اینکه سرعت کاملا ثابت و قابل قبوله و دوم اینکه آدم برنامه زندگیش برا خواب دیگه عوض نمی شه و باخیال راحت میخوابه بدون اینکه به خودش بگه کاش فایل میذاشتم امشب برا دانلود.(البته من در مورد خودم گفتم چون برنامه خواب منو خیلی وقتها به هم میریخت و به کارام نمیرسیدم)فایل های تورنت در دانلود شبانه همیشه در حداقل بودند اما الان خوشبختانه داره خوب عمل میکنه.در کل راضیم تا الان!!!نقل قول:
این سرویس شبا قطه....نقل قول:
از 8 صب تا 8 شبه که بهترین وقته و کلا همینجوری میمونه...
بهترین سرویسه
نه عزیز اگه طرحت ثبت شه باید مصرفش کنی :(((نقل قول:
بچها من میخوام طرحمو تغییر بدم..
الان ۲مگ دارم میخوام ۱ مگ نامحدود بگیرم
اگه تغییر بدم خوشم نیومد میتونم دوباره برگردم به طرح خودم ؟
درضمن ۲ مگ ۱ ساله هست
شما زنگ بزن خدماتشنقل قول:
سلام
من مودم رو از یه مشترک دیگه خریداری کردم در بخش پیش فاکتورها دیدم یه پیش فاکتور مربوط به شهریور ماه با عنوان ""منتظر دريافت وصولي-فرآيند تعويض طرح اشتراكي"" وجود داره و مبلغش 87500 هست!این طرح ایا 1 مگ 6 ماهه هستش!و موردی نداره اگر من پرداختش نکنم و همون طرح ماهیانه 512 که فعلا روش هست تا چند روز دیگه که تمام میشه واسم فاکتور میشه مجددا؟
چون مهر ماه و ابان هم مالک قبلی از 512 استفاده کرده و من اگر مانده حساب رو به مقدار همون 1 ماهه 512 شارژ کنم هنگام پایان طرح دوباره همین 512 شارژ میشه یا سیستم منتظر پرداخت اون 87 تومن میمونه؟
مرسی
096790 شماره اشتراکتو بگو ... بگو من فلان طرحو میخوام برام بزنید هیچ ربطی به اون طرح پرداخت نشده نداره اونا برات طرحو میزنن شما پولو میریزی فعال میشه
واسه من چند روزیه حجم کم نمیکنه
داداش تو قدیمی کم میکنه :(((نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما کدوم طرح با کدوم سرعت داری روزانه چقدر دانلود میکنی .منم موافق دانلود روزانه ام تا شبانه با کلی اعصاب خردی و قطعی سرویسنقل قول: